maus Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 pred 9 minutami, HD-Dyna pravi: Za mano se ne morš hitr pelat čist OK ... iskre si vame metu itak sm biu js zakljućena družba DAMI34, Kmet2, Bmflar in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 pred 3 minutami, maus pravi: čist OK ... iskre si vame metu itak sm biu js zakljućena družba Yp, ene 3x je bla tačka na asfaltu.... Jebem ti HDja maus, Kmet2 in DAMI34 3
Zivnorc Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 ...ja od koga pa so pol iskre letele v vsakem uwowinku?!?.. DAMI34, Bmflar, maus in 1 other 4
maus Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 pred 4 minutami, Zivnorc pravi: ...ja od koga pa so pol iskre letele v vsakem uwowinku?!?.. ti nisi nč widu .. si meu s sabo podrebrni abs si morau uzad počas pelat .. sj je prou .. sj smo vsi počas pelal ... motor ni zajebancija Kmet2, DAMI34, UnionJack in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, peterjanko pravi: včeraj vseeplošni zbor na rakitni uf..a tis bil, sem vidu enga lepga SXa u bistvu kr 2 komada Popravljeno Julij 6, 2016. Popravil DAMI34 Zivnorc, Bmflar in maus 3
peterjanko Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: uf..a tis bil, sem vidu enga lepga SXa u bistvu kr 2 komada je bla taka gužva da se tut za kafe usest ni blo placa pol smo pa v dolini kofe pil Zivnorc, Bmflar, maus in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 Pravkar, peterjanko pravi: je bla taka gužva da se tut za kafe usest ni blo placa pol smo pa v dolini kofe pil jah, mal smo praznovali edin Maus je bil pa v zaključeni družbi Kmet2, Bmflar, Zivnorc in 1 other 4
peterjanko Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 pred 12 minutami, DAMI34 pravi: jah, mal smo praznovali zato je bla pa cesta prazna Zivnorc, Bmflar in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 Pravkar, peterjanko pravi: zato je bla pa cesta prazna jp, že za gor smo vse spucali..:P Bmflar, peterjanko, Zivnorc in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 pred 11 urami, peterjanko pravi: včeraj vseeplošni zbor na rakitni Zakaj ser nisi predstavil , z veseljem bi ti plačal pijačo . Bmflar in Zivnorc 2
maus Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 pred 12 urami, Kmet2 pravi: Zakaj ser nisi predstavil , z veseljem bi ti plačal pijačo . kdo je pa upu zraun pridt ... ste bli full glasni ... pa vame ste skoz papirčke frcal čeprav sem biu jaz zakljućena družba obnašal ste se k kakšni bajkerji Zivnorc, C eagle, mladench in 3 others 6
Zivnorc Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 ... do unga strica bi pršu, k je bil u Rossija oblečen.....un je bil najbolj prjazen, k je bil na začetku....in ne na koncu kt maus... k je bil zaključen.... DAMI34, Bmflar in maus 3
Bmflar Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 Pravkar, Zivnorc pravi: ... do unga strica bi pršu, k je bil u Rossija oblečen.....un je bil najbolj prjazen, k je bil na začetku....in ne na koncu kt maus... k je bil zaključen.... Do unga Rossija k je bil skoz tih je sam žvečil DAMI34, Zivnorc in maus 3
maus Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 pred 9 minutami, Zivnorc pravi: .....in ne na koncu kt maus... k je bil zaključen.... pust me pr mir DAMI34, Zivnorc in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 Pravkar, maus pravi: pust me pr mir Zivnorc in maus 2
maus Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: sj teb nism nč reku ... no zdj ti bom ... pust me pr mir Bmflar in Zivnorc 2
Bmflar Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 Pravkar, maus pravi: sj teb nism nč reku ... no zdj ti bom ... pust me pr mir Nepanebom k si Zivnorc 1
maus Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 rakitno bom kupu, pa prepovedu vsem se gor pa dol vozt ... sam js se bom sj bi šmarno kupu, pa jo je že zaho Yoghurt, Bmflar, Zivnorc in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 Pravkar, maus pravi: rakitno bom kupu, pa prepovedu vsem se gor pa dol vozt ... sam js se bom sj bi šmarno kupu, pa jo je že zaho Jest bom pa Vikija kupu k bom na lotu zadel maus in Zivnorc 2
peterjanko Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 pred 13 urami, Kmet2 pravi: Zakaj ser nisi predstavil , z veseljem bi ti plačal pijačo . ko se naslednjič srečamo , se predstavim Kmet2, DAMI34, Zivnorc in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 .... predstaviš se lahko samo tako....ko je gor zaključena družba, da poravnaš račun za šankom.... in pol k greš, kelner reče... lejte fantje in punce... tole je pa unle plaču...in ti pol pomahaš pa greš... Kmet2, 3nity, DAMI34 in 1 other 4
maus Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 (popravljeno) Pravkar, Zivnorc pravi: .... predstaviš se lahko samo tako....ko je gor zaključena družba, da poravnaš račun za šankom.... in pol k greš, kelner reče... lejte fantje in punce... tole je pa unle plaču...in ti pol pomahaš pa greš... sj ni ćudn, da nimaš prijatlow Popravljeno Julij 7, 2016. Popravil maus Zivnorc in Bmflar 2
Zivnorc Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: sj ni ćudn, da nimaš prijatlow ...dokler so base...mam tut prjatle...k mi jih pa zmanjka...pa tut uni zginejo... DAMI34, maus in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 pred 4 minutami, Zivnorc pravi: ...dokler so base...mam tut prjatle.... Pa sm res eno zadnjič vidu .... Za okus me pa ne sprašuj maus 1
Zivnorc Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 ...as jo sam pojedu....pa pozabu probat? Bmflar in maus 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se