Kumše Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 O potem sva se pa midva srečala (črni motorist :whistle: ). Matr je kelnarca gor fletna :naughty: a mislš mogoče uno blond pa videz tak kao nedolžen? :naughty:
Rocco Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 Js sm se tut dons gor podil :naughty: blo supr fino fajn :D proti koncu je blo mal preveč kolesarjev pa en s traktorjem se je spravu na cesto :closedeyes:
kuntakinte Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Dans sem se tudi jaz puzal gor pa dol po rakitni. Sem pa ugotovu, da pojma nimam, ker me s cestaki v kavbojkah pustijo tako zadi da ga v naslednjem ovinku ne vidim več. Drugače pa sem se zlo fajn mel :) Sem pa proti koncu bil tudi jaz malo žejen, kje je ta gostilna? a maš črn motor? Pa en kolesar pred tabo biu, ko sva s kolegom mim prletela(CBR 1000RR-v kavbojkah ;) pa črna Aprilia Falco)?
gebre Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 a mislš mogoče uno blond pa videz tak kao nedolžen? :naughty: The One :), me very likes :grim
Tony Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 pol pa je zadncajt da grem gor pogledat Ja ljuba duša praktično pred tvojim dvoriščem so ljubice ti pa ne greš nč pogledat :lol:
Rocco Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Ja ljuba duša praktično pred tvojim dvoriščem so ljubice ti pa ne greš nč pogledat :lol: men je pa učer že ušla, k sm biu tok pozn :trance_33_sleep:
gebre Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 a si ti tud 2x šou gor pa dol, ja vidiš, kelnerce pa nisem šel pogledat, se mi je ta lokal zameru, ker so mi lansk let tam ukradel ledvični pas :naughty: :naughty: Sem bil gor na kofetu, potlej sem pa šel še 2X gor-dol odpeljat, tko mal za lušte :D Drugič kar pogumno do kafiča, se splača (se fajno oči spočije ;) )
miha Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 sam sm res len ja ce ze ne druzga bi su lohk bivse sosolke gor pogledat mal
Tony Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 sam sm res len ja ce ze ne druzga bi su lohk bivse sosolke gor pogledat mal Ja zdej te sošolke omenjaš k sm brez bicikla :D z škatlo na 4ih kolesih se mi pa ne da daleč :whistle:
Sirni Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 :blink: Kdo od tukaj? Pol se pa čudmo, da nas lokalci ne marajo najbolj...
janih Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 tole pa res ni vredu, vsaj tam ne kjer so hiše, na unmu dolgem levem ovinku mimo hiše :naughty: :naughty:
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 :blink: Kdo od tukaj? Pol se pa čudmo, da nas lokalci ne marajo najbolj... Če sem lahko malce direkten, odkrit, emocionalen in še prasec - enemu takemu bom enkrat, ko bom v avtu, z veseljem 'trznil z volanom' ... Pa da vidimo, kolk 'obvlada' oziroma kako 'reagira na meji sposobnosti motorja' ... Kar je preveč, je pa preveč.
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 PS: tole zgoraj je zgolj 'teoretiziranje', verjetno ne bi trznil niti največjemu kretenu/sovražniku, ko bi pripeljal mimo ...
Jure Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Tale se je zadnjič na ridah ustavil in se hvalil kako se po Rakitni vozi pa še par ostalih cvetk.. No pol sem šel pa tudi jaz na youtube pogledat in tole je res too much! :glare:
pavelr Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Dec je res mal pretiraval.
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Če pa ma "ful hud stroj" je treba frustracije vn zmetat na cesti ...
dejci Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 ...vceraj prevozil nekajkrat ovinke do Rakitne. V zadnji furi navzdol, ene tri ovinke pred tem "vikendasem" mi prileti nekaj v motor. Nevem kaj točno je bilo. Sel sem nazaj pogledat pa ni blo zive duse. Imel sem pa obcutek, kot da bi nekdo nekaj vrgel.
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Kepo paranoje? :P
pavelr Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 ...vceraj prevozil nekajkrat ovinke do Rakitne. V zadnji furi navzdol, ene tri ovinke pred tem "vikendasem" mi prileti nekaj v motor. Nevem kaj točno je bilo. Sel sem nazaj pogledat pa ni blo zive duse. Imel sem pa obcutek, kot da bi nekdo nekaj vrgel. Peljati bi se moral hitreje pa te nebi zadel :rolleyes: . Mogoce je pa imel model iz youtuba iste probleme, pa je zato malo pospesil :whistle: .
misty Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 :blink: Kdo od tukaj? Pol se pa čudmo, da nas lokalci ne marajo najbolj... Čist OK pelje. Vse nepregledne ovinke je odpeljal po svojem pasu, ne trza, ne popravlja linij tko kot marsikdo ki se ima za hitrega oz. dobrega voznika (govorim na splošno - to ne leti na nobenga izmed tukaj). Kokr berem tukaj ima probleme samo en lokalni wannabe šerif. Morda je pa on problem.
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Čist OK pelje. Vse nepregledne ovinke je odpeljal po svojem pasu, ne trza, ne popravlja linij tko kot marsikdo ki se ima za hitrega oz. dobrega voznika (govorim na splošno - to ne leti na nobenga izmed tukaj). Omejitev hitrosti? Obvladanje vozila v primeru manjše 'nepravilnosti v voznem okolju'? Upravljanje vozila na tak način, da je to varno? ehh. .. Če smo že pri takih 'analizah & ocenah'.
bzk Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Pred nekaj leti ga je vsakdan gor in dol šponal nekdo z suziko 1000, imel je chupa-chups čelado....kdo ve kje je ta človek sedaj? Je še pri živih?
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 (popravljeno) Ja, Rakitnjani so zbrali za sponzorstvo in napredoval je v motoGP ... :rolleyes: Popravljeno September 12, 2008. Popravil mashina
misty Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Omejitev hitrosti?Obvladanje vozila v primeru manjše 'nepravilnosti v voznem okolju'? Upravljanje vozila na tak način, da je to varno? ehh. .. Če smo že pri takih 'analizah & ocenah'. ta aspekt sem (kot vedno) prepustil pokomentirati tebi :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se