pikolo Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 v soboto popoldan je ena fotkala na ovinku pri tistem vikendu ... a je bla polcajka, bi se ji pustu ustavt ... sam po mojem ni bla Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 48 minutami, pikolo pravi: v soboto popoldan je ena fotkala na ovinku pri tistem vikendu ... a je bla polcajka, bi se ji pustu ustavt ... sam po mojem ni bla ...to so plačanke. ...huj kt polcajke... Bmflar in DAMI34 2
StaraFeltna Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 8 hours ago, pikolo said: v soboto popoldan je ena fotkala na ovinku pri tistem vikendu ... a je bla polcajka, bi se ji pustu ustavt ... sam po mojem ni bla Morda spet kak beden članek o morilskih motoristih na 24kur... me nebi presenetlo... Bmflar 1
Zivnorc Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 ... še dobr, da jo ni ker biciklist zbou.... Bmflar in Yoghurt 2
maus Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 mogoće je pa leptiriće slikala po travniku ... vi diujaki iz Rakitne ste jih pa plašili pikolo in Bmflar 2
pikolo Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 7 minutes ago, maus said: mogoće je pa leptiriće slikala po travniku ... vi diujaki iz Rakitne ste jih pa plašili ma ne, je bla motoristicno oblecena, pa na cesto je fotkala ... v bistvu je kr mal samevala maus in Bmflar 2
maus Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 2 minutami, pikolo pravi: ma ne, je bla motoristicno oblecena, pa na cesto je fotkala ... v bistvu je kr mal samevala šla u maline klopa bo fasala prou ji je .. verjetn jo je dec z motorja zaluću, ona pa ga je verjetn fotkala u akciji ... Zivnorc in Bmflar 2
Zivnorc Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 ...išče motorista?!? maus in Bmflar 2
maus Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 5 minutami, Zivnorc pravi: ...išče motorista?!? u malinah Zivnorc in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 (popravljeno) pred 16 urami, pikolo pravi: ma ne, je bla motoristicno oblecena, pa na cesto je fotkala ... v bistvu je kr mal samevala Maline je nabirala pa lepe fotke delala ! Brigite se zase, pa na cesto glejte, ne u maline Popravljeno Julij 12, 2016. Popravil HD-Dyna Zivnorc in maus 2
jskrablin Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 A ti si svojo v maline vrgo pol pa je še slikat mogla?? Pravi džentlmen, ni kaj Bmflar in Zivnorc 2
_Blaž_ Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 Živjo, danes so na cesti proti Rakitni delavci, zato previdno, je ponekod zaprt en pas. Je bilo pri nas zadnje čase veliko govora o "norih" motoristih in ukrepih zoper njih, očitno se je sedaj začelo. Kmalu lahko pričakujete raznorazne zvočne zavore in čudne znake narisane po tleh (če sem prav danes videl tudi sredi ovinkov!), seveda vse s super oprijemom. LP, Blaž Zivnorc, Bmflar in pik1 3
izibajker Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 pred 22 minutami, _Blaž_ pravi: Živjo, danes so na cesti proti Rakitni delavci....Kmalu lahko pričakujete raznorazne zvočne zavore in čudne znake.... Kakšne "zvočne zavore" pa si imel v mislih?
_Blaž_ Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 Prečne črte čez vozišče pred ovinki... Če so malo debelejše tako da te malo stresejo se jim reče zvočna zavora. LP Zivnorc, Bmflar in izibajker 3
maus Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 nimate kaj po črti vozit Zivnorc in Bmflar 2
jskrablin Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 pred 17 minutami, _Blaž_ pravi: Prečne črte čez vozišče pred ovinki... Če so malo debelejše tako da te malo stresejo se jim reče zvočna zavora. Bo pred ovinkom še lažje počez šlo Bmflar, gsxf750 in Zivnorc 3
_Blaž_ Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 Očitno niso zvočne zavore, gre za optične zavore ki naj bi preprečevali vožnjo tik ob črti v levih ovinkih, tako da nisi nagnjen na svojo stran. Na temenu ovinka so široke kakšen meter. Danes sem z avtom peljal po njih, nič ne trese, kako je z oprijemom bomo pa še videli... LP, Blaž Bostjan L, Bmflar in gsxf750 3
maus Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 končno se bodo nekateri naučili pravilno ovinke vozt ampak tega pa še nisem nikjer vidu DAMI34, KARMEN1, Bmflar in 4 others 7
compaq Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 (popravljeno) Se je dnar Se tiste odseke ceste, ki so kul, zjebat. Ljudje ki si to zmisljujejo, so res vizionarji. Opticne zavore, table poskodovano vozisce in posledicno nizje omejitve, ..... Kje taki spijo, da jih ne ukradejo Da bi pa ceste zrihtal pa ne. Popravljeno Julij 22, 2016. Popravil compaq SF in TOMCAT 2
mladench Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 (popravljeno) včer sem šel gor pa dol, kva so pa zoperne tele črte in očitno bojo do vrha vse pofarbal. Popravljeno Julij 22, 2016. Popravil mladench DAMI34 in Bmflar 2
Popularna objava Jure Objavljeno Julij 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 (popravljeno) No ja, jaz ne vidim ravno razloga za neko preveliko jamranje kako so karkoli zjebali. Sem šel včeraj prav pogledat kako zgleda tole.. Tam kjer so te "ovire" itak načeloma nimaš kej vozit, ker bi bil z glavo ob max nagibu itak že na črti ali čez.. Če pelješ linijo po sredini pasu tako da ne visiš čez črto te to itak ne moti. Pa tudi če zapelješ čez ob človeškem tempu te črte prav nič ne motijo, probal včeraj. Zna pa to zelo drset ko bo mokro + zna koga, ki je sedaj vozil po sredini ceste oz ob črtah, zafrknit v tem smislu, da bo zmanjkalo ovinka, če bo ob nespremenjenem tempu poskušal odpeljat novo linijo mimo teh črt.. Zato bo treba po pameti (in posledično po gumah..) Popravljeno Julij 22, 2016. Popravil Jure skalar36, Bmflar, maus in 7 others 10
maus Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 bi moral nekdo uprašat, ali so sploh dovoljene take oznake na vozišču ... ali ni to mogoče nezakonito KARMEN1, C eagle in Bmflar 3
Kmet2 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 5 minutami, mladench pravi: včer sem šel gor pa dol, kva so pa zoperne tele črte in očitno bojo do vrha vse pofarbal. preberi Mausov post .....mene tudi nič ne motijo te črte pred 4 minutami, Jure pravi: No ja, jaz ne vidim ravno razloga za neko preveliko jamranje kako so karkoli zjebali. Sem šel včeraj prav pogledat kako zgleda tole.. Tam kjer so te "ovire" itak načeloma nimaš kej vozit, ker bi bil z glavo ob max nagibu itak že na črti ali čez.. Če pelješ linijo po sredini pasu tako da ne visiš čez črto te to itak ne moti. Pa tudi če zapelješ čez ob človeškem tempu te črte prav nič ne motijo, probal včeraj. Zna pa to zelo drset ko bo mokro + zna koga, ki je sedaj vozil po sredini ceste oz ob črtah, zafrknit v tem smislu, da bo zmanjkalo ovinka, če bo ob nespremenjenem tempu poskušal odpeljat novo linijo mimo teh črt.. Zato bo treba po pameti (in posledično po gumah..) Vse povedano gsxf750, C eagle, DAMI34 in 3 others 6
mladench Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 14 minutes ago, Kmet2 said: preberi Mausov post .....mene tudi nič ne motijo te črte ti si itq poseben. Ne vozim po črti niti se ne nagibam preko nje. Zoprno pa mi je v levem ovinku, ker mi dajejo občutek ožjega vozišča. Kmet2, maus in DAMI34 3
Kmet2 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 1 minuto, mladench pravi: ti si itq poseben. Ne vozim po črti niti se ne nagibam preko nje. Zoprno pa mi je v levem ovinku, ker mi dajejo občutek ožjega vozišča. Ne se jezit k maš tok lep motor mladench in DAMI34 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se