Zajebant Objavljeno September 20, 2011 Opozori Objavljeno September 20, 2011 Imam popolnoma enake pomisleke. Sicer pa ljudi ob cesti razumem, ko nonstop žgejo/mo z raznim fleksarcam na polno z odprtimi izpuhi, da se še na MGP ne dere toliko.... Pa dej zamaš tiste dve lukne,da se ne bo tok drla tista dvocilindrska drekpumpa miha, daneb, musaschi64 in 1 other 2 2
Zivnorc Objavljeno September 20, 2011 Opozori Objavljeno September 20, 2011 Pa dej zamaš tiste dve lukne,da se ne bo tok drla tista dvocilindrska drekpumpa ...karkol sem do zdej not natlaču mi je ven odneslo......pol smo bli pa vsi črni od saj.... daneb in GrCaR 2
Zivnorc Objavljeno September 20, 2011 Opozori Objavljeno September 20, 2011 Aha, še nekdo se je spomnil malo polit olja/dizla na spodjem odseku. Lahko pa tudi nekomu ne paše, če cel vikend žagamo gor in dol pa je nekje staknil table omejitev 40. ...če pa razmišljaš v drugo smer, je pa čisto mogoče da: ...je neki kmet vlačil iz hoste, pa mu je počila hidravlična cev, to je opazil šele doma in je bil toliko pošten (lahko da je tudi on motorist) in je poklical cestarje, da so postavili znake za nevarnost - spolzko vozišče in omejitev 40 km/h..... Lencdo 1
GrCaR Objavljeno September 20, 2011 Opozori Objavljeno September 20, 2011 ...če pa razmišljaš v drugo smer, je pa čisto mogoče da: ...je neki kmet vlačil iz hoste, pa mu je počila hidravlična cev, to je opazil šele doma in je bil toliko pošten (lahko da je tudi on motorist) in je poklical cestarje, da so postavili znake za nevarnost - spolzko vozišče in omejitev 40 km/h..... Mislm da tuki pride pa tale rek na vrsto: ''in pol svizec zavije čokolado v folijo'' macak333, Maja91, MoTo G_P in 2 others 5
Mic0 Objavljeno September 22, 2011 Opozori Objavljeno September 22, 2011 dns naredu en hitr prelet gor pa dol pol pa krenu domou, dobr je blo daneb in Maja91 1 1
Robertjur Objavljeno September 22, 2011 Opozori Objavljeno September 22, 2011 Mislm da tuki pride pa tale rek na vrsto: ''in pol svizec zavije čokolado v folijo'' Hja ... velik lažje si ga je predstavljat s kantico olja pa vrečo peske Ervin93, kewo in daneb 2 1
Mic0 Objavljeno September 24, 2011 Opozori Objavljeno September 24, 2011 ja stražy zakaj te pa ni nč na rakitni, jst te pa skos iščem tam, dns sm te spet
Robertjur Objavljeno September 24, 2011 Opozori Objavljeno September 24, 2011 Drugič se ti lepo na klopco ulež, pa ko boš začutu fejst prepih se dvigni in.....
Mic0 Objavljeno September 24, 2011 Opozori Objavljeno September 24, 2011 Drugič se ti lepo na klopco ulež, pa ko boš začutu fejst prepih se dvigni in..... kaj ma pa to veze s konjskimi dirkami ?
Zivnorc Objavljeno September 27, 2011 Opozori Objavljeno September 27, 2011 ....včeraj bil z Robertjurjem na Rakitni. Srečali smo se samo z enim modrim GSX...in to ene 3x... :surrender: še vedno (ali pa že spet) polno peska, blata, veje...po cesti :angry: ...pa tudi zista oljna vlečka ti ne da prav dobrega filinga, čeprav se je že najbrž dobro vpila v asvalt in se sprala po površini....
Robertjur Objavljeno September 27, 2011 Opozori Objavljeno September 27, 2011 ....včeraj bil z Robertjurjem na Rakitni. Srečali smo se samo z enim modrim GSX...in to ene 3x... :surrender: še vedno (ali pa že spet) polno peska, blata, veje...po cesti :angry: ...pa tudi zista oljna vlečka ti ne da prav dobrega filinga, čeprav se je že najbrž dobro vpila v asvalt in se sprala po površini.... Ma si ti občutljiv Pa pejd na pisto pa boš videl kolk smeti pa peska je na tleh... To je pač sestavni del hobija Maš 2 možnosti; Da se ustaviš in počistiš kt jest npr. včeraj pobiral drva z ovinka!! Al pa očke na peclje pa po gasu Pa si raj ne zamislim kako bi vozu če bi vedu da je "all clean"?? Sam glej....še zmeraj maš cel kup nevarnih faktorjev. Včeraj naprimer se je avto ustavil sredi ceste, brez žmigla ali kakega znaka namena in tako stal x cajta. Se človek komaj odloči zapeljat okrog ko pa ne moreš vedet kaj mu roji po pudingu Sirni, MoTo G_P, Ervin93 in 6 others 2 7
PiKi17 Objavljeno September 27, 2011 Opozori Objavljeno September 27, 2011 po dolgem času počk. Eni so celo mal šibal gor pa dol
Kolen Objavljeno September 30, 2011 Opozori Objavljeno September 30, 2011 danes kar dvakrat gor in dol.... nekaj malega motorjev srečal......
thumper Objavljeno Oktober 2, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2011 sem šel tu čez da me ni preveč kuhalo o je bil tak lep sonček GrCaR in daneb 2
Robertjur Objavljeno Oktober 2, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2011 Danes okol 2h me je pri jezeru sredi ceste pričakal bajker v črni jakni in v običajnih hlačah. Tipčk je zelo lepo furkal,in imel perfekten tempo. Čez naselja na izi čez kljuke pa čim hitrej Tud ko sem čakal svoj podmladek je vedno upočasnil tudi on kar se mi običajno glihne dogaja. Če bi hotel videti svoj posnetek mi pošlji ZS?!
Guest Nely77 Objavljeno Oktober 3, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2011 Fočk! Pa še zahvale "duhcu" za spodbudo..še mal pa dam neb hotla Tvoj teritorij..letiš ko strela Tamau-mu tnx za povabilo in Gsx750f-u za pijačo... Ponovimo casper7, She in daneb 3
gsx750f Objavljeno Oktober 3, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2011 Casper Hvala za slikce. Je blo fajn. Je pa že čutit jesen. Ponekod se asfalt ne posuši tud preko dneva ne! casper7 in She 2
casper7 Objavljeno Oktober 3, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2011 Ja ni kej za fotke...Tnx teb za kavo, ostalim pa za družbo Ponovimo še kej dokler bo lep vreme, je pa res da je treba pazt mal že zarad vlage na cesti...
Robertjur Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 danes kar dvakrat gor in dol.... nekaj malega motorjev srečal...... Smo se res furkal he he!! Dokler je šlo daneb in straza 2
Robertjur Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 in kaj je to bilo??????????? Pa ne vem kdo mi je reku da je tam izvoz za maline he he!! Ej če ti čisto odkrito povem nimam pojma kaj je blo?? Kar naenkat je začel pokat in vse letet okol
mixxx Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 (popravljeno) Pa ne vem kdo mi je reku da je tam izvoz za maline he he!! Ej če ti čisto odkrito povem nimam pojma kaj je blo?? Kar naenkat je začel pokat in vse letet okol a se je asfalt začev hladit? pa noče več držat Popravljeno Oktober 5, 2011. Popravil mixxx daneb 1
Kolen Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 Pa ne vem kdo mi je reku da je tam izvoz za maline he he!! Ej če ti čisto odkrito povem nimam pojma kaj je blo?? Kar naenkat je začel pokat in vse letet okol včeraj sem se tudi sam peljal tam pa nisem nič takega vidu.........
Guest Nely77 Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 Fočk! raketna pok pok pok in sem za las ujela duhca... Luštn čvek ob kavici v prijetni družbi, eni pa se kar odpeljejo (no vsaj pozdravil si ) She 1
Robertjur Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 včeraj sem se tudi sam peljal tam pa nisem nič takega vidu......... Kaj nis vidu a izvoza?? Pa sej sem komunalcem predlagal de kako tablo tam postavijo Nely Kdo se ti je to drznu odpelat??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se