Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

.

.... skoraj on-line ... :)

.... sicer pa ... 

.... ja, .... res ....

..... kr neki .... :)

hdr_00343_1.jpg.65ade5a10ddcface2d3d1d51ebf8e0ef.thumb.jpg.862b6f91059a232c

a lohk prosim, za podnapise pr telje fotki? :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno

a lohk prosim, za podnapise pr telje fotki? :D

Mislim da je ta črni hotu navit ušesa tardečmu :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Mislim da je ta črni hotu navit ušesa tardečmu :P

škoda, k mu jih ni, sm vidu že na ridah, da je objestnež :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Danes gor in dol s cerkniške strani.  Nobenih objestnežev srečal po poti :)

• 5 mesecev pozneje...
Objavljeno

na rakitno noben več ne hod? drugač pa včeri prvič Fočk :) 

Objavljeno
pred 1 uro, blazzarss pravi:

na rakitno noben več ne hod? drugač pa včeri prvič Fočk :) 

...bil zadnjič... pa je bilo čez proti Cerknici še fejst usrano....

Objavljeno

Rakitna je za sportat v poletni fejst vročini, ko je gori prijetneje.

500 višincev ima svoj vpilv, teoretično relativno 5 Celzijev manj.

Upam, da so se strasti od lani kaj polegle in so se akterji kaj naučili.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

nč usran, čist fajn za trenirat .... vožnja med drekci, po pesku, umikanje oviram na ovinkih....  

p.s. za kva ste mi smeškota ukradl :O

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Fočk.

:D

...pa malo več previdnosti iz Lj.strani na Rakitno.

...očitno je nekomu malo dizel "puščal" ...pa drsi čez ovinke....

Objavljeno
pred 9 urami, Zivnorc pravi:

...očitno je nekomu malo dizel "puščal" ...pa drsi čez ovinke....

A ni v temu fora ?

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

https://www.google.si/maps/@45.9674279,14.4132045,3a,90y,196.89h,74.33t/data=!3m6!1e1!3m4!1sr2z7uZVfaqzhj6X65cyLRg!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl 

včeraj en z CBR-ko brez da bi pogledal levo desno kar naravnost dol na prednostno cesta cca. 5m pred avto - več sreče kot pameti.

in pa na tem ovinku presenečenje: bel caddy 3/4 po mojem pasu v nasprotno smer - zgledalo je kot da nekaj brska po predalu, mu pokažem gesto s sredincem in me čudno gleda kot "kaj ti ni jasno?"

https://www.google.si/maps/@45.9393771,14.433722,3a,75y,184.21h,91.67t/data=!3m6!1e1!3m4!1s7bFYZ3UARXY9Cm9JM_ZLFg!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl

drugač pa Fočk :)

Popravljeno . Popravil blazzarss
dodatek
Objavljeno (popravljeno)

Včeraj je kolegu avto s prikolico zaprl pot, s tem ko mu je voznik pripeljal po nasprotnem pasu. Sam se je moral reševati z  ''izletom'' s ceste. O dogodku so bili obveščeni organi pregona. Išče pa se voznik rumenega supermoto motocikla, ki je bil priča dogodku in bi lahko pomagal k razjasnitvi okoliščin. Če se kdo najde, bi bil kolega zelo vesel pomoči.

Lp

Popravljeno . Popravil erciona
Objavljeno
pred 41 minutami, erciona pravi:

Včeraj je kolegu avto s prikolico zaprl pot, s tem ko mu je voznik pripeljal po nasprotnem pasu. Sam se je moral reševati z  ''izletom'' s ceste. O dogodku so bili obveščeni organi pregona. Išče pa se voznik rumenega supermoto motocikla, ki je bil priča dogodku in bi lahko pomagal k razjasnitvi okoliščin. Če se kdo najde, bi bil kolega zelo vesel pomoči.

Lp

Mogoče vsaj približna lokacija?

lp,

C eagle

Objavljeno

....auč..  :cry:

.... še dobr, da špura ne vodi v maline..... :slap:

....drugače pa pripetljaj na Rakitni v petek:

Stojimo pri klopicah (ki jih ni več), in se pogovarjamo, ko v klanec pritiskata dva biciklista...in nas glasno ozmerjata : "PEJTE NA DIRKALIŠČE!!!"

...nato čez čas, ista dva kolesarja na dol prehitevata avtomobil .....en za drugim .... jasno da čisto po levem pasu skozi "S" ovinek pri klopcah..... v dolžini 150m (od oka... naprej  za ovinkom se ni videlo več)....

... Tudi sam gonim bicikel, ampak tole je bilo pa res samomorilsko...

... to je samo ena od prigod.... če bi hotel vsakič napisati, kolikokrat dobim avtomobilista, kombi..itd na svojem pasu, raje ne bi govoril, ker pol bi lahko samo pisal..... pa ne samo v temi "Rakitna"....ampak povsod...

• Všeč mi je 3
Objavljeno

te biciklisti s specjalkami so čiste pičkice - un zadihan ksiht k misl da ga je treba spoštovat ker je že tok pa tok pregonu...

drugač pa predlagam tistim ki razmišljajo, da bi začel pit kavo (espreso, makjato, dolgo, kratko, dvojno,...) naj grejo na Rakitno! Dejanje jih bo takoj odvrnilo od namere ker tko zanič kafe pa že od Augusta 83' nisem probal !!

U petek smo pršli na eno - okus kot bi bla ročka gor še od četrtka.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 14 minutami, UnionJack pravi:

te biciklisti s specjalkami so čiste pičkice - un zadihan ksiht k misl da ga je treba spoštovat ker je že tok pa tok pregonu...

drugač pa predlagam tistim ki razmišljajo, da bi začel pit kavo (espreso, makjato, dolgo, kratko, dvojno,...) naj grejo na Rakitno! Dejanje jih bo takoj odvrnilo od namere ker tko zanič kafe pa že od Augusta 83' nisem probal !!

U petek smo pršli na eno - okus kot bi bla ročka gor še od četrtka.

... :huh: ... jest sem pa skoz mislu, da zarad tega, ko si je kelnerca s prstom tampon popravla, pol pa z istim prstom srčka na penci narisala...  :huh: 

:P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
17 minutes ago, Zivnorc said:

... :huh: ... jest sem pa skoz mislu, da zarad tega, ko si je kelnerca s prstom tampon popravla, pol pa z istim prstom srčka na penci narisala...  :huh: 

:P

če bi bla kelnaraca bi še reku... tud če ji bel tok med hojo uhaja ampak bil je en predinfarktno tečen starc in sine k je štel do 15 pomladi. podhranjen kader.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Ob 30. 5. 2016 at 16:47, UnionJack pravi:

če bi bla kelnaraca bi še reku... tud če ji bel tok med hojo uhaja ampak bil je en predinfarktno tečen starc in sine k je štel do 15 pomladi. podhranjen kader.

Kje v Rakitni si to bil? Hotel, Zidanca, ali Krimcek? 

Domacin hodjo na kafe v dolino. Gor se pije le pivo. Ta je res dober. 

Objavljeno

Hotel.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Ob 5/30/2016 at 15:52, Zivnorc pravi:

Stojimo pri klopicah (ki jih ni več), in se pogovarjamo, ko v klanec pritiskata dva biciklista...in nas glasno ozmerjata : "PEJTE NA DIRKALIŠČE!!!"

...nato čez čas, ista dva kolesarja na dol prehitevata avtomobil .....en za drugim .... jasno da čisto po levem pasu skozi "S" ovinek pri klopcah..... v dolžini 150m (od oka... naprej  za ovinkom se ni videlo več)....

Drugič ko se en tak pridere mimo, mu greš delat spremstvo. 5m pred njim, 1. prestava. Naj ma še on kaj od našega hobija. Če bo kaj pizdil, pa se mu opravičiš češ da si mu htel pomagati z zavetrjem :devil:

Jaz se sicer tak čas ne vozim kaj dosti tam naokoli. Dosti preveč kolesarjev na cesti. In seveda se ti bojo sredi najbolj ozkega in nepreglednega ovinka nasrali direkt čez cel pas. Al pa po tvojem pasu okoli ovinka vozili.

Ob 5/30/2016 at 16:12, UnionJack pravi:

Dejanje jih bo takoj odvrnilo od namere ker tko zanič kafe pa že od Augusta 83' nisem probal !!

Kaj je pa blo Augusta 83?

• Všeč mi je 3
Objavljeno
1 hour ago, jskrablin said:

Kaj je pa blo Augusta 83?

mesec piva in cvetja in knajp kave.

...ja Hotel je biu :) 

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

včeraj vseeplošni zbor na rakitni :O

Popravljeno . Popravil peterjanko
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

js sm tut biu .... u kaubojkah ... in počas sem se pelu ... omejitve ruls :OK: 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 minutami, maus pravi:

js sm tut biu .... u kaubojkah ... in počas sem se pelu ... omejitve ruls :OK: 

Za mano se ne morš hitr pelat :blush:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!