UnionJack Objavljeno Maj 17, 2015 Deli Objavljeno Maj 17, 2015 Evo, končno je cesta - Kamnik pod Krimom asfaltirana ...na Preserje pa bo nekaj časa zaprta. ni panike, ne rabš okol. Glih sm od tam prlezu pa je samo 1/3 klanca, ene 200m deloma makadamska. Kr pogumno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 17, 2015 Deli Objavljeno Maj 17, 2015 ni panike, ne rabš okol. Glih sm od tam prlezu pa je samo 1/3 klanca, ene 200m deloma makadamska. Kr pogumno nč pogumno.... mene je ena teta danes tam skoraj čelno nasadila.... je prišla v desni ovinek punim gasom črtico sem naredu :grim aja, fočk :naughty: UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 17, 2015 Deli Objavljeno Maj 17, 2015 črtico sem naredu :grim ....a na gatah, al asfaltu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 17, 2015 Deli Objavljeno Maj 17, 2015 ....a na gatah, al asfaltu.... Gatah nisi šel gor? UnionJack in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaGS Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 kje to ...naprej po cesti mimo table Rakitna pa čez 1km levo čez Kamnik pod Krimom... :grim ni panike, ne rabš okol. Glih sm od tam prlezu pa je samo 1/3 klanca, ene 200m deloma makadamska. Kr pogumno ko te bo en nagazil sporoči... motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Tuga bla gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Smoochie Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 fočk včeraj kavica na vrhu, na poti nazaj pa še postanek na klopcah, kjer smo se malo zagovorili (yamaha, suzuki, honda :grim ). Kdo od klepetul na foromu? P.s plava CBR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 mi smo se pomoje včer na hit vidl na kavici.... zelen z750 pa črn z1000sx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 tut tle en fočkanje ...... pa futranje račk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 2, 2015 Deli Objavljeno Junij 2, 2015 hej, hej včeraj se je za prekinitev dolgoletnega sodelovanja z moji triumphom odločila rizomina utež, ki mi je odpadla nekje na poti med lj čez črno vas na rakitno - če bi jo slučaaaajno kje kdo mimogrede opazil, mu dam za pivo sicer vem, da je verjetnost majhna ampak vseeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 2, 2015 Deli Objavljeno Junij 2, 2015 hej, hej včeraj se je za prekinitev dolgoletnega sodelovanja z moji triumphom odločila rizomina utež, ki mi je odpadla nekje na poti med lj čez črno vas na rakitno - če bi jo slučaaaajno kje kdo mimogrede opazil, mu dam za pivo sicer vem, da je verjetnost majhna ampak vseeno To je vprašanje za divjad.. Rešitev za ostalo je pa locktite..moder.. domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Junij 2, 2015 Deli Objavljeno Junij 2, 2015 Danes gor in dol s smeri Cerknice proti Lj. Srečal ene par motoristov na poti dol proti Lj. UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 6, 2015 Deli Objavljeno Junij 6, 2015 R(akitna)OČK? včeri en na hitro UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 6, 2015 Deli Objavljeno Junij 6, 2015 tut dons :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 js tut... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dog66 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Pooočk! Živnorc hvala za kufe Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Ena runda Rakitne s Cerknice v Lj. Sproti naletel na edini dež daleč naokoli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 24, 2015 Deli Objavljeno Junij 24, 2015 Fočk.... DAMI34, Kmet2, RobiRoberto in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 (popravljeno) Rakitnou sm se. Dvakrat. Kot ponavad nkjer nbenga Aja, guruje gum in tehnik kawntrstiringa in ostalih jajc prosm, da me naucite vozt tko da naum meu @snećištrajfnov na gumi. Popravljeno Julij 2, 2015. Popravil hajoktejn Zivnorc, Nearrain, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 @snećištrajfnov Zivnorc in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 Ob 17h in šemal bomo gor,prpravte denar :-D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 (popravljeno) Ob 17h in šemal bomo gor,prpravte denar :-D se kr odpovem na MZja pa tut neb preveč računal, sj še do Paklenice ni prišel Popravljeno Julij 2, 2015. Popravil DAMI34 pik1, Kmet2 in motozajebant 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 Ob 17h in šemal bomo gor,prpravte denar :-D ... pridem ... :) Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 ... pridem ... :) kam? Zivnorc in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 ...ni najdu.... DAMI34, Kmet2 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se