Kmet2 Objavljeno November 24, 2013 Opozori Objavljeno November 24, 2013 Hajo ti pravm,mi pa nismo kar tok hajoktejn 1
straza Objavljeno November 25, 2013 Opozori Objavljeno November 25, 2013 to boš pa za rundo dau na MNZ k to pa res niste kr tko Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno November 25, 2013 Opozori Objavljeno November 25, 2013 Če mi boste zrihtal kakšen kotek kjer bom lohk odložu svojo trdo nogo,ni problema
pik1 Objavljeno November 25, 2013 Opozori Objavljeno November 25, 2013 Če mi boste zrihtal kakšen kotek kjer bom lohk odložu svojo trdo nogo,ni problema ... jest ti bom nogo vahtu, ti boš pa za pir dajal ... Kmet2 in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno November 25, 2013 Opozori Objavljeno November 25, 2013 Ti pa une 4€ prnes sabo,da bom lohk plačeval :grim DAMI34 in pik1 2
pik1 Objavljeno November 25, 2013 Opozori Objavljeno November 25, 2013 Ti pa une 4€ prnes sabo,da bom lohk plačeval :grim ... prov ... Kmet2 1
motozajebant Objavljeno November 26, 2013 Opozori Objavljeno November 26, 2013 Če mi boste zrihtal kakšen kotek kjer bom lohk odložu svojo trdo nogo,ni problema Mislim, žalostno kam gre ta svet.... Namest da bi pri teh rosnih letih rekel, če mi zrihtate kotiček da bom kam svojga trdega tiča odložu, on govori o nogi da nam offtopic, že dolg nisem bil na Rakitni
pik1 Objavljeno November 26, 2013 Opozori Objavljeno November 26, 2013 (popravljeno) tle imaš vozni red, pa se zapel gor .... Vozni redi - redni VOZNI REDI MEDKRAJEVNEGA POTNIŠKEGA PROMETA - REDNI OBVESTILO: od 18.09.2013 ima linija 30 spremenjen vozni red zaradi izgradnje krožišča v Zbiljah. LINIJA PDF HTML Območje Ig Ig ig_zapotok.pdf ig_zapotok.html Zapotok ig_zapotok.pdf ig_zapotok.html Območje Vrhnika Vrhnika vrhnika.pdf vrhnika.html Breg vrhnika_lokalno.pdf vrhnika_lokalno.html Smrečje vrhnika_lokalno.pdf vrhnika_lokalno.html Blatna Brezovica blatna_brezovica.pdf blatna_brezovica.html Borovnica vrhnika_lokalno.pdf vrhnika_lokalno.html Logatec logatec.pdf logatec.html Preserje preserje_rakitna.pdf preserje_rakitna.html Rakitna preserje_rakitna.pdf preserje_rakitna.html Popravljeno November 26, 2013. Popravil pik1 AnCy85 in MihaGS 2
DAMI34 Objavljeno November 26, 2013 Opozori Objavljeno November 26, 2013 Ti pa une 4€ prnes sabo,da bom lohk plačeval :grim nč ne bo, jih je zadnč zagonu, k je častu za nou moped pik1 in Kmet2 2
motozajebant Objavljeno November 26, 2013 Opozori Objavljeno November 26, 2013 tle imaš vozni red, pa se zapel gor .... Vozni redi - redni VOZNI REDI MEDKRAJEVNEGA POTNIŠKEGA PROMETA - REDNI OBVESTILO: od 18.09.2013 ima linija 30 spremenjen vozni red zaradi izgradnje krožišča v Zbiljah. LINIJA PDF HTML Območje Ig Ig ig_zapotok.pdf ig_zapotok.html Zapotok ig_zapotok.pdf ig_zapotok.html Območje Vrhnika Vrhnika vrhnika.pdf vrhnika.html Breg vrhnika_lokalno.pdf vrhnika_lokalno.html Smrečje vrhnika_lokalno.pdf vrhnika_lokalno.html Blatna Brezovica blatna_brezovica.pdf blatna_brezovica.html Borovnica vrhnika_lokalno.pdf vrhnika_lokalno.html Logatec logatec.pdf logatec.html Preserje preserje_rakitna.pdf preserje_rakitna.html Rakitna preserje_rakitna.pdf preserje_rakitna.html zase se brigi....
pik1 Objavljeno November 26, 2013 Opozori Objavljeno November 26, 2013 zase se brigi.... ... prov ...
Kmet2 Objavljeno November 26, 2013 Opozori Objavljeno November 26, 2013 Kamor koli pogledam Motozajebant replicira mojim postom .Vsebina njegovih postov pa sam o mojem tiču Prjatu rad te mam ko prjatla a štekaš,ampak to niso tisti prjatli ko se v čokoladno oko žgejo,jaz nisem te sorte,mogoče si kej narobe razumu :evilgrin: Rakitna ja hm ni je že dolgo blo,pa zgleda da še dolgo tud ne bo MoTo G_P in GrCaR 2
motozajebant Objavljeno November 26, 2013 Opozori Objavljeno November 26, 2013 Kamor koli pogledam Motozajebant replicira mojim postom .Vsebina njegovih postov pa sam o mojem tiču Prjatu rad te mam ko prjatla a štekaš,ampak to niso tisti prjatli ko se v čokoladno oko žgejo,jaz nisem te sorte,mogoče si kej narobe razumu :evilgrin: Rakitna ja hm ni je že dolgo blo,pa zgleda da še dolgo tud ne bo
DAMI34 Objavljeno November 26, 2013 Opozori Objavljeno November 26, 2013 Kamor koli pogledam Motozajebant replicira mojim postom .Vsebina njegovih postov pa sam o mojem tiču Prjatu rad te mam ko prjatla a štekaš,ampak to niso tisti prjatli ko se v čokoladno oko žgejo,jaz nisem te sorte,mogoče si kej narobe razumu :evilgrin: Rakitna ja hm ni je že dolgo blo,pa zgleda da še dolgo tud ne bo
Zivnorc Objavljeno November 26, 2013 Opozori Objavljeno November 26, 2013 ...jst pa vsak dan skor vidim na Rakitno.... samo Krim je vmes... zato je "skor"... AnCy85 1
hajoktejn Objavljeno November 29, 2013 Opozori Objavljeno November 29, 2013 (popravljeno) Nbenga dab za smrekowc dal ... Popravljeno November 29, 2013. Popravil hajoktejn Zivnorc, Kmet2, Lubikaa Rozzica in 4 others 7
Kmet2 Objavljeno November 29, 2013 Opozori Objavljeno November 29, 2013 Takšnega lepega spoliranegam original izpuha še nisem vidu na nobenem KTM :notworthy: Lubikaa Rozzica, rok22 in hajoktejn 3
hajoktejn Objavljeno November 29, 2013 Opozori Objavljeno November 29, 2013 Sej mi nisi reku da sm pozer ane Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno November 29, 2013 Opozori Objavljeno November 29, 2013 Ne k sam sam isti,čist in vzdrževan motor veliko pove o človeku :OK:enkrat bova mogla na Rakitno na kavo :yes: hajoktejn 1
hajoktejn Objavljeno November 29, 2013 Opozori Objavljeno November 29, 2013 Se strinjam. Bova, sam cimprej se pocajti Kmet2 1
RYDER Objavljeno Marec 12, 2014 Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 Danes prvič letos na Rakitni. Do bajerja je kul cesta, gor naprej pa sam pesek. Srečal ene 3 motoriste. 2 Hondi in en Suzuki. Pozor tudi na veje in traktorje/kamione ki vozijo les iz gozda. DXR16, Kmet2 in Zivnorc 3
gsxf750 Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 v sredo 19.3. prva ogledna vožnja v 2014 in malo treninga. Temperatura sprejemljiva ne glede na nadmorsko višino. Cesta je pomedena, zapeljal sem se le do jezera, razen bus postajališča v sredini (obračališču), ki je kompletno posuto s peskom!!!!! POZOR So pa prek zime poasfaltirali na nekaj mestih jarke za odtek vode ob povoznem delu tako, da bo nekaj manj peska na vozišču: - pod skakalnico prvi desni v smeri dol, ... Kolesarjev pa več kot motoristov. MoTo G_P in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 ...samo čez, proti Cerknici je pa peska za ene par kamionov... in ker cesta ni prometna, bo ta pesek ostal gor še juhuhu cajta.... tudi kak večji naliv ga ne bo odstranil... Drugače pa.... tut mene boš srečal gor... z biciklom... gsxf750 1
Zivnorc Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 .... u rit me boš gledal.... prvih 100 m ..... pol se bom pa po tazadnjem naprej odpeljal.... Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se