Zivnorc Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 Je bil včeraj moj prijatelj na Rakitni.... pa pravi, da ob nedeljah sploh ne bo več gledal MotoGP. ... pravi, da tu fuul več vidiš in doživiš. ...ko so leteli mimo njega projektili, je hotel stopiti z motorja... pa k sreči, da je prej pogledal na števec, ki je kazal 100 na uro. Fantje.... pa sej ni treba glih 250+ tišat..., sploh, če koga prehitevaš..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 Na drugi konec hriba, proti Cerknici, je precej bolj mir. Pa precej bolj ... vijugasto. pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 Na drugi konec hriba, proti Cerknici, je precej bolj mir. Pa precej bolj ... vijugasto.Pa precej slabši asvalt:-D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 Za moje pojme drži dovolj, do tačke če je treba. Itak nisem ljubitelj postavljanja nekih rekordov na javnih cestah... gre prehitro kaj narobe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 Za moje pojme drži dovolj, do tačke če je treba. Itak nisem ljubitelj postavljanja nekih rekordov na javnih cestah... gre prehitro kaj narobe. Jaz za rekorde živim,še najrajši ga pržgem tam po Dolomitskega odreda :-D jskrablin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 ..čez nadvoz je fajn... k gre potazadnjem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 Jaz za rekorde živim,še najrajši ga pržgem tam po Dolomitskega odreda :-D Sami fini ljudi...pol zdej vidm, da KTM ni za vijugaste ceste, bolj za ravne odseke, kjer zadiha 150 konjev in kakšen makedam...to je to, zmagu sm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 Jaz za rekorde živim,še najrajši ga pržgem tam po Dolomitskega odreda :-D Oglasi se kdaj na pivo Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 Oglasi se kdaj na pivo ..a pol si moj sosed... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 Ja, jaz sem doma na Cesti Dolomitskega Odreda :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 Ja, jaz sem doma na Cesti Dolomitskega Odreda :grim a to tam k jst vsak dan mim pridirkam? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 a to tam k jst vsak dan mim pridirkam? en i preveč sayo, Ender 2, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 Za I je hitrejši Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 en i preveč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 pr(i)dirka al prid(i)rka UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 a to tam k jst vsak dan mim pridirkam? Bom en radar zrihtal motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 pr(i)dirka al prid(i)rka to bo pa sam povedal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 ...f.o.č.k. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 jučeri fočk prva bajta za tablo Rakitna na desni strani.... gospodična s kratkimi črnimi lasmi... hvala za prijazno obvestilo, da so malo naprej policaji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 jučeri fočk prva bajta za tablo Rakitna na desni strani.... gospodična s kratkimi črnimi lasmi... hvala za prijazno obvestilo, da so malo naprej policaji Ah ni za kej :-P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DINAMIK Objavljeno Julij 15, 2015 Deli Objavljeno Julij 15, 2015 Fočk 10 dni nazaj ...,radensko imate res poceni..,še pridem na kakšen litrčk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 ... to je pa to... če nisi prijazen do kelnarce... ... fočk.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 ... to je pa to... če nisi prijazen do kelnarce... ... fočk.. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 ... ti pa tih bod ...pa zase se brigi... k boš radensko piw.... se pa žali kelnerci, da je prepoceni... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 ti se zase brigi .. pa u temo, primerno briganju, pejt zakaj pa fočk :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se