znj Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Mene pa zanima s katere strani je lepše priti v Rakitno oz. kje sploh so te ride? Ali moraš priti s smeri Brezovica-Rakitna ali s strani Cerknica-Rakitna. S prijatelji se odločamo, da bi prišli pogledat in sprobat
HyperJack Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Mene pa zanima s katere strani je lepše priti v Rakitno oz. kje sploh so te ride? Ali moraš priti s smeri Brezovica-Rakitna ali s strani Cerknica-Rakitna. S prijatelji se odločamo, da bi prišli pogledat in sprobat Mislim, da misliš napačne ovinke, Ride do na Planini v smeri postojne (stara cesta) cirka 20km iz ceknice... Rakitno pa je mogoče obiskati iz smeri Lj-Ig in potem dalje, baje je ta smer bolj oblegana kot iz smeri Ceknice.... So pa na obeh ovinki v katerih lahk ov mejah normale zelo uživaš! casper7 in znj 2
znj Objavljeno Junij 3, 2010 Opozori Objavljeno Junij 3, 2010 Mislil sem tole: Mogoče sem falil ampak v naslovu piše Rakitna
Irencko Objavljeno Junij 3, 2010 Opozori Objavljeno Junij 3, 2010 to je rakitna ja, iz strani Vrhnike, Borovnice in taj čez... če greš iz cerknice maš umes kos makedama, tko da tle je lepše... da se pa tut iz ljubljane it, oz iz brezovice znj 1
gandi Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 Dons okrog poldneva naredu fočk... Kawc 1
Hudoba Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Danes sem sel gor in nadaljeval naprej cez Cerknico, Unec do Planine. Tist kos makedama je gradbisce, tako da zgleda, da bo kmalu asfalt . Ce se boste vozili tam pazite, ker nikoli ne ves za katerim ovinkom bo tovornjak ali pa bager. gandi 1
MiniMedo Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Rd bi se zahvaliu vsem motoristom, ki so mi učeri pomagal gor na rakitni ko sm padel dol v gozd. RESPECT fantje in 1 punca !!! Kawc in domina 2
HyperJack Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Rd bi se zahvaliu vsem motoristom, ki so mi učeri pomagal gor na rakitni ko sm padel dol v gozd. RESPECT fantje in 1 punca !!! Jao medo :blink:, samo da si zdrav... kaj je zmanjkalo gume, al kako?
Kumše Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 uff...kva pa je zdej to... prejle je pa tut en ven odletu:unsure:
MiniMedo Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Za zdej sm, glava, rame pa rebra bolijo, nč zlomlen, tko da vsaj neki dobrga :unsure:
HyperJack Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Za zdej sm, glava, rame pa rebra bolijo, nč zlomlen, tko da vsaj neki dobrga :unsure: Tako mrgo kot si ti, še kamjon ne zamakne , važno da je vse cool. A vsaj se mal spomniš, kaj si delal, da je tako ratalo?...
MiniMedo Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Mau ga položu v ovink na levo stran, zbudu se pa uspodi To je to ... vem, da sm mau prehitr šou
macak333 Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Za zdej sm, glava, rame pa rebra bolijo, nč zlomlen, tko da vsaj neki dobrga :unsure: Temu eni pravijo "bojne rane"...nek tak, nism sigurn... Važn, da ni nč zlomjen. Kaj naj ti rečem kot čim boljše okrevanje
MiniMedo Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Hvala, hvala ... no, zdej mi pride un rek na pamet : Na svojih napakah se učimo ! Gregc in Kawc 2
Prevtzer Objavljeno Junij 12, 2010 Opozori Objavljeno Junij 12, 2010 Kje ste bli dons usi? Sm prčakvou polno motoristou ampak sm skor samo jest kolena, tačke in škornje brusu gor. Rakitna je še zmeri Aja, se opravičujem tistmu na X-Roadu k sm ga šou tko prehitevat, ne vem kaj mi je blo drgač tega ne delam.
macak333 Objavljeno Junij 12, 2010 Opozori Objavljeno Junij 12, 2010 Včeraj bi mogu pridt, jih je bilo kar nekaj na klopcah.
Senna Objavljeno Julij 10, 2010 Opozori Objavljeno Julij 10, 2010 Grem dons na Rakitno,in gledam kje za hudiča so "pravi" ovinki ??? Res da sem šel prvič z mopidom gor,vendar sta mi sedla le dva,ostali so pa dokaj "nevarni",saj se ne vidi nič,ali pa so zlo hitri... No,pol se šel pa proti Cerknici,tam pa Marija pomagaj .Bolše ceste skor ni,samo da asfaltirajo do konca.Ne prehitra,ne prepočasna. Pa to je najbolj važno: PRAZNA
GrCaR Objavljeno Julij 10, 2010 Opozori Objavljeno Julij 10, 2010 Grem dons na Rakitno,in gledam kje za hudiča so "pravi" ovinki ??? Res da sem šel prvič z mopidom gor,vendar sta mi sedla le dva,ostali so pa dokaj "nevarni",saj se ne vidi nič,ali pa so zlo hitri... No,pol se šel pa proti Cerknici,tam pa Marija pomagaj .Bolše ceste skor ni,samo da asfaltirajo do konca.Ne prehitra,ne prepočasna. Pa to je najbolj važno: PRAZNA Nova cesta od Rakitne proti Cerknici res ZAKON!!! k sm se jst mim pelu že asvaltirana do konca, ovinki in nagib ceste res super :evilgrin:
straza Objavljeno Julij 11, 2010 Opozori Objavljeno Julij 11, 2010 Grem dons na Rakitno,in gledam kje za hudiča so "pravi" ovinki ??? Res da sem šel prvič z mopidom gor,vendar sta mi sedla le dva,ostali so pa dokaj "nevarni",saj se ne vidi nič,ali pa so zlo hitri... No,pol se šel pa proti Cerknici,tam pa Marija pomagaj .Bolše ceste skor ni,samo da asfaltirajo do konca.Ne prehitra,ne prepočasna. Pa to je najbolj važno: PRAZNA če dons prideš ti pokažemo/nakažemo kje so owinki ce bos slediu :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: gsx750f, svobodnaptica01, RHonda in 8 others 4 7
Dr_Jakob Objavljeno Julij 11, 2010 Opozori Objavljeno Julij 11, 2010 Nova cesta od Rakitne proti Cerknici res ZAKON!!! k sm se jst mim pelu že asvaltirana do konca, ovinki in nagib ceste res super :evilgrin: A je res ze celotna asvaltirana??
Sanda7 Objavljeno Julij 11, 2010 Opozori Objavljeno Julij 11, 2010 JE ravnokar prišla po njej domov,...super končno smo se rešl makedama,....tko da zdej bom večkrat tam gor u hladovini morjo pa še mal finese narest pa sredinske črte namalat,...
JONI 46 Objavljeno Julij 11, 2010 Opozori Objavljeno Julij 11, 2010 Mi je ze kar malo zal da nisem danes cele odvozu, pa cas me je mal zajebavu Pred dvema tednoma sem te ovinke sprobavu se na zelo grobem makadamu pa je bo vseglih lustn.. Samo nekaj mi pa le povejte ! Kam za hudica se hodte na Rakitno kopat, marsikdaj slisim o plavanju in kopanju, jaz sem pa tolikokrat tam cez su pa nic opazu ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se