MoTo G_P Objavljeno September 13, 2013 Opozori Objavljeno September 13, 2013 Dons okol 5h edini borc gor...kasnej je šla modra fzerca mimo...Je pa kaplal gor grrr :jezen edini oblak direkt nad rakitno...
erciona Objavljeno September 20, 2013 Opozori Objavljeno September 20, 2013 Danes par rund gor pa dol... Sami gsxrji so bli dons tm MoTo G_P 1
RYDER Objavljeno September 21, 2013 Opozori Objavljeno September 21, 2013 Dons 4x dol pa gor Nobene gužve, ene 6 motoristov srečal. Pod klopcam so golaž kuhal in je dišal za popizdit vsako rundo
Kmet2 Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 Dons 4x dol pa gor Nobene gužve, ene 6 motoristov srečal. Pod klopcam so golaž kuhal in je dišal za popizdit vsako rundo Vsi smo bili pr sosedih Hrvatih
Žan96 Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 Dons 4x dol pa gor Nobene gužve, ene 6 motoristov srečal. Pod klopcam so golaž kuhal in je dišal za popizdit vsako rundo Itak da ni blo gužve pred tabo če so pa usi za tabo vozil
tintin Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 dns 1x gor, 1x dol... en ovink drsi u 3pm.. drgač pa supr
krucymucy Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 Cerkniska stran je dobra, ma kaj dobra, odlicna. Sam okreten motor sposoben hitrega spreminjanja smeri moras imet. pik1 in mixxx 2
tintin Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 (popravljeno) prelaganje sploh ni biu problem.. problem je bil en dooolg gladek ovink (k sploh ne vem zakaj sm ga šou polagat.. se je svetu že od daleč).. prvič u karjeri sm biu tolk na robu ceste so pa zakon ovinkci.. k da bi šu slalom vozit Popravljeno September 22, 2013. Popravil tintin
Sajoo Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 Sm se pa tut js Pfocknu dns Sam tej ovinki pa neso zame...prevec hud motor za to tintin 1
cb1300 Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 ka ste pa včer spet počel z motorji pod cesto? Upam da se vse izšlo v dobro voznika
MihaGS Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Čim je 10 stopin in manj, že šodr na cesto posipajo. Videno včeraj dol grede.
gregorjanc Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Čim je 10 stopin in manj, že šodr na cesto posipajo. Videno včeraj dol grede. Jest sem pa to tud opazu, sam sem mislu, da mora bit pesek po ovinki posipan zaradi GS-ov in Versy-jev da ga lažje speljete :glare: MihaGS in Whitee 2
Kmet2 Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Jest sem pa to tud opazu, sam sem mislu, da mora bit pesek po ovinki posipan zaradi GS-ov in Versy-jev da ga lažje speljete :glare: Dej sam da ti ne bo sklopka razpadla tintin 1
klopko Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 ka ste pa včer spet počel z motorji pod cesto? Upam da se vse izšlo v dobro voznika večerne temp.,hladen vlažen asfalt ...... pa smo tam -med drevesi:( vsaj kolikor sem bil zraven ni bilo hujšega,odzval se je na vse primikal se je pa tud. upam da se fant čimprej postavi na noge s čimman posledic. Čim je 10 stopin in manj, že šodr na cesto posipajo. Videno včeraj dol grede. a je tukaj čutiti neko pritoževanje? Pa valda to BMW brez problema spelje
gregorjanc Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 Dej sam da ti ne bo sklopka razpadla :grrr Raj vidm, da mi sklopka rapade kot pa, da mi kardan odpade :glare: Sicer pa, ka ne vozš ti zadnje cajte sam Kateema
Kmet2 Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 :grrr Raj vidm, da mi sklopka rapade kot pa, da mi kardan odpade :glare: Sicer pa, ka ne vozš ti zadnje cajte sam Kateema JP pogledi so manj fovšljivi
Zivnorc Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 ... fočk jebenti... iz Golice smo prišli na Raktino na pico... pol pa pravijo, da jih delajo samo za nedeljske šoferje.... :glare: Kmet2, MihaGS in DAMI34 3
Kmet2 Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 Fočk z zgornjo žabo Zivnorc, MihaGS in DAMI34 3
domina Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 zgleda, da se je na Rakitni začela gozdarska sezona - včeraj srečala tri traktorje s hitrostjo nepremičnine + v spodnjih ovinkih kar nekaj zemlje zvožene iz gozda... tako, da previdno. Gregc 1
Kmet2 Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 Ja pa niso sam traktorji,včeraj smo srečal tud enga strica z Varadero ki je naredu prav zastoj,še traktor z prikolico ga je hotel prehitet,mislim,taki bolje da ostanejo v avtu kot na motorju :grim
Žan96 Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 Dons 3x turistično gor in dol (umirjena vožnja :grrr ). Srečal gospoda z modro yamaho r6 (mislim da je r6), kawasakija in še eno yamaho supermoto na vrhu. Pesek je samo v enmu ovinku za na dol (smer rakitna-podpeč). Ko sm se pa vraču sm pa v tisti prvi vasi (neki na s se mi zdi) naletu na polcajskega tuarega. Majo zdj kr redne obhode tm gor?
MihaGS Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Pot na Rakitno vlažna in zgoraj še ni snega. Sam se grejem ob čajčku in gledam Oldšvabišewagne, ko priropota mimo nekaj belega. Seveda sredi ceste z ročno obrne, ko vidi mojega kanarčka kako sameva na pakingu. V meglo se pripelje še nekaj motaforčkov, in po pijački odfrčim domov, bela ropotula pa na cerkniško stran pogledat, če je kaj dežja... pik1, Kmet2, DXR16 in 2 others 5
GETRIEBE Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Res je... pa šeenkrat hvala za pijačko. bela ropotula pa res naprej do Rakeka, Unca, levo proti Postojni in čez ride nazaj preko Logatca v našo Vukojebino... MihaGS 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se