straza Objavljeno Januar 3, 2010 Opozori Objavljeno Januar 3, 2010 No ql...zdej sam upam, da bo soboto al pa nedelo fotr doma, da vržem nosilce na alfo pa pičimo sei se bomo use zmenil kako pa kai je se en tedn do tkt
Frankenstein Objavljeno Januar 3, 2010 Opozori Objavljeno Januar 3, 2010 no eo fantje pa dekleta.. sm vs spet mal pršu pogleat me že kr neki cajta ni blo gor.. dans biu lep sončk.. sm šou mal lubico sprehodt
MoTo G_P Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Dej Frenki ne rajci...Jst sm že čist na konc z živci, k en đanki Rabm it kej na adrenalniskega...Zdej se lajšam z valčki pa polkam od Slaka, da se umirim hehehe...
fruc Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Dej Frenki ne rajci...Jst sm že čist na konc z živci, k en đanki Rabm it kej na adrenalniskega...Zdej se lajšam z valčki pa polkam od Slaka, da se umirim hehehe... ne vem stari jest bi tud kei rabu ... res da za občasno sproščanje poskrbi kkšn voznik z avtom (npr straža z golfom, al pa peršo s twingotom + smreka :S xD) ampak se mi bo počas odfukal..
MoTo G_P Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Ja sej zato se grem pa za vikend mal ubijat z bordom...Upam, da majo gor kak Big Air de se polomm...muahhaha That shit is wack :naughty: :naughty: Tist k še če 2 placa sta še tko, da slobodno...
straza Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 ne vem stari jest bi tud kei rabu ... res da za občasno sproščanje poskrbi kkšn voznik z avtom (npr straža z golfom, al pa peršo s twingotom + smreka :S xD) ampak se mi bo počas odfukal.. fruci jutr lahk se prides kei furat hehehehehe k bo snegca zadost :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
MoTo G_P Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Golfa lahka na spodni postaji postavmo počaez, pa z sankam kolenčkamo
straza Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Golfa lahka na spodni postaji postavmo počaez, pa z sankam kolenčkamo to lahk tut z mojo astro hehe sam ce mas ksne sanke da ti jih ni skoda
fruc Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 to lahk tut z mojo astro hehe sam ce mas ksne sanke da ti jih ni skoda straža jutr me okol 5 do 4h prid iskat dol na postajo pa se gremo "avtomobilčke zaletavčke" xD xD
sayo Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Zadnjič ko je bilo na rakitni tako mrzlo sem pri brunarici opazil modele k so Subaruje počez metali, a so to domačini Naju s frendom je mogu pa Rutko s Fergusonom z ene jase ven vlečt, k sva z Land cruiserco z letnimi gumami zagazla
straza Objavljeno Januar 5, 2010 Opozori Objavljeno Januar 5, 2010 Zadnjič ko je bilo na rakitni tako mrzlo sem pri brunarici opazil modele k so Subaruje počez metali, a so to domačini Naju s frendom je mogu pa Rutko s Fergusonom z ene jase ven vlečt, k sva z Land cruiserco z letnimi gumami zagazla ja wećina so domačini al pa tle iz okolice najprej grejo na krim se gont pol pa se tm mau po parkirišču... hahahaha pa je potegnu al je komi :OK:
sayo Objavljeno Januar 5, 2010 Opozori Objavljeno Januar 5, 2010 ja wećina so domačini al pa tle iz okolice najprej grejo na krim se gont pol pa se tm mau po parkirišču... hahahaha pa je potegnu al je komi :OK: Z lahkoto k je mel gozdnega, ga je kar z vitlo potegnu, traktor tud trznil ni pa je Toyota težka skor 2.5 t Pol smo se pa še v BRUNARCI MATRAL
maus Objavljeno Januar 6, 2010 Opozori Objavljeno Januar 6, 2010 a ste pridni na Rakitni ... bo stric maus, res moral pridet mal pogledat bajkr88 1
straza Objavljeno Januar 6, 2010 Opozori Objavljeno Januar 6, 2010 a ste pridni na Rakitni ... bo stric maus, res moral pridet mal pogledat ti kr prid pa poklič za kofeee
maus Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 ti kr prid pa poklič za kofeee zmenjeno... js sm odgovoren, da kufe spijem, ti pa da tetice prpeleš bajkr88 1
MoTo G_P Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 U če bojo tetice se pa še jst ušunjam...Mladinke niso sposobne... straza in Miha27 1 1
straza Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 hahahaha tetic pa nimam jst čez najbol da gres u cerku pa si tm zberes maus in Miha27 1 1
MoTo G_P Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 kriza pol...Zgleda bo maus sam na kofetu Jst pa na mladinkah
maus Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 hahahaha tetic pa nimam jst čez najbol da gres u cerku pa si tm zberes sj so lahko mlade tetice ... al pa če so sam hčere ... no problemo kriza pol...Zgleda bo maus sam na kofetu Jst pa na mladinkah izdajauc, takoj bi me zapustu .... kakšn pr babah, tak u vojni bajkr88 1
MoTo G_P Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 ma neee...sej neb biu sam, straža ti bo kofe plaču, jst ti dam pa eno od mladnik stvar rešena...Za vse je dovolj... :naughty: :naughty: Sebični pa nismo aja pazi na kogas e zanašaš u vojni, če bo kej s hrvati me boš lahka vidu na fronti k grem polet u vojsko...hahahah
straza Objavljeno Januar 8, 2010 Opozori Objavljeno Januar 8, 2010 aja no pol se pa lahk zmenmo kei :naughty: :naughty:
fruc Objavljeno Januar 8, 2010 Opozori Objavljeno Januar 8, 2010 hahaha sam ste pa muce xD xD ... kdai gremo na babe ? xD xD
MoTo G_P Objavljeno Januar 9, 2010 Opozori Objavljeno Januar 9, 2010 Ma ti maš muco veš kje...Kam bi pa ti šu...Kukr slišm jih maš na vlaku, doma...povsod
fruc Objavljeno Januar 9, 2010 Opozori Objavljeno Januar 9, 2010 Ma ti maš muco veš kje...Kam bi pa ti šu...Kukr slišm jih maš na vlaku, doma...povsod kero mam pa doma ?? kdo se je spet spomnu na bouho ?? straži ??? aia sei res... bouha se bo itq hmau h trnovcu preselila tko da bl slaba xD xD
straza Objavljeno Januar 9, 2010 Opozori Objavljeno Januar 9, 2010 kero mam pa doma ?? kdo se je spet spomnu na bouho ?? straži ??? aia sei res... bouha se bo itq hmau h trnovcu preselila tko da bl slaba xD xD kdp je pa meu u mislih bouho??? :slap: nwm kero je mislu aja kr preselila ja sexy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se