andrejba Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Cesta je mokra, da ne bo šel kdo gor, pa drsi tut :S ja ni blo najbolše ne, en traktor je drva ob cesti nalagal, pa še kamjonarji so vozli in to zelo počasi.
biker77 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 zjebano dirkališče..jeba..res..
biker77 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Dirkališče? ja..a ne hodjo "dirkači" trenirat gor? sej je polno hvaljenja..kdo ma glasnejši izpuh, kdo je kje ruknu, kje je kamenček na tleh..
HHV Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 ja ni blo najbolše ne, en traktor je drva ob cesti nalagal, pa še kamjonarji so vozli in to zelo počasi. Eh, qrc, zima se bliža. Moramo za kurjavo poskrbet. :grim
Tratnjak Damijan Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Sem že bil parkrat gor. Počasi se daleč pride. :naughty:
Kumše Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 kva zdej...a bo dons kdo gor :naughty: mi je prov fajn se mal ustavt pa gledat k mem letite :rolleyes:
Prevtzer Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 kva zdej...a bo dons kdo gor :naughty: mi je prov fajn se mal ustavt pa gledat k mem letite :rolleyes: Pazi da ne bo spet un domačin s črnim Land Cruiserjem težiu. K zadnč je reku da se bo postavu z đipom tko da bomo usi vanga prletel :S
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Jz tut en mesc nazaj, se zmer sm na bolniski, motor pa tut...... In- kakšni so občutki?!
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 ja..a ne hodjo "dirkači" trenirat gor? sej je polno hvaljenja..kdo ma glasnejši izpuh, kdo je kje ruknu, kje je kamenček na tleh.. Ja trenirajo za prvenstvo Rakitna-Adria 2009 :-)
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Pazi da ne bo spet un domačin s črnim Land Cruiserjem težiu. K zadnč je reku da se bo postavu z đipom tko da bomo usi vanga prletel :S Dobr je to naštudirou. Upam sam, da bo prav vas pobral, ne pa koga druzga, ki gre enkrat na leto na izi gor na kofe ... recmo jst ... al pa moj pwjatu ... Ker v tem primeru vas bom iz kliničnega al pa iz grobnice pršu sred noči pretepst s korobačem.
k0ci Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 aha, drugim privoščiš da se zaletijo, samo da bi se pa sam pa bognedaj :headbang: boš pač moral peljat 20km/h pa ne bo bojazni da bi se zaletel, saj si rekel na izi na kofe kajne
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 aha, drugim privoščiš da se zaletijo, samo da bi se pa sam pa bognedaj :headbang: boš pač moral peljat 20km/h pa ne bo bojazni da bi se zaletel, saj si rekel na izi na kofe kajne Ja. ne divjam tja gor vsak tedn drkat ...
Dolenc™ Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Če preberete v tej temi, je kao nek dogovor padu, vem kar sem tle prebral, zraven nisem bil, da se tam ko tist tip živi ne preganja (res da sta glih 2 tabolš ovika), pač tam greš počas, drgje pa spet pičiš. Tud ko je mene napizdu, je reku da ga boli kurac če se po hosti naganjamo, sam naj pr njemu mir damo (ala ne v obrate).
LRR Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Če preberete v tej temi, je kao nek dogovor padu, vem kar sem tle prebral, zraven nisem bil, da se tam ko tist tip živi ne preganja (res da sta glih 2 tabolš ovika), pač tam greš počas, drgje pa spet pičiš. Tud ko je mene napizdu, je reku da ga boli kurac če se po hosti naganjamo, sam naj pr njemu mir damo (ala ne v obrate). A je ta dec doma za tisto leseno avtobusno postajo, potem je pa tisti odprt S ovinek naprej. Če je, mi je iz dvorišča tiste hiše enkrat eden nekaj kazal, pa ne vem a je hotel da ga malo natoriram ali da grem počasi in pod nizkimi obrati? :evilgrin:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 A je ta dec doma za tisto leseno avtobusno postajo, potem je pa tisti odprt S ovinek naprej. Če je, mi je iz dvorišča tiste hiše enkrat eden nekaj kazal, pa ne vem a je hotel da ga malo natoriram ali da grem počasi in pod nizkimi obrati? :evilgrin: V bistvu je tvojim staršem hotu poslat sporočilo .. "ZAkaj se niste odločli za splav?" ...
LRR Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 V bistvu je tvojim staršem hotu poslat sporočilo .. "ZAkaj se niste odločli za splav?" ... Pacient pejt mal na motor rajš, ker se ti možgani kisajo ker si cele dneve pred računalnikom.
LRR Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Pacient pejt mal na motor rajš, ker se ti možgani kisajo ker si cele dneve pred računalnikom. Šele zdaj sem videl da ti je dr. jakob isto napisal v neki drugi temi. Lol, get a life. Pa če lahko nekdo odgovori če je ta z landcruiserjem v tisti hiši kjer sem opisal prej?
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Šele zdaj sem videl da ti je dr. jakob isto napisal v neki drugi temi. Lol, get a life. V slogi je moč!
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Jp, pa kovinski štangi tud... Al pa džipu, ki se ti čez cesto postavi?
miha Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Pacient pejt mal na motor rajš, ker se ti možgani kisajo ker si cele dneve pred računalnikom. tm se mu bojo se prejt k bo v čeladi pa še promet bi overu
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 tm se mu bojo se prejt k bo v čeladi pa še promet bi overu :evilgrin:
Prevtzer Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Pa če lahko nekdo odgovori če je ta z landcruiserjem v tisti hiši kjer sem opisal prej? Ja tm žvi
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Ja tm žvi Čudak. Nikogar drugega ne poznam, ki bi si hotu bajto zraven dirkalne piste postavit ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se