Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Dons je blo pa luštn na rakitni :rolleyes: Nakonc se je še krneki plavih angelov nabral

Objavljeno

Je blo kr fajn ja...dokler niso plavi pršl... :headbang:

Objavljeno

Še dobr da mi ne pustijo se vozt, drgač bi ble p*******e

Objavljeno

A je bil dons kdo že kej gor?da kej pove če je gor cesta še kej mokra? :unsure:

Objavljeno

kaj a zdej že kle kampirajo taplavi?dostikrat grem na rakitno pa jih še nism srecal

Objavljeno

Še dobr da mi ne pustijo se vozt, drgač bi ble p*******e

Sej če greš kolkrtolk po omejitvi, je vse ok ... al ni ? Mislim - a ga kdo od vas čez une ovinke 300 stisne? :unsure:

Objavljeno
Sej če greš kolkrtolk po omejitvi, je vse ok ... al ni ? Mislim - a ga kdo od vas čez une ovinke 300 stisne? :unsure:

No prid enkrat pogledat. Se jih ene pet nabere in rajsajo cel dan gor. Zato tud policaji pridejo

ker pa res pretiravajo.

Objavljeno

Bla dans s kawcom gor, pa se je Leteči gor narisu... :headbang: :headbang: Na parih ovinkih pa kr mal peska... :S

Objavljeno

Ja tko d če bo kdo gor hodu previdno, kr velki kamnčki na parih ovinkih :wacko: , letečko pa tut pozdravu ni,.. :whistle: no nč nenavadnega, ampak useen .) Ja drgač sva pa lepco turco nrdila še na cerknco, mal na ride pogledat, pa čez logatc dam. Bla lepa turca, sam k sončka ni blo :(

Objavljeno
No prid enkrat pogledat. Se jih ene pet nabere in rajsajo cel dan gor. Zato tud policaji pridejo

ker pa res pretiravajo.

Ma to uni cìgani k tm žvijo kličejo pulcaje, nm je že velikrat reku da jih je klicu, sam js jih nikol nism vidu še gor (na srečo).

Objavljeno

KAWC Ja tko d če bo kdo gor hodu previdno, kr velki kamnčki na parih ovinkih :wacko: , letečko pa tut pozdravu ni,.. :whistle: no nč nenavadnega, ampak useen .) Ja drgač sva pa lepco turco nrdila še na cerknco, mal na ride pogledat, pa čez logatc dam. Bla lepa turca, sam k sončka ni blo

Normalno da ni pozdravu če je bil pa tale model

http://www.izklop.com/?url=links/start&amp...en&id=52687

Objavljeno
Ma to uni cìgani k tm žvijo kličejo pulcaje, nm je že velikrat reku da jih je klicu, sam js jih nikol nism vidu še gor (na srečo).

Ma jeba je tole cel dan poslušat mim bajte motorje+akrapovič itd. Jst jih čist razumem. Presede ti.

Vsaj mim hiš bi lahko vozil v mejah normale.

Drgač pa policaje kliče en ata iz Gornje Brezovce, tam ko se dvigneš in je avtobusna postaja.

Objavljeno

Prov ma, k mu pa mlado govedo na motorjih najeda cele dneve z odprtimi rori na polno ...

Objavljeno

se strinjam s tem, da bi mim bajt bl počas pelal, pa ne tolk ropotal, bo bolš za nas in za tam živeče

Objavljeno

Ko jih jebe, jest morm vsak dan poslušat helihopterje k hodjo na Pokljuko, pa boh ne daj, da pride kak "pomemben" gost na Bled. Nam najprej zaprejo pol cest, potlej se pa cel vikend gonijo okol s sirenami :headbang:

Objavljeno
KAWC Ja tko d če bo kdo gor hodu previdno, kr velki kamnčki na parih ovinkih :wacko: , letečko pa tut pozdravu ni,.. :whistle: no nč nenavadnega, ampak useen .) Ja drgač sva pa lepco turco nrdila še na cerknco, mal na ride pogledat, pa čez logatc dam. Bla lepa turca, sam k sončka ni blo

Normalno da ni pozdravu če je bil pa tale model

http://www.izklop.com/?url=links/start&amp...en&id=52687

Ja jest res ne vem kako lahko v svoje vrste sprejmejo policista ki javno reče: "Krmilo motorja je praktično nemogoče spustiti", nekak se mi zdi da vsak, ki ima vsaj nekaj časa motorno kolo je to sposoben naredit :yes:

Drugač pa glede tistga ata pr busni, sej drugač mim njegove hiše redko kdo divja, ampk obrača se pa res njem .) Je res vrjetn da gre komu na živce gromenje motorjev cel dan gor pa dol po rakitni, ampak sam si je zbral lokacijo na ovinkih :) Drugač sm pa jest slišu že dost hujše stvari kot je sam klicanje policistov, slišov sem da je v nekatere motoriste streljal s fračo, ter jih poskusil zriniti s ceste, ipd..

Objavljeno (popravljeno)

Kar se tistga policaja tiče, ki je tisto kvazi novinarko porufu-vsaka mu čast, men bi se utrgal ob taki smrkli naduvani.Ta polcaj jo je hotu čist lepo opozorit ker pa je baba v pričo kamere sikala do fundamentov jo je pa lepo zjebu.Takih polcaju si lahko sam želimo in vem kaj govorim saj se vozim po temu svetu že kar nekaj cajta in sem mel opravka spolicaji-miličniki ko te je ta še lepo okroh kepe lahko useku....

Popravljeno . Popravil musaschi64
Objavljeno

pridem dons ene italijanske smeti sprobat :D

Objavljeno
Ja jest res ne vem kako lahko v svoje vrste sprejmejo policista ki javno reče: "Krmilo motorja je praktično nemogoče spustiti", nekak se mi zdi da vsak, ki ima vsaj nekaj časa motorno kolo je to sposoben naredit :yes:

Drugač pa glede tistga ata pr busni, sej drugač mim njegove hiše redko kdo divja, ampk obrača se pa res njem .) Je res vrjetn da gre komu na živce gromenje motorjev cel dan gor pa dol po rakitni, ampak sam si je zbral lokacijo na ovinkih :) Drugač sm pa jest slišu že dost hujše stvari kot je sam klicanje policistov, slišov sem da je v nekatere motoriste streljal s fračo, ter jih poskusil zriniti s ceste, ipd..

Ja, mene

Objavljeno
Ja, mene

A res al sam nabijaš??? :? Kje te pa je hotu, če že... :unsure:

Objavljeno
A res al sam nabijaš??? :? Kje te pa je hotu, če že... :unsure:

Res je blo, v unmu ovinku k se, če greš gor, zapre. Ni me hotu glih zrint dol sam k sm js uzeu narobno linijo v ovink me je na nasporotn pas odnesl, po katerm se je on pelou in človk ni niti zabremzov niti zaviu (kt da bi me resno hotu zbit). Tko da sm mogu hitr s ceste zapelat in sm fuknu, on pa tud nč ustavu ni...

Nisem 100% da je biu on, vem pa da je ta vozu enga velzga temnga đipa.

Objavljeno
Res je blo, v unmu ovinku k se, če greš gor, zapre. Ni me hotu glih zrint dol sam k sm js uzeu narobno linijo v ovink me je na nasporotn pas odnesl, po katerm se je on pelou in človk ni niti zabremzov niti zaviu (kt da bi me resno hotu zbit). Tko da sm mogu hitr s ceste zapelat in sm fuknu, on pa tud nč ustavu ni...

a dobr, kle si tud ti prpelou na nasprotn pas... :headbang:

Objavljeno (popravljeno)

Ja kaj nej rečem.. Vsekakor zelo grdo od tistega v terencu, ker ljudje smo pač dolžni preprečit prometno nezgodo, če je to v naši moči, oziroma pomagat sočloveku, ki je imel nesrečo, tudi če je bil sam kriv.

Ampak vseeno si lahko vse skupaj pripišeš predvsem SEBI. Motorist mora najprej vedet, da je on tisti, ki je ranljiv in mora v prvi vrsti sam pazit nase. Saj se tudi jaz rad kr

kdaj zapeljem malo hitreje proti Rakitni, ampak je treba vedno met vsaj toliko rezerve, da lahko če ne drugega vsaj po svojem pasu odpelješ.. Ker na koncu je itak motorist tisti, ki potegne takratko.. Računat na to, da bodo pa drugi reševali tvoje napake, je pa že itak samo po sebi največja napaka, ki jo lahko narediš.

Popravljeno . Popravil Jure
Objavljeno

Jah, sej veš - ne pričakujemo glih, da se bodo kreteni po našem pasu nasprot vozil ... A dopuščaš to teorijo? Sej v zakonu piše, da naj bi vsak udeleženec smel pričakovati, da bodo drugi vozili varno in po predpisih - torej, po svojem pasu ... a ne?

Objavljeno
Ja kaj nej rečem.. Vsekakor zelo grdo od tistega v terencu, ker ljudje smo pač dolžni preprečit prometno nezgodo, če je to v naši moči, oziroma pomagat sočloveku, ki je imel nesrečo, tudi če je bil sam kriv.

Ampak vseeno si lahko vse skupaj pripišeš predvsem SEBI. Motorist mora najprej vedet, da je on tisti, ki je ranljiv in mora v prvi vrsti sam pazit nase. Saj se tudi jaz rad kr

kdaj zapeljem malo hitreje proti Rakitni, ampak je treba vedno met vsaj toliko rezerve, da lahko če ne drugega vsaj po svojem pasu odpelješ.. Ker na koncu je itak motorist tisti, ki potegne takratko.. Računat na to, da bodo pa drugi reševali tvoje napake, je pa že itak samo po sebi največja napaka, ki jo lahko narediš.

Sej vem, sam še zmer bi lohka on mal zaviu k me je sigurn vidu, sej ni slep pa ni blo da sm direkt pred njega zapelu ampak se je on direkt prot men furov ene 5s pa ni nč reagirov.

Vem da je krivda bla na men, tud če bi me zbov bi biu jest kriv.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!