Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kva jokcaš, te pač ni vodu, al si bil prehiter in premajhen, al pa on pač preveč štorast in zaposlen s tem, da bo speljal naravnost na cesto.

Če voziš dovolj počasi, pač situacija ni nevarna.

Tolk sem bil prehitr kukr si ti duševno zaostal!! Mislim da je razvidno iz posnetka :BUA: Glede na to kolk dobr se uživiš v take voznike bi pričakoval de s bil ti!! :music4:

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Tolk sem bil prehitr kukr si ti duševno zaostal!! Mislim da je razvidno iz posnetka :BUA: Glede na to kolk dobr se uživiš v take voznike bi pričakoval de s bil ti!! :music4:

Tolk si bil prehiter, kolikor te je potem bolelo, da ti je zapeljal na cesto.

Jaz sem pa videti toliko duševno zaostal, kolikor se moram pač ukvarjat s pacienti, kot si ti, na forumih, kot je ta ...

Popravljeno . Popravil JustinBieber
Objavljeno

ka pol je vozu čez 250 ???????

Objavljeno

Kva bobr spet prevec brihtola? Ej jej...

Zivnorc učeri mem letu :D Je bil viden :P

Objavljeno

...in to ene 5x.... vidu si me pa zato, k sem letu bl počas, pa čist pr tleh... :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

vceraj od 17.00 je bila guzva na tej cest ?

Objavljeno (popravljeno)

vceraj od 17.00 je bila guzva na tej cest ?

gužva?? sm pa tja kkšn

Popravljeno . Popravil gsxf750
Objavljeno

...ej ... a lahka nekaj predlagam....

da se "Rakitnaši" enkrat dobimo gor, ne pa da si samo všečkote tlele gor talamo..... :P

Vem, da smo vsi na knap s cajtom, vsak ima po svoje planiranega... ampak vseeno ;)

Rad bi videl enkrat gsxf, MotoGP, Sash.... in ostale, ki so najbolj dejavni na Rakitni....da se spoznamo v živo....

..nekaj "tišačev" pa že poznam...

Objavljeno

da se "Rakitnaši" enkrat dobimo gor, ne pa da si samo všečkote tlele gor talamo..... :P

Vem, da smo vsi na knap s cajtom, vsak ima po svoje planiranega... ampak vseeno ;)

Rad bi videl enkrat gsxf, MotoGP, Sash.... in ostale, ki so najbolj dejavni na Rakitni....da se spoznamo v živo....

Kdaj? :bounce: Lokacija menda ni vprašljiva. :P

Popoldan pridem :yea1:

Objavljeno

Če boš pomagal rihtat inštalacijo v vikendu...ma..v nedeljo bom 100% gor...:)

Objavljeno

Sej je večkat med vikendom kak mini zborček do 6-7 mopedov...sam nalett morš :D hehe

Objavljeno

... ja .. sej vem, da ni blema... sam sem bolj sramežljiv, pa se ne upam zraven... :P

..ta vikend me ni, sem v Bosni.. :D.. mogoče ponedeljek.. ;)

Objavljeno

... ja .. sej vem, da ni blema... sam sem bolj sramežljiv, pa se ne upam zraven... :P

..ta vikend me ni, sem v Bosni.. :D.. mogoče ponedeljek.. ;)

V ponedeljek me lahko pospremiš na Brnik..in me dva tedna ne bo v Slo..:)

Objavljeno

GsxF750, mislil sem bolj na dvosledna in kolesarje, nazadnje ko sem bil se mi je zdelo teh dveh kar prevec

Objavljeno

Ravnokar iz Rakitne, nove gume se super držijo :OK: Lepo vroče, mal prometa, ene trije kolesarji pa FUL mrčesa. Zgleda so vse muhe iz barja gor pobegnile :D

Objavljeno

Ta glavni pacienti so šli prke jugu....ka p'a mi??? Bomo kej softičeral?? :yea1:

Objavljeno

Se bo kej dogajalo danes popoldan? :hmm:

Objavljeno

.. mogoče popokam ženo na zadnji zic pa greva gor na vodo z okusom..... ob ene sedmih...

Objavljeno

... sem se spomnu, da sem brez zadnjega zica, pa nisem šu domu po ženo, pa sm šu sam na Rakitno... in to ene 6x :D

končno srečal enobalančnega gsxf750... :slap:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

... sem se spomnu, da sem brez zadnjega zica, pa nisem šu domu po ženo, pa sm šu sam na Rakitno... in to ene 6x :D

končno srečal enobalančnega gsxf750... :slap:

:angry: , :yea1: Dislocirani :P , prpelu bp :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno

..ej... dobr si.... jest ne bi upal... ;)

Objavljeno

Bo danes kdo gor? Jaz štartam takoj po dirki :)

Objavljeno

Bo danes kdo gor? Jaz štartam takoj po dirki :)

Jst enako :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!