Gem4 Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 Nov odsek asfalta http://www.youtube.com/watch?v=eTit_Syid9M
Tony Objavljeno Julij 26, 2008 Opozori Objavljeno Julij 26, 2008 Nov odsek asfalta http://www.youtube.com/watch?v=eTit_Syid9M Ta nov odsek men ni preveč všeč, splčoh pa ker še ni sredine označene in znajo z avtom močno posekat ovinke nevarno :hmm: Sm mislu dans mal plavat v jezeru pa spet dežuje :glare:
Gem4 Objavljeno Julij 27, 2008 Opozori Objavljeno Julij 27, 2008 Ta nov odsek men ni preveč všeč, splčoh pa ker še ni sredine označene in znajo z avtom močno posekat ovinke nevarno :hmm: Sm mislu dans mal plavat v jezeru pa spet dežuje :glare: Ja Tony se čisto strinjam. Ni tak kakor na Ljubljanski strani in tudi , ko ga do konca zrihtajo ne bo. Je pa čisto ok za povežbat pri manjših hitrostih. Sej ni nujno 140 pa do kolena ,da se dogaja.
Tony Objavljeno Julij 27, 2008 Opozori Objavljeno Julij 27, 2008 Ja Tony se čisto strinjam. Ni tak kakor na Ljubljanski strani in tudi , ko ga do konca zrihtajo ne bo. Je pa čisto ok za povežbat pri manjših hitrostih. Sej ni nujno 140 pa do kolena ,da se dogaja. Maš prav, se strinjam :yes:
HHV Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 ... Ni tak kakor na Ljubljanski strani in tudi , ko ga do konca zrihtajo ne bo. Je pa čisto ok za povežbat pri manjših hitrostih. ... Rakitna, zastonjski poligon za vežbanje. Nacionaliziran s strani nove fronte revolucionarjev, "moto luminoso". :BUA:
Jure Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Če pa ni kam drugam it tle okoli :) Čeprav jaz imam raje Ride :naughty:
Poljachina Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Cesta na Rakitno iz Cerknice je letos poden. Jaz sem šel v petek najpre na ride in potem proti Rakitni via Cerknica. Cesta je v levih ovinkih zlo nevarna ker je veliko olja na cesti, sm pa tja se je kak tovornjak najdu, sm pa tja je tut pesek po cesti. V nasprotno smer je verjetno še ok ker so oljni madeži na nasprotni strani, ampak smer Cerknica - Rakitna je pa bolj poden. Tko da če bo kdo šel v tej smeri naj pazi, ker nekje se olje niti ne vidi, ga vidiš ko si že nagnjen v ovinek. Smer Lj - Rakitna je pa zakon! :D in je prow pasal 2x prevozt.
Tony Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Če pa ni kam drugam it tle okoli :) Čeprav jaz imam raje Ride :naughty: Sm slišu, da skor nič prometa ni več na Ridah. Na 15min en auto :OK:
rrrr Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Cesta na Rakitno iz Cerknice je letos poden. Jaz sem šel v petek najpre na ride in potem proti Rakitni via Cerknica. Cesta je v levih ovinkih zlo nevarna ker je veliko olja na cesti, sm pa tja se je kak tovornjak najdu, sm pa tja je tut pesek po cesti. V nasprotno smer je verjetno še ok ker so oljni madeži na nasprotni strani, ampak smer Cerknica - Rakitna je pa bolj poden. Tko da če bo kdo šel v tej smeri naj pazi, ker nekje se olje niti ne vidi, ga vidiš ko si že nagnjen v ovinek. Smer Lj - Rakitna je pa zakon! :D in je prow pasal 2x prevozt. ... in ker je relacija Cerknica - Rakitna tak poden, si nemudoma objavil tole in jo tako 'spedenal u piko'. :whistle: rrrr (Fata, tle je še ena cesta za pometlat! Pa za olje popucat!)
biker77 Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 itak..v soboto je bilo vse popucano..
Jure Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Malo previdnosti na tistih ovinkih na Cerkniški strani res ne škodi, če greš iz naših koncev proti Rakitni je od Selščka gor res par ovinkov precej mastnih zaradi politega olja, sem šel včeraj in danes, tako da po pameti.
cb1300 Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 Model z belo:rdečo yamaho R6 ali R1, odstrani se s ceste, ker si nevaren za okolico, če pr 40km/h ne znaš nagnt motorja in se lepo zapelješ na drugo stran cestišča direktno proti kolesarju (pred mano R1, za mano nova CBR1000).....cesta od spodaj proti kamnik pod krimom......................maš srečo, da ni bilo avtomobila :headbang: :headbang: :headbang:
HHV Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 Model z belo:rdečo yamaho R6 ali R1, odstrani se s ceste, ker si nevaren za okolico, če pr 40km/h ne znaš nagnt motorja... Od kdaj pa je to tam važno? Pomembno je imeti R1 in bele štumfe!
gebre Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 HHV, zajebal si...belo-rdečo R1 in bele štunfe.
HHV Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 HHV, zajebal si...belo-rdečo R1 in bele štunfe. Eh, qrc, ko nisem tolk in... :blush:
cb1300 Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 kaj je zdej to za en h...., enga skurcaš, pa se noben ne upa več napisat, da je bil gor :whistle:
HHV Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 kaj je zdej to za en h...., enga skurcaš, pa se noben ne upa več napisat, da je bil gor :whistle: Hi, hi :evilgrin:
Tony Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Gebre, hvala za drinko in za družbo :OK: Danes je bilo super. Cesta je bila dokaj prazna :grim Samo ko sm vidu tvoje gume z približno isto kilometrino, sm pa kr mal slabe volje ratu :eek: Pa tank je tud hitr prazn :whistle:
casper7 Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Danes je bilo super. Cesta je bila dokaj prazna :grim Ste ga spet pajsal ne :evilgrin:
Sanda7 Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 tud ti bi ga lohk,če,.... drgač pa bi pasala zdejle ena furca gor
gebre Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Gebre, hvala za drinko in za družbo :OK: Danes je bilo super. Cesta je bila dokaj prazna :grim Samo ko sm vidu tvoje gume z približno isto kilometrino, sm pa kr mal slabe volje ratu :eek: Pa tank je tud hitr prazn :whistle: Jp, blo fino B) za gume si si pa sam kriv, kaj pa noriš :P, jest sem pa itaq bolj pussy rider :whistle: potlej pa gume sploh ne pobira :naughty: Ste ga spet pajsal ne :evilgrin: O, dober dan :) Mi smo se pa včeraj spoznali ane :photo:
Tony Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 (popravljeno) Ste ga spet pajsal ne :evilgrin: :grim sej boš kmal spet na motorju ;) tud ti bi ga lohk,če,....drgač pa bi pasala zdejle ena furca gor Kje si bla pa prej :) Jp, blo fino B) za gume si si pa sam kriv, kaj pa noriš :P, jest sem pa itaq bolj pussy rider :whistle: potlej pa gume sploh ne pobira :naughty: O, dober dan :) Mi smo se pa včeraj spoznali ane :photo: Gebre, kje so fotke :whistle: Sej sm hotu za tabo vozt, pa nisi hotu, pol sm se pa za R1 MODRO :D vozu. Popravljeno Julij 31, 2008. Popravil Tony
casper7 Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 O, dober dan :) Mi smo se pa včeraj spoznali ane :photo: Jp, je tako :photo: :OK: Ja sanda tut jz bi se lahko sam če, pa če čebula neb mela če bi bla sam bula, kar je pa zdej kolen tko vse stima :lol1: pisda sm se prbit..... :cry: Jp Tony se ene 14 dni bolnisko mam pa najmn do 19. tko da bom lohk use u miru zrihtu..... :kva2:
miha Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Ste ga spet pajsal ne :evilgrin: ja sm jih mogu poslusat k sm doma delu :headbang: Mi smo se pa včeraj spoznali ane :photo: mi tut :whistle:
casper7 Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 ti si jih saj poslusu lahk, jz se to ne....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se