Gem4 Objavljeno Marec 22, 2012 Opozori Objavljeno Marec 22, 2012 Ravno nazaj iz prve furce na Rakitno letos. Do jezera je BP naprej čez Otave je pa nekaj peska na nekaterih ovinkih. Letos sem začel sezono z Dunlop Sportsmart. Tudi enkrat ni zdrsnila
RYDER Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Danes ob 14.30 cesta na nekaterih odsekih mokra in čist preveč zadihanih kolesarjev V vasi srečal tudi dva policista na motorjih...
MoTo G_P Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Danes ob 14.30 cesta na nekaterih odsekih mokra in čist preveč zadihanih kolesarjev V vasi srečal tudi dva policista na motorjih... So kej maseral folk gor? Tekom tedna vrjetn tud jst pridem pošnofat gor
RYDER Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 (popravljeno) So kej maseral folk gor? Tekom tedna vrjetn tud jst pridem pošnofat gor Ne vem, sem jih srečal, ko sem že odhajal iz kofeta. Sta nas pa lepo pozdravila Itak ni bilo skoraj nobenega motorista več gor, ker je padlo nekaj kapel dežja malo prej. Aja ena skupina oldtimer mopedov je še bla gor. Oni pa itak ne pretiravajo Popravljeno Marec 25, 2012. Popravil RYDER
Necky Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Jst sm bil v soboto z kolegom sva se vozila, je po kolenu letel non stop peska pa nikjer,super pol je pa še 3-tji kolega pršov na rakitno sva midva z drugmu šla že dol po hribu pa še policaja sva srečala na motorju. Ko se je ta tatret kolega vozu prav da je blo skor na vsakmu ovinku peska. Pol ure pred tem pa nič kako je to možno.
Zivnorc Objavljeno Marec 26, 2012 Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 ...bolš da misliš, da je pesek, pa ga ni, kot pa misliš, da ga ni, pa je... ..pa ta tatret kolega je tut najbrž reku, ko (če) ste šli v Portorož, da je blo tam poln pi*k, k jih vidva nista vidla.. pokavsal pa glih tko ni nobene...( malo heca, da ne boš resno misil... )
Necky Objavljeno Marec 26, 2012 Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 ...bolš da misliš, da je pesek, pa ga ni, kot pa misliš, da ga ni, pa je... ..pa ta tatret kolega je tut najbrž reku, ko (če) ste šli v Portorož, da je blo tam poln pi*k, k jih vidva nista vidla.. pokavsal pa glih tko ni nobene...( malo heca, da ne boš resno misil... ) To je res mal bol na izi kokr da se morš po tleh valat.hec je zmeram zravn drugač je itak pol preveč resno. JA ITAK
Zivnorc Objavljeno Marec 26, 2012 Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 ha, ha.. fooočk.. 3x gor pa dol.. tolk se mi je fajn zdel. Sem moral it olupit nove gume..... Cesta čisto o.k. edino en ovin višje od klopic malo peska, ostalo ni panike. Asfalt sicer drži, JE PA šE ZA POČAKAT za drajsanje kolen, ker še ni dodobra opralo zimske svinjarije, samo tko... preventivno ...nisem upal probat.. :P
Gem4 Objavljeno Marec 28, 2012 Opozori Objavljeno Marec 28, 2012 Nbenega problema s peskom. Krasna vožnja. Sportsmartke držijo kot neostik. Samo malo še preveč hladi po 18.00.
Zivnorc Objavljeno Marec 29, 2012 Opozori Objavljeno Marec 29, 2012 ..oj.. a sta pol vidva s punco trenirala mal gor pa dol po Rakitni.. punca pa s Suzukijem GSXF.. črnim + Akrapo....
jure22 Objavljeno Marec 30, 2012 Opozori Objavljeno Marec 30, 2012 Se peljal danes do Rakitne, cesta super suha, je še malo hladno na vrhu, še manjka ene 5-10 stopinj, pazite pa se avtomobilistov, saj zelo sekajo. Na poti nazaj proti podpeči sta še dva letela proti rakitni. jmaster 1
Mic0 Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 ja sej mate že kar za pelat na rakitni, cesta je že brez peska sam mau mraz je blu dns pa sva jo s kolegom sam nahitro mimo ucvrla
ELO Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 Se peljal danes do Rakitne, cesta super suha, je še malo hladno na vrhu, še manjka ene 5-10 stopinj, pazite pa se avtomobilistov, saj zelo sekajo. Na poti nazaj proti podpeči sta še dva letela proti rakitni. posnetek bi bil bolj kot za na motosvet primeren za objavo na kakem forumu društva ljubiteljev neba... v večini trajanja posnetka območje "pod horizontom" prekriva nekako 20% zaslona, vse ostalo pa oblačno nebo...
cisco Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 posnetek bi bil bolj kot za na motosvet primeren za objavo na kakem forumu društva ljubiteljev neba... v večini trajanja posnetka območje "pod horizontom" prekriva nekako 20% zaslona, vse ostalo pa oblačno nebo... haha..maš prav, sem tud jaz neki glavo stegoval pa hotu bolj dol gledat pa ni šlo....
gandi Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 Včeraj popoldan skok na Rakitno, popil kavico, se spustil do Kamnika pod Krimom počakat GašperjaX in še enkrat nazaj na Rakitno... :grrr RobiRoberto, She, maus in 2 others 5
gasperX Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 Sam kavarno so mi zaprl jest sm pa hotu kufe cccccc je... se njim neda se jim delat dobr da ni so na tablo napisal ZARADI BOGATIJE ZAPRTO hehehe Zivnorc in gandi 2
MoTo G_P Objavljeno April 12, 2012 Opozori Objavljeno April 12, 2012 Ekola dans sm biu tud jst gor...hja se kr pozna razlika proti popodnevu v temperaturi spodaj v dolini pa na vrh rakitne, je biu še edn z gsxr 1000 gor... gandi 1
Kawc Objavljeno April 14, 2012 Opozori Objavljeno April 14, 2012 Včeraj 14.4.2012 na rakitni xt 660 pa še en motor, samo nisem videl kateri, kdo od tukaj ?
zupi89 Objavljeno April 14, 2012 Opozori Objavljeno April 14, 2012 Ekola dans sm biu tud jst gor...hja se kr pozna razlika proti popodnevu v temperaturi spodaj v dolini pa na vrh rakitne, je biu še edn z gsxr 1000 gor... to sm biu pa jst Gizmo_ 1
MoTo G_P Objavljeno April 15, 2012 Opozori Objavljeno April 15, 2012 aha aha...lepo...ja je treba kr pazt cesta še ni nč za pretiravat...
Zivnorc Objavljeno April 25, 2012 Opozori Objavljeno April 25, 2012 fočk ...po dolgem cajtu... cesta o.k..
Irencko Objavljeno April 28, 2012 Opozori Objavljeno April 28, 2012 fočk u prijetni družbi cesta ž lpo drži
RYDER Objavljeno April 28, 2012 Opozori Objavljeno April 28, 2012 Izkoristil lep dan za 4x gor pa dol. Super vreme in polno motoristov. Tist k me je slikal/snemal okoli 14.30 v prvem levem ovinku nad postajo prosim za fotko
_ales_ Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 pridem dons mal pogledat, če so ovinki še na svojmu mestu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se