Hytech Objavljeno Julij 11, 2010 Opozori Objavljeno Julij 11, 2010 če dons prideš ti pokažemo/nakažemo kje so owinki ce bos slediu :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: A si ti dans stal z motorjem na desni kjer je una ravnina nek na sred, neki čez 17h ?
GrCaR Objavljeno Julij 11, 2010 Opozori Objavljeno Julij 11, 2010 A je res ze celotna asvaltirana?? Sm se učeri pelu okrog 16h tam čez in je že cela bla asvaltirana
Carp Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 Sm se učeri pelu okrog 16h tam čez in je že cela bla asvaltirana :notworthy:Pridem pogledat, drugač smo pa kr dolgo čakali na alsfalt.
Hudoba Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 A je res ze celotna asvaltirana?? Na enem malem koncu se manjka gladek asfalt, in je samo ta groba plast, sicer bo pa tudi to verjetno kmalu porihtano.
macak333 Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 Mi je ze kar malo zal da nisem danes cele odvozu, pa cas me je mal zajebavu Pred dvema tednoma sem te ovinke sprobavu se na zelo grobem makadamu pa je bo vseglih lustn.. Samo nekaj mi pa le povejte ! Kam za hudica se hodte na Rakitno kopat, marsikdaj slisim o plavanju in kopanju, jaz sem pa tolikokrat tam cez su pa nic opazu ? Jezero Jezero , ali pa gor Rakitniško jezero, kaj ti bolj paše. Samo ti lahko rečem da v jezeru Jezero, je voda tok mrzla, da se "draguljčki" skrčijo za celih 60%
a79 Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 Ne oglasujte te povezave Rakitna - Cerknica prevec, k se bodo kmal nalimal..:evilgrin:
Dolenc™ Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 Jezero Jezero , ali pa gor Rakitniško jezero, kaj ti bolj paše. Samo ti lahko rečem da v jezeru Jezero, je voda tok mrzla, da se "draguljčki" skrčijo za celih 60% Ja ja, ti se kar na mraz zgovarji
macak333 Objavljeno Julij 13, 2010 Opozori Objavljeno Julij 13, 2010 Ja ja, ti se kar na mraz zgovarji Sej se ne zgovarjam to je dejstvo ...drgač pa dobra. Sem šel včeraj pogledat če je kdo gor, ufff kr nisem mogel vrjeti, ponedeljek pa tok ljudi gor
gandi Objavljeno Julij 14, 2010 Opozori Objavljeno Julij 14, 2010 Dons fočk na Rakitni... Brembo hvala, k sm ti lohk dal za pijačo in še enkrat kvala, k si mi pol v Rondoju vrnu! brembo 1
casper7 Objavljeno Julij 22, 2010 Opozori Objavljeno Julij 22, 2010 (popravljeno) Dons je blo pa kr v redu, spet nas je blo neki, zakooon...RVT lepo te je blo spoznat, pa dobit par koristnih nasvetov Ajaaa pa še Maja je prišla v družbi kolegice, ampak spet ne civilno Popravljeno Julij 22, 2010. Popravil casper7
brembo Objavljeno Julij 22, 2010 Opozori Objavljeno Julij 22, 2010 Dons fočk na Rakitni... Brembo hvala, k sm ti lohk dal za pijačo in še enkrat kvala, k si mi pol v Rondoju vrnu! sj se vidi,v tvojih koncih sm mogu jst dat :glare: :glare: pa še kdaj,drgač pa dopoldne bi jo blo treba prepelat maus 1
Robyy Objavljeno Julij 22, 2010 Opozori Objavljeno Julij 22, 2010 tud js sm biu gor ob 19. uri 3-je mastri na SS mopedh so šli za use soude
RVT Objavljeno Julij 22, 2010 Opozori Objavljeno Julij 22, 2010 RVT lepo te je blo spoznat, pa dobit par koristnih nasvetov Sej več k pol sem se zlagal
Maja333 Objavljeno Julij 23, 2010 Opozori Objavljeno Julij 23, 2010 Dons je blo pa kr v redu, spet nas je blo neki, zakooon...RVT lepo te je blo spoznat, pa dobit par koristnih nasvetov Ajaaa pa še Maja je prišla v družbi kolegice, ampak spet ne civilno A ti si bil tut gor? Jah, sej skoz delam tko, da nimam niti časa se kej preveč vozit (razen na šiht in nazaj)
maus Objavljeno Julij 23, 2010 Opozori Objavljeno Julij 23, 2010 mogoče pa danes poknem čez Rakitno... vklopte počasne kamere brembo 1
casper7 Objavljeno Julij 23, 2010 Opozori Objavljeno Julij 23, 2010 A ti si bil tut gor? Jah, sej skoz delam tko, da nimam niti časa se kej preveč vozit (razen na šiht in nazaj) Ja tut tut, sam tm mal stran od vaju...Sm se pa zadru o Maja hahaha RVT ne vrjamem :evilgrin:
RVT Objavljeno Julij 23, 2010 Opozori Objavljeno Julij 23, 2010 RVT ne vrjamem :evilgrin: Tko ja, sej veš, da motoristi ne lažemo
casper7 Objavljeno Julij 25, 2010 Opozori Objavljeno Julij 25, 2010 Dons pa ne gremo nč gor :evilgrin:
timson Objavljeno Julij 28, 2010 Opozori Objavljeno Julij 28, 2010 fočk danes ob 19h,btw kdaj so pa "novo teraso" nardil pr uštarij? A so pr klopcah kej zaston talal k je bilo malo morje motoristov :notworthy:
krucymucy Objavljeno Avgust 8, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2010 Tisti novi asfalt še zelo drsi.
Ervin93 Objavljeno Avgust 8, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2010 Tisti novi asfalt še zelo drsi. Če misliš tist prot cerknicu se mi zdi da je tud dost gladek?! Al je pa sam tk zdej občutek ko je nov?
krucymucy Objavljeno Avgust 8, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2010 Tistega mislim ja, mogoce se bo kej utekel.
miha Objavljeno Avgust 8, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2010 ma nc se nebo k drgac bi se ze un mal naprej od jezera isti kurac pa črta je tok visoka da je tut newarna tko da bo se zmer ista cesta aktualna straza 1
rrrr Objavljeno Avgust 8, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2010 Tisti novi asfalt še zelo drsi. yup! rrrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se