Robertjur Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 Norci!! Na cesto raj glejte!! gandi 1
gandi Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 Norci!! Na cesto raj glejte!! Sej so počival na klopcah... :grrr Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Maj 21, 2012 Opozori Objavljeno Maj 21, 2012 ..kaj včeri noben ni bil na Raktini... pa tolk vas je sedel na klopcah...
lima Objavljeno Maj 21, 2012 Opozori Objavljeno Maj 21, 2012 (popravljeno) Sem glih posnel pa prpopam [media=] Popravljeno Maj 21, 2012. Popravil lima
urkoman Objavljeno Maj 21, 2012 Opozori Objavljeno Maj 21, 2012 ce bi znali po svojem pasu vozit bi blo prelepo,tko se raje med tednom fijakam, ko ni nepremisljenih raket na cesti. MoTo G_P, aero in gsxf750 3
MoTo G_P Objavljeno Maj 21, 2012 Opozori Objavljeno Maj 21, 2012 ..kaj včeri noben ni bil na Raktini... pa tolk vas je sedel na klopcah... Biu učeri, samo pooooozno popoldne k ni gužve ce bi znali po svojem pasu vozit bi blo prelepo,tko se raje med tednom fijakam, ko ni nepremisljenih raket na cesti. To so tisti k ponavad taki k se hočjo dokazovat pa sledit tistim k so mal bl izkušeni, pa ne znese skoz ovinke...
miha Objavljeno Maj 26, 2012 Opozori Objavljeno Maj 26, 2012 ce bi znali po svojem pasu vozit bi blo prelepo,tko se raje med tednom fijakam, ko ni nepremisljenih raket na cesti. hehehe misls si da si varn k ti bo domačin z avtom prpelu po tvoj stran pa govor
bobk56 Objavljeno Maj 26, 2012 Opozori Objavljeno Maj 26, 2012 (popravljeno) Neki se spet kuha he he!! [media=] Heh, tega GSRa sem pa v Logatcu poslikal Popravljeno Maj 26, 2012. Popravil bobk56 gsxf750 1
SLVR Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 Tale se trenutno prodaja, ima "najjače" slike na a-netu! http://www.avto.net/....asp?ID=6083955
MoTo G_P Objavljeno Maj 30, 2012 Opozori Objavljeno Maj 30, 2012 Že 2 dni prazno...nkjer nobenga haha
macak333 Objavljeno Maj 30, 2012 Opozori Objavljeno Maj 30, 2012 Kaj nič ne javiš, da šibaš gor . Drgač pa je na zgornjih ovinkih neka slaba sled olja v levih ovinkih, tako da previdnost ni odveč .
MoTo G_P Objavljeno Maj 30, 2012 Opozori Objavljeno Maj 30, 2012 Hehe ma zadn tedn, je blo tko ponavad neka druga destinacija, pol pa "jah nč gremo še na Rakitno pogledat" haha...sej pokličm k bom šou zj, gremo mau potrenerat... Ja sm vidu, tud un dalši desn v zgornih je biu nek flek u sredini sm se prou ustrašu
Ruf Objavljeno Junij 1, 2012 Opozori Objavljeno Junij 1, 2012 ob 16.30 Rakitna, vreme idealno,suha cesta nič prometa, še motoristov ne, razen enga na klopci na sredini, lepa fura
gsxf750 Objavljeno Junij 6, 2012 Opozori Objavljeno Junij 6, 2012 (popravljeno) en mal se je dogajalo danes popoldan :grim albumček je pa tu: http://www.motosvet....mg.php?cid=2948 Popravljeno Junij 6, 2012. Popravil gsxf750 mixxx, KObe, Zivnorc in 3 others 6
Robertjur Objavljeno Junij 11, 2012 Opozori Objavljeno Junij 11, 2012 Eh takle mamo na Rakitn!! gandi, Zivnorc in gsxf750 3
RYDER Objavljeno Junij 11, 2012 Opozori Objavljeno Junij 11, 2012 Kakšen mesec nazaj doživel identično situacijo na istem mestu... Včeraj iz Cerknice skoraj do Rakitne pa vozil za pogumnežem z Mercedezom, ki je stalno sekal ovinke in to "na polno". Ata je optimistično mislil, da nam bo ušel :glare: gandi 1
gsxf750 Objavljeno Junij 11, 2012 Opozori Objavljeno Junij 11, 2012 (popravljeno) Kakšen mesec nazaj doživel identično situacijo na istem mestu... Včeraj iz Cerknice skoraj do Rakitne pa vozil za pogumnežem z Mercedezom, ki je stalno sekal ovinke in to "na polno". Ata je optimistično mislil, da nam bo ušel :glare: Pred menoj je prejšnji teden to počel domačin v Saab 93 TD. Sem vozil za njim, se je fajn rangirat, a sem se odločil, da jih na tak način ne bom več stimuliral. Zadeva je lahko usodna za motorista iz nasprotne smeri. Tip si je vzel oba vozna pasova, celo zapru mi je možnost prehiteti ga v štartu in se mu odpeljati. Enostavno je zavil na levi pas, da nisem mogel v štartu mimo. relacija južna stran vzpona na Rakitno (bus postaja) in do Rakitne. Bi reku, da je bila neke vrste kontra na račun nekaterih ZELO agresivnih, nestrpnih in do avtomobilistov brezobzirnih motoristov na javnih cestah. Popravljeno Junij 11, 2012. Popravil gsxf750 gandi in Cartman 2
Zivnorc Objavljeno Junij 15, 2012 Opozori Objavljeno Junij 15, 2012 ...včeraj se dolgočasil po Rakitni ...ene 3x gor pa dol.... srečal samo tri ... eno bjondo na Monsterju, pa njenga prrjatla, pa enga na RS Aprilii, pa na CBR600... ...pol sem se pa nazaj grede pri klopcah ustavil, pa sem skoraj zaspal.... gandi in MoTo G_P 2
MoTo G_P Objavljeno Junij 15, 2012 Opozori Objavljeno Junij 15, 2012 a tis tisti k je ležu...hahaha Dans prid bo mal več folka Zivnorc 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 15, 2012 Opozori Objavljeno Junij 15, 2012 Eh takle mamo na Rakitn!! Kva jokcaš, te pač ni vodu, al si bil prehiter in premajhen, al pa on pač preveč štorast in zaposlen s tem, da bo speljal naravnost na cesto. Če voziš dovolj počasi, pač situacija ni nevarna. Dadi in Cartman 2
Sorty Objavljeno Junij 18, 2012 Opozori Objavljeno Junij 18, 2012 v petek sem prvič prevozil ceste na Rakitno in morem priznat da sem bil navdušen. Pogledal sem veliko slik in posnetkov in ugotovil da se vas malo vozi na relaciji Rakitna-Pikovnik, ki je meni osebno zelo všeč
Zivnorc Objavljeno Junij 18, 2012 Opozori Objavljeno Junij 18, 2012 ... je lušna dinamična in počasna cesta... .... samo malo moraš pazit, ker je tisti novi del asfalta od Rakitne naprej, ko se začne spuščati, malo drseč. Nič takega, vendar, če boš bolj pogumen, pričakuj kak zdrs...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se