TOMCAT Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 ... pridem ... :) A si hotu v temo kdo je snoč kej dingl dongl ? napisat, ker baje ti ni prislo do rakitne DAMI34, Kmet2, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 F.O.Č.K.2 ... k sem mogu prjatlom sestrično gor prpeljat.... .... pol sem jo mogu pa še odpeljat. ...kurc , pa taki prjatli... sofići.... hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 Dobr je blo , edin žiwnorc rabi inštrukcije kak se na ride pride, ne da nas pol motozajebant gladko prehiti... :grim Zivnorc in motozajebant 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 Dobr je blo , edin žiwnorc rabi inštrukcije kak se na ride pride, ne da nas pol motozajebant gladko prehiti... :grim :lol1: pa še zalutu sem vmes in bil pred vami na OMWju Rakitna fočk hajoktejn, HyperJack in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 :lol1: pa še zalutu sem vmes in bil pred vami na OMWju Rakitna fočk Še dobr da si nas najdu, k si nekam zgublen zgledal Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 ..ej... a Pika ste kej vidl DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 F.O.Č.K.2 ... k sem mogu prjatlom sestrično gor prpeljat.... .... pol sem jo mogu pa še odpeljat. ...kurc , pa taki prjatli... sofići.... Ne zmišljuj si,k se sploh ni hotla več s tabo peljat:-P hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 (popravljeno) Ne zmišljuj si,k se sploh ni hotla več s tabo peljat:-P na koncu mi je že izgledalo, kot da si jo posvojil ..no al pa si si jo sam mal sposodu, da si mel mal več grifa na zadnji gumi =) Popravljeno Julij 3, 2015. Popravil HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 Še dobr da si nas najdu, k si nekam zgublen zgledal čak, kokr je meni znano, sem vas mogu čakat na ridah, da ste našli pot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 čak, kokr je meni znano, sem vas mogu čakat na ridah, da ste našli pot Nč jz kriv, Žiwnorc je kriv, haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 na koncu mi je že izgledalo, kot da si jo posvojil ..no al pa si si jo sam mal sposodu, da si mel mal več grifa na zadnji gumi =)posvojit.........edin tvoja jeprimernih lethahaha.......za posvojitev namreč :-P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 Nč jz kriv, Žiwnorc je kriv, haha glej, nima veze.... čaku sem vas, počasnele Zivnorc in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 glej, nima veze.... čaku sem vas, počasnele taprav mojster.......dva ovinka si bil še viden ,,,,,,,v vzvratno ogledalo....:-D Zivnorc in motozajebant 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 ... konjujedan... on je nalašč zaostal, da je zajel zalet... in te preskoču.... in tko se je na Ridah znašu pred tabo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 ... konjujedan... on je nalašč zaostal, da je zajel zalet... in te preskoču.... in tko se je na Ridah znašu pred tabo... pred mano nepredtabo pa :-D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 glej, nima veze.... čaku sem vas, počasnele - Objestneš! - Mi smo šli previdno po CPPredpisih. - Kmet ni pa ne eno ni drugo, on gre tko hitro, da ga še avionski radarji ne zaznajo. motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 taprav mojster.......dva ovinka si bil še viden ,,,,,,,v vzvratno ogledalo....:-D glej, ti si preobjesten zame... zato se vozim s 50% močjo, da ti čimprej greš ps. od brezovice do kozarja sem pa točno vedel zakaj se za mano voziš... da bo šlo po levi mimo, sem se ti tudi zato umaknil znam te puško dok si pištolj bila Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 ...po desni se itak ne sme.... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 ...po desni se itak ne sme.... izvoz vič včeraj.... en objestnež kar po desni vse se lahko.... dokler te ne ujamejo Zivnorc in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 Se bom jz rajši sam s sestrično peljal:-D pik1 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 Se bom jz rajši sam s sestrično peljal:-D ... maš prov ... ... pa makar po desni ... :) Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 6, 2015 Deli Objavljeno Julij 6, 2015 (popravljeno) 2,5 krat Popravljeno Julij 6, 2015. Popravil hajoktejn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 6, 2015 Deli Objavljeno Julij 6, 2015 ...upam, da je ostalih 0,5 krat šlo čez Rakitno na drugo stran..... da nisi gor pr kaki kelnerci ostal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 6, 2015 Deli Objavljeno Julij 6, 2015 A ne to pa ne. Sem predan in ljubec soprog in oce. Tud pogledam ne nbene . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 6, 2015 Deli Objavljeno Julij 6, 2015 Saj pa bi kozarce ji pomagal pomivat Ali kelnarce se kaj drugo delajo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se