TOMCAT Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 ... pridem ... :) A si hotu v temo kdo je snoč kej dingl dongl ? napisat, ker baje ti ni prislo do rakitne Zivnorc, motozajebant, Kmet2 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 F.O.Č.K.2 ... k sem mogu prjatlom sestrično gor prpeljat.... .... pol sem jo mogu pa še odpeljat. ...kurc , pa taki prjatli... sofići.... hajoktejn 1
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Dobr je blo , edin žiwnorc rabi inštrukcije kak se na ride pride, ne da nas pol motozajebant gladko prehiti... :grim Zivnorc in motozajebant 2
motozajebant Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Dobr je blo , edin žiwnorc rabi inštrukcije kak se na ride pride, ne da nas pol motozajebant gladko prehiti... :grim :lol1: pa še zalutu sem vmes in bil pred vami na OMWju Rakitna fočk Zivnorc, hajoktejn in HyperJack 3
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 :lol1: pa še zalutu sem vmes in bil pred vami na OMWju Rakitna fočk Še dobr da si nas najdu, k si nekam zgublen zgledal Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 ..ej... a Pika ste kej vidl DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 F.O.Č.K.2 ... k sem mogu prjatlom sestrično gor prpeljat.... .... pol sem jo mogu pa še odpeljat. ...kurc , pa taki prjatli... sofići.... Ne zmišljuj si,k se sploh ni hotla več s tabo peljat:-P hajoktejn 1
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 (popravljeno) Ne zmišljuj si,k se sploh ni hotla več s tabo peljat:-P na koncu mi je že izgledalo, kot da si jo posvojil ..no al pa si si jo sam mal sposodu, da si mel mal več grifa na zadnji gumi =) Popravljeno Julij 3, 2015. Popravil HyperJack
motozajebant Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Še dobr da si nas najdu, k si nekam zgublen zgledal čak, kokr je meni znano, sem vas mogu čakat na ridah, da ste našli pot
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 čak, kokr je meni znano, sem vas mogu čakat na ridah, da ste našli pot Nč jz kriv, Žiwnorc je kriv, haha
Kmet2 Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 na koncu mi je že izgledalo, kot da si jo posvojil ..no al pa si si jo sam mal sposodu, da si mel mal več grifa na zadnji gumi =)posvojit.........edin tvoja jeprimernih lethahaha.......za posvojitev namreč :-P
motozajebant Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Nč jz kriv, Žiwnorc je kriv, haha glej, nima veze.... čaku sem vas, počasnele Kmet2 in Zivnorc 2
Kmet2 Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 glej, nima veze.... čaku sem vas, počasnele taprav mojster.......dva ovinka si bil še viden ,,,,,,,v vzvratno ogledalo....:-D Zivnorc in motozajebant 2
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 ... konjujedan... on je nalašč zaostal, da je zajel zalet... in te preskoču.... in tko se je na Ridah znašu pred tabo...
Kmet2 Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 ... konjujedan... on je nalašč zaostal, da je zajel zalet... in te preskoču.... in tko se je na Ridah znašu pred tabo... pred mano nepredtabo pa :-D
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 glej, nima veze.... čaku sem vas, počasnele - Objestneš! - Mi smo šli previdno po CPPredpisih. - Kmet ni pa ne eno ni drugo, on gre tko hitro, da ga še avionski radarji ne zaznajo. motozajebant 1
motozajebant Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 taprav mojster.......dva ovinka si bil še viden ,,,,,,,v vzvratno ogledalo....:-D glej, ti si preobjesten zame... zato se vozim s 50% močjo, da ti čimprej greš ps. od brezovice do kozarja sem pa točno vedel zakaj se za mano voziš... da bo šlo po levi mimo, sem se ti tudi zato umaknil znam te puško dok si pištolj bila Kmet2 1
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 ...po desni se itak ne sme.... Kmet2 1
motozajebant Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 ...po desni se itak ne sme.... izvoz vič včeraj.... en objestnež kar po desni vse se lahko.... dokler te ne ujamejo Kmet2 in Zivnorc 2
Kmet2 Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Se bom jz rajši sam s sestrično peljal:-D pik1 in Zivnorc 2
pik1 Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Se bom jz rajši sam s sestrično peljal:-D ... maš prov ... ... pa makar po desni ... :) Zivnorc 1
hajoktejn Objavljeno Julij 6, 2015 Opozori Objavljeno Julij 6, 2015 (popravljeno) 2,5 krat Popravljeno Julij 6, 2015. Popravil hajoktejn
Zivnorc Objavljeno Julij 6, 2015 Opozori Objavljeno Julij 6, 2015 ...upam, da je ostalih 0,5 krat šlo čez Rakitno na drugo stran..... da nisi gor pr kaki kelnerci ostal....
hajoktejn Objavljeno Julij 6, 2015 Opozori Objavljeno Julij 6, 2015 A ne to pa ne. Sem predan in ljubec soprog in oce. Tud pogledam ne nbene .
stuhec Objavljeno Julij 6, 2015 Opozori Objavljeno Julij 6, 2015 Saj pa bi kozarce ji pomagal pomivat Ali kelnarce se kaj drugo delajo ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se