Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 minuto, maus pravi:

ne vem, ker GSA nism vozu :P

GSA se upravlja

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Pravkar, Snecer pravi:

GSA se upravlja

ti upravljaj GSA, js bom pa H2 pilotiral ... pa na Rakitno ... da vidimo, kako gre .. a je prau :P

Objavljeno

...jest pa vzletim v Preserjah.....

...pol pa se sam zmenmo... a je vmesni postanek na kafetu na jezeru na Rakitni....al bo prečrpavanje v zraku...pa pristanek na letališču v Grahovem... :P

Objavljeno
Pravkar, Zivnorc pravi:

...jest pa vzletim v Preserjah.....

...pol pa se sam zmenmo... a je vmesni postanek na kafetu na jezeru na Rakitni....al bo prečrpavanje v zraku...pa pristanek na letališču v Grahovem... :P

kwa se ti štulš :O

to je između Snećija i mene .... Rakitna GP 

lahko naju pa pol ćastiš z basami :jezik: 

Objavljeno
pred 2 minutami, maus pravi:

kwa se ti štulš :O

to je između Snećija i mene .... Rakitna GP 

lahko naju pa pol ćastiš z basami :jezik: 

Pa še zašwasal vse kar bosta polomila :ninja:

Objavljeno
Pravkar, Whiskey pravi:

Pa še zašwasal vse kar bo Snekica polomil :ninja:

mau sm popravu tvojo navedbo :jezik:

Objavljeno
Pravkar, maus pravi:

mau sm popravu tvojo navedbo :jezik:

Lektor Maus :004

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, DL650 pravi:

Jaz pa Dami, ampak ne v človeškem smislu, da bi kdo bil manj pameten, pokvarjen .... ne mislim, kot osebnost, da ne po prihajalo do zmote, da "predalčkam" ljudi.

Prvi pokazatelj je to, da je večina nesreč na splošno in nesreč z smrtnim izidom, prav z cestaki, kar pomeni, da so lastniki cestakov bolj podvrženi ožemanju gasa, kot vozniki velikih endur.
In tu je glavni razlog za razliko in prav to je mejnik, med življenjem in smrtjo. A ni to dovolj velika razlika?

lastniki velikih cestnih endur so vsi po vrsti pokvarjeni ... tko če ti ne upaš ... :P

če pa pogledamo zadnjih par let pa - tako iz glave brez linka do konkretnih podatkov (kot vi vsi ) - so najbolj na udaru "umirjeni čoperisti" .. alzheimer je tko povedu ...

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 15 minutami, thumper pravi:

lastniki velikih cestnih endur so vsi po vrsti pokvarjeni ... tko če ti ne upaš ... :P

:rolleyes::P

Objavljeno
pred 1 uro, DL650 pravi:

Velike endure prav tako letijo, kot snete sekire, ampak veliko potovalno enduro si kupi bolj resen človek, ki se je "že, ni pa mus" znorel v življenju in ima pošlihtano, tako v glavi, kot v zapestju.

Pol pa me tak resnež prehiteva dol z Rakitne, s sopotnico in kufri zadaj, preko polne črte v nepregleden ovinek. Videno večkrat, redno, pa ne samo na Rakitni. Hec je v tem, da motor rabi manj prostora in časa, da prehiti (glede na ostala prevozna sredstva). In eni to pol razumejo kot 'sej se v teh par metrih ne more kaj veliko zgodit'. Pozabljajo, da ni lih nujno samo 'par metrov'... pa da kdaj se v 'par metrih' odloča o tem, a boš živel, al pa ne.

pred 1 uro, Snecer pravi:

Najbrž pa se je to dandanes morda že malo spremenilo, saj so agregati v vseh segmentih postali znatno premočni in brez elektronike neobvladljivi.

Povprečni motorist pri nas je star ~ 49 let in ne vozi SS mašine. SS mašin se proda hudo malo glede na 10 ali več let nazaj.

Objavljeno
pred 3 minutami, jskrablin pravi:

Povprečni motorist pri nas je star ~ 49 let in ne vozi SS mašine. SS mašin se proda hudo malo glede na 10 ali več let nazaj.

tut nadpovprećni smo stari okol 49, a ne, a ne (Pik, Maus) :P

Objavljeno
pred 15 minutami, DAMI34 pravi:

tut nadpovprećni smo stari okol 49, a ne, a ne (Pik, Maus) :P

večni mladeniči...:lol1:

Objavljeno
pred 20 minutami, jskrablin pravi:

manemoj :jezik:

na RRakitno bom verjet res ta teden enkrat skoću :bike:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 23 minutami, jskrablin pravi:

Pol pa me tak resnež prehiteva dol z Rakitne, s sopotnico in kufri zadaj, preko polne črte v nepregleden ovinek. Videno večkrat, redno, pa ne samo na Rakitni. Hec je v tem, da motor rabi manj prostora in časa, da prehiti (glede na ostala prevozna sredstva). In eni to pol razumejo kot 'sej se v teh par metrih ne more kaj veliko zgodit'. Pozabljajo, da ni lih nujno samo 'par metrov'... pa da kdaj se v 'par metrih' odloča o tem, a boš živel, al pa ne.

vozi pa veliko enduro s ss mašino

• Všeč mi je 3
Objavljeno
3 minutes ago, maus said:

manemoj :jezik:

na RRakitno bom verjet res ta teden enkrat skoću :bike:

Dej v cetrtek popoldan, pa bi se jaz pridruzil in dam za :kava: 

Objavljeno
pred 15 minutami, Yagi-san pravi:

Dej v cetrtek popoldan, pa bi se jaz pridruzil in dam za :kava: 

lej .. odvisno od mojega prostega časa :P

sem zlo zaseden dećko :P

Objavljeno
pred 1 minuto, maus pravi:

lej .. odvisno od mojega prostega časa :P

sem zlo zaseden dećko :P

Base, dones, ob 17h ?

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Pravkar, HD-Dyna pravi:

Base, dones, ob 17h ?

pridm :P

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

pridm :P

zase se brigi :P

Objavljeno
pred 1 minuto, HD-Dyna pravi:

Base, dones, ob 17h ?

đe đe :O

kr naenkrat sem ratau brez obveznosti :P

(p.s.) pred 18 skor nemogoće ;)

Objavljeno
Pravkar, maus pravi:

đe đe :O

kr naenkrat sem ratau brez obveznosti :P

(p.s.) pred 18 skor nemogoće ;)

Sm vedu, da hitr najdš cajt :blush:

Just testing .... :P

Objavljeno
pred 4 minutami, HD-Dyna pravi:

Sm vedu, da hitr najdš cajt :blush:

Just testing .... :P

Ne vela, tvoje povabilo je zavajajoče, temo si uniču :(

Objavljeno
pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

Ne vela, tvoje povabilo je zavajajoče, temo si uniču :(

Zdej se bom pa sekiru na Rakitni :blush:

Objavljeno
pred 1 uro, Snecer pravi:

vozi pa veliko enduro s ss mašino

E vidiš to drži . Ravno zaradi tega pa je manj nesreč velikih endur ,sploh novih saj dopuščajo veliko več napak ki jih pokrije sodobna elektronika MSC,ASC, CBS in ostale kratice ki vsaka nekaj pripomore k varnosti in rešuje probleme ki jih 10 let stari ali pa tudi novejši japonski motorji ne (pa to ni provokacija !) . Ti imaš pač vse v zapestju in si zato tudi živ in nepoškodovan , kar ti želim tudi vnaprej . Sam pa se včasih strgam iz ketne in mi ob morebitnih napakah reši rit prav sodobna elektronika ....je to prav ? seveda ne , rajši bi imel povezavo vzpostavljeno (zapestje-podstrešje) kot ti , pa žal včasih nimam , kar se odraža na meni samem . Skratka hočem povedat da je veliko več plastičarjev po tleh kot velikih haj-tek endur. 

Na Rakitno se oglasim zelo poredko , niti ne maram tistih petard ki jih vozijo kao izkušeni 20 letniki , niti ne obožujem nekih zbirališč . Se ustavim če ravno pot nanese , tako isto na omw in ostale "elitne" destinacije.

Čedalje bolj mi paše solo vožnja in čedalje manj je strganj z ketne .............v prihodu je BMW LT :) ladja za prijetno kruzanje z vsem možnim udobjem .........jbg staram se !

Objavljeno
pred 3 urami, DAMI34 pravi:

H2 je velik, res veeeliiik lepši na zaprtih ovinkih kot pa kozouc :D

.

... kwa se pa ti zastopiš u to kaj je lepo in kaj ne ... :eek:

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!