Jure Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 (popravljeno) Pa ne vem od kje tebi ta Postojna.. Iz Rakitne prideš do Begunj in Cerknice in na tej relaciji je makedam.. Od tu pa lahko med drugim prideš tudi do Postojne, kakor tudi do Ribnice, Ljubljane.. Ni pa do Postojne nobenega makedama, razen če greš čez Škocjan, kar pa nima z Rakitno popolnoma nobene veze več :) Popravljeno Junij 20, 2008. Popravil DeX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 (popravljeno) saj baje da bodo tud un kos ceste asfaltiralk zdej ni upam da čim prej :) bo asfalteran k bo rešen problem z zemljiči in dokler to ne bo urejeno ne bo asfaltne povezave Popravljeno Junij 20, 2008. Popravil miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FazerMan Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 Pa ne vem od kje tebi ta Postojna.. Iz Rakitne prideš do Begunj in Cerknice in na tej relaciji je makedam.. Od tu pa lahko med drugim prideš tudi do Postojne, kakor tudi do Ribnice, Ljubljane.. Ni pa do Postojne nobenega makedama, razen če greš čez Škocjan, kar pa nima z Rakitno popolnoma nobene veze več :) Ja zadnjič sem mal drugačne odgovore dobil, nč bom js tole sporbo pa se bom na lastne oči prepričo.LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 Mislim, da sem ti že zadnjič pojasnil, da je makedam relacija Rakitna - Cerknica, bom pa je vedel, saj sem Cerknčan :) Iz Cerknice do Postojne pa se lepo pelješ po Asfaltu, oziroma lahko na Uncu celo na avtocesto zaviješ in se po Avtocesti pelješ :) Nobenega makedama.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 K vidm da se usi neki o makedamu pogovarjate- katera pot je najbol priporočljiva iz Ljubljanske smeri? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 K vidm da se usi neki o makedamu pogovarjate- katera pot je najbol priporočljiva iz Ljubljanske smeri? Brezovica pri Ljubljani--Podpeč--Preserje--Gornja Brezovica--Rakitna tukaj ni nobenga makedama Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 Hvala vam aza odgovore, sam se mi res čudno zdi da v teh koncih ni vsepovsod asfalta tud do Postojne ga pol zmanka. Nevem ka to delate. :whistle: Moraš vedeti da je občina cerknica kar velika in da more do vsake vasi in zaselka speljati cesto.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 dons blo lustno gor.. asfalt drzal.. sodra pa tut skor nic :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AKG Objavljeno Junij 22, 2008 Deli Objavljeno Junij 22, 2008 A kej patrulerajo gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Junij 22, 2008 Deli Objavljeno Junij 22, 2008 A kej patrulerajo gor? dons so bli ja. so enga ateka vstavl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 22, 2008 Deli Objavljeno Junij 22, 2008 Jz nism vidu patrulje, je blo pa se kr neki folka gor.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Junij 22, 2008 Deli Objavljeno Junij 22, 2008 dons so bli ja. so enga ateka vstavl Jaz dans popoldan nism nobenga polcaja vidu :yea1: Blo je pa zakon potem plavat mal v jezeru :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 (popravljeno) Jaz dans popoldan nism nobenga polcaja vidu :yea1: Blo je pa zakon potem plavat mal v jezeru :P raj reč da si šu bejbe gledat :naughty: Popravljeno Junij 23, 2008. Popravil miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 Je opazu kdo rdečo reno petko cabrio ? :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 raj reč da si šu bejbe gledat :naughty: Opa, kako pa veš :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 Opa, kako pa veš :kva1: sm biv skos ob pot k sm baleru zravn ceste sm vidu kašne mačke so se gor vozile :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 Ej Tony pol sm pa jz tebe vceri vidu verjetn, si jo meu gor na plati parkirano? Sej mas to kar pise? Bo jutr mogoce kdo gor? Okol 15h al pa mal cez, razumljivo ce bo vreme. Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 Danes okoli petih sta se dva na neki Jawi (dva izpuha) trajbala gor. Kadilo kot tristo hudičev- bo treba malo švohnejšo mešanco delat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 Danes okoli petih sta se dva na neki Jawi (dva izpuha) trajbala gor. Kadilo kot tristo hudičev- bo treba malo švohnejšo mešanco delat... ma ne rabš švohej mešanco more mazat drugač pa zariba :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 (popravljeno) Uceri biu gor, nazalost ne z motorjem, voda je kr topla tm k sonce sije...Drgac se pa kr neki folka kopa v jezeru...Lepo je gor ob vikendih... :naughty: bejbe šetajo v bikinkah k na morski plaži...hehe Popravljeno Junij 23, 2008. Popravil MoTo G_P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 ...Lepo je gor ob vikendih... :naughty: bejbe šetajo v bikinkah k na morski plaži...hehe ... ti pa sline cediš in švicaš v kombinezonu in čeladi :hmm: :evilgrin: rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Jst sm pa zmer v dilemi kako nj grem gor? Vozu bi se do tja z motorjem a a pol bi bil tm takoj v šlapah in kratkih hlačah! Zoprn je uno kramo pol prekladat pa da zgoriš na soncu... ...tko da, če se mi ne da vozt, naju potem moja pele z avtom, če pa jst pelem greva pa z motorjem, hehe :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Ej Tony pol sm pa jz tebe vceri vidu verjetn, si jo meu gor na plati parkirano? Sej mas to kar pise? Bo jutr mogoce kdo gor? Okol 15h al pa mal cez, razumljivo ce bo vreme. Lp. Ja, ti me kr naslednjič za rokav pocuki .) Ja jst bom verjetn pršu, sam mal kasnej. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Gud gud pol se pa vidmo gor. Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Dons je blo pa zakon, vidu sam tri k so sli dol, dva na coperjih in ena novejsa R6. Jz sm jo pa odpelu ene 7x :whistle: res mi je sedl. Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se