Robertjur Objavljeno Avgust 6, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2011 MoTo G_P sej tisto "razmišljaš kot policaj", je mislim da, letelo name .) Robertjur ... je tudi zelo odvisno kako se do policistov na kraju obnašaš (po tvojih postih sodeč, verjetno ne preveč "spoštljivo", ker očitno jih imaš za ničvredneže in to se takoj opazi). No, sedaj pa bom tudi jaz prenehala smetit to temo .) Pa lep sončen dan še naprej! Zakaj misliš da je obveljal vsesplošni izraz za policiste INKASANTI??? Zato kr mam jest osebne probleme??? Al zato ker bi tudi polcaji moral spoštovat narod?? A če padem na kolena in zajokam da hranim tri froce potem ni kazni??? Ne opravljate svojega osnovnega poslanstva!! Sej vem, upoštevate zakone... pa kokr šef reče tko more bit a ne!? Mashina ti pa molč prosim!! In da nebo tema preveč SVINJSKA še en muvi he he!! : ps Samozvanih zglednih voznikov poznam že cel kup pa v praksi vidim de niso čist nedolžni in lih tko počnejo bedarije le da se teh ne zavedajo. Kdor dela, ta grši (Kdor vozi, dela napake) casper7, kaya, bajkr88 in 10 others 8 5
Zivnorc Objavljeno Avgust 7, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2011 ...babo na tazadn zic s sirkovo metlo, pa gasa na Rakitno....pa mal bolj počas čez ovinke, da ji ne bo treba tolk hitr z metlo opletat, pa bo.. ...čez eno uro grem pogledat, če je že spucan! KAPIŠ!! .) MJ3 in mixxx 2
Zivnorc Objavljeno Avgust 7, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2011 ..šou čez eno uro gor pogledat.. ...inn:: Vidim polno mopedistov na klopci pa še bejbe so mel s sabo...pa nobena z metlo v rokah!!! ..mamico vam...pol se pa prtožujete, da imate usran dvoriše.. .) mixxx in spid3r 1 1
Robertjur Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 ..šou čez eno uro gor pogledat.. ...inn:: Vidim polno mopedistov na klopci pa še bejbe so mel s sabo...pa nobena z metlo v rokah!!! ..mamico vam...pol se pa prtožujete, da imate usran dvoriše.. .) Ja gospod! Jest sem vas vidu, pa bil tud brez prklučka za pometanje!! Hallooo! Jah.... ob jezeru je blo prav lušte....smo se izležaval do bolova Ampak par modelov se je pa tud na klpcah dolgočasl............ Res, res poglej če ne verjameš!! malakai, MJ3, Apriliash125rs in 7 others 6 4
Zivnorc Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 Ja gospod! Jest sem vas vidu, pa bil tud brez prklučka za pometanje!! Hallooo! ..a sem rekel, da grem PREVERIT in NE POMETAT !!! Baj d'wej... kuko to, da ko jih snemaš nazaj :surrender: , so ti čisto vsi blizu za ritjo ko jih pa snemaš naprej, ti pa vsi spizdijo.... svobodnaptica01, MJ3, daneb in 1 other 2 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 Zakaj misliš da je obveljal vsesplošni izraz za policiste INKASANTI??? Zato, ker je folk zagoveden in jim je težko plačat za prekrške, ki jih storijo/storimo. exclan, GKeko, LRR in 10 others 5 8
Zivnorc Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 ---jebenti Đastin.... ....tole si pa dobr napisal!! Pa upam, da me ne doleti kaj takega... MJ3 in mixxx 2
Robertjur Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 Ja gospod! Jest sem vas vidu, pa bil tud brez prklučka za pometanje!! Hallooo! ..a sem rekel, da grem PREVERIT in NE POMETAT !!! Baj d'wej... kuko to, da ko jih snemaš nazaj :surrender: , so ti čisto vsi blizu za ritjo ko jih pa snemaš naprej, ti pa vsi spizdijo.... Ja pišuka poldi ej, jest vozim po predpisima huh!! Uni so pa čist ubrisani Ah sej ne!!! Pred leti mi je beličnike med šprikle potegil pa sem zej bolj softič heh!! Apriliash125rs, MoTo G_P, Kor13 in 7 others 5 5
GrCaR Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 divjaki daneb, bajkr88, malakai in 1 other 3 1
MoTo G_P Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 divjaki Taprav se je javu ja... daneb in GrCaR 2
GrCaR Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 Taprav se je javu ja... kaj si hotu s tem povedat? :evilgrin: MoTo G_P in malakai 1 1
miha Objavljeno Avgust 9, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2011 ene bi kr u ausvitsch poslov :glare: daneb, malakai, bajkr88 in 4 others 6 1
Robertjur Objavljeno Avgust 9, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2011 ene bi kr u ausvitsch poslov :glare: Kwa a majo tam kako hudo dirkališče??? Apriliash125rs, exclan, kaya in 1 other 2 2
MoTo G_P Objavljeno Avgust 9, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2011 (popravljeno) kaj si hotu s tem povedat? :evilgrin: Da vozš po omejitvah, paziš na divjad in ostale stvari k gor motoreraš :naughty: Popravljeno Avgust 9, 2011. Popravil MoTo G_P exclan, malakai, GrCaR in 1 other 2 2
miha Objavljeno Avgust 9, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2011 Kwa a majo tam kako hudo dirkališče??? pejt pogledat pa bos vidu Maja91, exclan, daneb in 1 other 2 2
GrCaR Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 Na Rakitni je skor že zima haha :lol: bajkr88 1
Brdaus Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 Je pa vsaj brez peska tut pesk se najde
Robertjur Objavljeno Avgust 13, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2011 V vsakem peskovniku mora bit pesek!!! Ervin93, Apriliash125rs, daneb in 5 others 3 5
MoTo G_P Objavljeno Avgust 13, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2011 A ga je v tvojmu zmankal? daneb in MJ3 1 1
Schmid87 Objavljeno Avgust 13, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2011 Fočk... ja, mraz je blo :/ x2 -mrz daneb in MoTo G_P 1 1
_ales_ Objavljeno Avgust 14, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2011 vroče dons, sam cajt je mau ponagajov. no za zdražt je blo :evilgrin:
GrCaR Objavljeno Avgust 14, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2011 Je blo kr fajn ene par odpelat ImenitnaPriložnost in MoTo G_P 1 1
Senna Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 Je blo kr fajn ene par odpelat Ti boš tut znucou asvalt gor :naughty: GrCaR 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se