x5x Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Evo danes sem sel tudi jaz gor malo novo gumo sprobat..Sicer samo 1x ker se je nekaj k dežju pripravljalo(ja malo pozen sem bil). Mi je všeč na novo narjen asfalt samo kot že rečeno premalo ga je. Videl in srečal pa kar nekaj motoristov, čeprav sem jih pričakoval več. No važno da modrih ni bilo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Dons je blo pa zakon, vidu sam tri k so sli dol, dva na coperjih in ena novejsa R6. Jz sm jo pa odpelu ene 7x :whistle: res mi je sedl. Lp. Ja kdaj si pa bilo gor, a maš ti črn kombinezon in čelado????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Ja crn kombl in karbon (zgleda k crna) celada. Sej sm vidu tm na un stran rdec motor, pa se tvojo cifro sm si zapisu sam sm vidu da si meu druzbo in nism hotu motit. Jutr ponovimo vajo, sam ne vem ce glih 7x hehe Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 tist k ma jajca nej se kr u motoristicni opremi not vrze v vodo dam za poln tank bencina :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Junij 25, 2008 Deli Objavljeno Junij 25, 2008 Ja crn kombl in karbon (zgleda k crna) celada. Sej sm vidu tm na un stran rdec motor, pa se tvojo cifro sm si zapisu sam sm vidu da si meu druzbo in nism hotu motit. Jutr ponovimo vajo, sam ne vem ce glih 7x hehe Lp. Ma neeeee jst sm tam na soncu sam ležu lejga. Drgač pa za 1krat več sm te prehitu včeri gor pa dol :OK: 4krat pa v vodo pa spet 4krat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 25, 2008 Deli Objavljeno Junij 25, 2008 No pol pa ce dons vidm gor tvoj motor, te poklicem pa greva tm neki spit, ce je sploh odprt. Vcer sm pa res mislu da mas druzbo, jebat ga. Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Junij 25, 2008 Deli Objavljeno Junij 25, 2008 No pol pa ce dons vidm gor tvoj motor, te poklicem pa greva tm neki spit, ce je sploh odprt. Vcer sm pa res mislu da mas druzbo, jebat ga. Lp. Ok. Sam jst bom dons kr počas že gor šu, ker popoldan zna bit ploha :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 25, 2008 Deli Objavljeno Junij 25, 2008 Kdaj bos gor? Jz bom okrog 13h no verjetno mal prej. Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Junij 25, 2008 Deli Objavljeno Junij 25, 2008 Kdaj bos gor? Jz bom okrog 13h no verjetno mal prej. Lp. Sm že nazaj :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 25, 2008 Deli Objavljeno Junij 25, 2008 Ja stari kaj pa tole, jz pol odpeljem se dvakrat pa hocem it tretic pa pred mene prnori en cist zivcn fotr s qadom, in mi zacne grozit. Pol sm se valda sam lepo pobrau nazaj v Lj. jasn mi pa tut ni blo nc. Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 Ja stari kaj pa tole, jz pol odpeljem se dvakrat pa hocem it tretic pa pred mene prnori en cist zivcn fotr s qadom, in mi zacne grozit. Pol sm se valda sam lepo pobrau nazaj v Lj. jasn mi pa tut ni blo nc. Lp. Točno vem kerga mislš, mi je mahu ene parkrat a si mu NAGO RIT pokazu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 Ma neeeee jst sm tam na soncu sam ležu lejga. Drgač pa za 1krat več sm te prehitu včeri gor pa dol :OK: 4krat pa v vodo pa spet 4krat :P ljga pozerja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 ljga pozerja :D Playazzz for life ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Kdo se je včeraj na poti na Rakitno zabil v avtomobil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeBB Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Kdo se je včeraj na poti na Rakitno zabil v avtomobil? Poznam ja en iz goric, je bočno prletu v avto,pa v poletni opravi, ga je dobr ogulil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 (popravljeno) U jebemti, pa drgac je uredu al kej hujsga? Kva pa je blo da je odletu, ve kdo? Popravljeno Junij 27, 2008. Popravil casper7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 najbrž je prepočas prletu..al pa kej tazga.. al je blo pa olje..al pa pesek..al pa stara guma.. al pa nekej..zihr ni bil on kriv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 ja modela sm gor vidu je biu na pivaku, pol pa v majčki pa hlačkah ožemu mimo jezera... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Se mi zdi da je bil pesek, tisti dolg desni ovinek pred gornjo brezovico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Se mi zdi da je bil pesek, tisti dolg desni ovinek pred gornjo brezovico. Sem bil včeraj prvič gor, pa je bil pesek po sredini pasu na enem ovinku, ja. Žal še nepoznam toliko Rakitne, da bi povedal na katerem točno :hmm: Drugač je pa fajna cesta, ni kej... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Sem bil danes gor z avtom pa ni bilo nobenega peska... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Glih nazaj pršu, bil sem prvič in bilo je super. Asfalt je odličen, ovinki so tudi OK. Žal moj CH gor potegne le 65 :( Dol se ga pa itak špona :evilgrin: sam pol prehitr en auto ujamš in morš it tko k on (počas) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Poznam ja en iz goric, je bočno prletu v avto,pa v poletni opravi, ga je dobr ogulil. To je pa sranje :( Glih nazaj pršu, bil sem prvič in bilo je super. Asfalt je odličen, ovinki so tudi OK. Žal moj CH gor potegne le 65 :( Dol se ga pa itak špona :evilgrin: sam pol prehitr en auto ujamš in morš it tko k on (počas) Ja greš pa za avtom, pol pa nazaj gor do jezera pa direkt u vodo da te ohladi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 Fočk :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 ja modela sm gor vidu je biu na pivaku, pol pa v majčki pa hlačkah ožemu mimo jezera... Heroj! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se