Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Men se je tud že zgodil. Pred izvozom za Krim, na dol sta mi dva mulca prpelala s Q5/Q7 terencem čist

po moji strani. Ampak se je po sreči izšlo!

Največji problem avtomobilistov je da ne poznajo ceste in terajo, naenkrat jim pa zmanka ceste oz.

svojega pasu.

Objavljeno
Men se je tud že zgodil. Pred izvozom za Krim, na dol sta mi dva mulca prpelala s Q5/Q7 terencem čist

po moji strani. Ampak se je po sreči izšlo!

Največji problem avtomobilistov je da ne poznajo ceste in terajo, naenkrat jim pa zmanka ceste oz.

svojega pasu.

Motoristom se to seveda ne dogaja.

Objavljeno

:grrr :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
Motoristom se to seveda ne dogaja.

Meni še nikoli toktok :D Upam da bo ostalo tako.

Popravljeno . Popravil _Mihaa_
Objavljeno (popravljeno)

bogi revčki, vas izsiljujejo na njihovem pasu..

miha, avto pripelje po tvojem pasu zarad tega ker namerno seka ovink..tisto da mu slučajno zmanjka ceste se zgodi zelo malokrat, pa še to mora fajn drset (sneg poledica) takrat se pa mi ne vozimo..

no, danes je bilo fajn gor, italijanske smeti mal premal grejo, ampak cesta pa :OK:

pa nobenga gor..ste se dežja ustrašl? sej ga ni blo ;)

Popravljeno . Popravil biker77
Objavljeno
bogi revčki, vas izsiljujejo na njihovem pasu..

miha, avto pripelje po tvojem pasu zarad tega ker namerno seka ovink..tisto da mu slučajno zmanjka ceste se zgodi zelo malokrat, pa še to mora fajn drset (sneg poledica) takrat se pa mi ne vozimo..

no, danes je bilo fajn gor, italijanske smeti mal premal grejo, ampak cesta pa :OK:

pa nobenga gor..ste se dežja ustrašl? sej ga ni blo ;)

No še slabš če namerno seka ovink.

Nikjer te ni blo vidt. Jst, Kawc, M_o_T_o_G_P_ in še ena CBF1000 smo bli gor ob pol treh.

Objavljeno
No še slabš če namerno seka ovink.

Nikjer te ni blo vidt. Jst, Kawc, M_o_T_o_G_P_ in še ena CBF1000 smo bli gor ob pol treh.

sm bil prej..okoli pol enih sem zmotil idilo sobotnega popoldneva :D

sej ne..dorsoduro je čist tih motorček

Objavljeno (popravljeno)
Kar se tistga policaja tiče, ki je tisto kvazi novinarko porufu-vsaka mu čast, men bi se utrgal ob taki smrkli naduvani.Ta polcaj jo je hotu čist lepo opozorit ker pa je baba v pričo kamere sikala do fundamentov jo je pa lepo zjebu.Takih polcaju si lahko sam želimo in vem kaj govorim saj se vozim po temu svetu že kar nekaj cajta in sem mel opravka spolicaji-miličniki ko te je ta še lepo okroh kepe lahko useku....

Se pa popolnoma strinjam s tabo!!! Kazen bi ji MORAL!!!! napisati še za tako obnašanje!! tako obnašanje se mi nikakor ne zdi primerno!!! :headbang::headbang:

Drugače pa dones lepa turca padla čez rakitno, cerknco, ride, pol pa blagoslov na vrhnk, spoznou še enga motosvetovca dones ;) SEOI-NAGE, hvala za družbo pa tut _Mihaa_ , pa M_o_T_o_G_P_ .

biker77 mi se mormo pa enkrat dobit na rakitni. Drug vikend če bo kej vremena, pa časa bi se lahko kej zmenil;)

Popravljeno . Popravil Kawc
Objavljeno
Se pa popolnoma strinjam s tabo!!! Kazen bi ji MORAL!!!! napisati še za tako obnašanje!! tako obnašanje se mi nikakor ne zdi primerno!!! :headbang::headbang:

Drugače pa dones lepa turca padla čez rakitno, cerknco, ride, pol pa blagoslov na vrhnk, spoznou še enga motosvetovca dones ;) SEOI-NAGE, hvala za družbo pa tut _Mihaa_ , pa M_o_T_o_G_P_ .

biker77 mi se mormo pa enkrat dobit na rakitni. Drug vikend če bo kej vremena, pa časa bi se lahko kej zmenil;)

a da se mormo?

kar se mora jest ne naredim :evilgrin:

Objavljeno

dons so mogl pa nekej zastonj gor talat tolk folka je blo gor..

Objavljeno

Dragi drkaći Rakitne....!!

Sej ne, da bi vam, kaj hudega hotu........ampak, povem vam, da se vaši časi počasi končujejo.

Sem danes govoril z nekaj stanovalci.......in na lastna ušesa slišal vaše prdenje gor in dol.

Pričakujte radarje!!!!!!

Vsaj v vasi in delčku proti jezeru...........tam je nareč, še vedno omejitev 50..........dva debila, pa na polno.......bravo, nimam kaj reči!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bi pa pohvalil heroja, ki se je danes okoli 11,00 naganjal gor in dol......na rdeče belem mopedu neznane znamke........da je res heroj, če nebi zapeljal čisto na bankino, bi ga odnesel v dolino!!!!!!

Kar tako naprej, pa bomo kmalu spet R.I.P.-ali!!!!!

Debil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno

Sej ne, da bi vam, kaj hudega hotu........ampak, povem vam, da se vaši časi počasi končujejo.

Sem danes govoril z nekaj stanovalci.......in na lastna ušesa slišal vaše prdenje gor in dol.

Pričakujte radarje!!!!!!

Vsaj v vasi in delčku proti jezeru...........tam je nareč, še vedno omejitev 50..........dva debila, pa na polno.......bravo, nimam kaj reči!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bi pa pohvalil heroja, ki se je danes okoli 11,00 naganjal gor in dol......na rdeče belem mopedu neznane znamke........da je res heroj, če nebi zapeljal čisto na bankino, bi ga odnesel v dolino!!!!!!

Debil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kr nej postavijo radarje. V naselju peljem po predpisih. Tistih racerjev pa kakor jaz vem ni na forumu.

Normalno da domačinom dopizdi. Ob vikendih cele popoldneve drajsajo k nori.

Objavljeno

Lej.........ljudje majo že poln kurac teh kretenov.

Sem bil priča, ko so letel skozi vas........sem bil pač službeno zgoraj........in nauš verje, ne ob cesti, pač pa zelo blizu otroški bolnici za astmatike.......pa je tulilo, k pr norcih.

Jebat ga........sedaj bomo morali tudi "normalni obiskovalci".......trepetati, kje nas bo snel radar!!!!!

Objavljeno

Kr neki.

Objavljeno

Sem bil priča, ko so letel skozi vas........sem bil pač službeno zgoraj........in nauš verje, ne ob cesti, pač pa zelo blizu otroški bolnici za astmatike.......pa je tulilo, k pr norcih.

Jebat ga........sedaj bomo morali tudi "normalni obiskovalci".......trepetati, kje nas bo snel radar!!!!!

:yes:

Objavljeno

sej to je boljš, za nas normalne voznike, vsaj ne bomo ogroženi od teh norcev, sem se zanč pelu že dol, pa so nasprot prletel ene 4 norci čez celo cesto, verjetn so dirkal med seboj, sem se moru čist na rob zapelat :naughty: :naughty: tko da je dober če bodo radarje postavl, tud z normalno vožnjo se da uživat na tej cesti :whistle:

Objavljeno
sej to je boljš, za nas normalne voznike, vsaj ne bomo ogroženi od teh norcev, sem se zanč pelu že dol, pa so nasprot prletel ene 4 norci čez celo cesto, verjetn so dirkal med seboj, sem se moru čist na rob zapelat :naughty: :naughty: tko da je dober če bodo radarje postavl, tud z normalno vožnjo se da uživat na tej cesti :whistle:

Nekoč smo z jadralnimi padali leteli na Kamniškem vrhu, vsi smo bili veseli, potem pa je en frajer domačina hotel na gobec ker mu je ta rekel da če bo po 10 opozorilih še parkiral avto na njegovem travniku mu bo z vilami prepičil padalo...Naslednji dan je bila tabla PREPOVEDANO in od takrat ne letimo več na Kamniškem vrhu. Podobna zgodba je bila na Ženčku in Skerci v Logatcu na Dolskem in Šmarni gori niso upoštevali zračnega prostora (omejitev višin) .... in povsod se ne leti več. Sedaj tisti ki letijo (le tam kjer še lahko) zelo skrbijo za red in opozarjajo druge, z željo da bodo tam lahko še leteli. Upam, da je za koga zgodbica poučna.

Objavljeno
Nekoč smo z jadralnimi padali leteli na Kamniškem vrhu, vsi smo bili veseli, potem pa je en frajer domačina hotel na gobec ker mu je ta rekel da če bo po 10 opozorilih še parkiral avto na njegovem travniku mu bo z vilami prepičil padalo...Naslednji dan je bila tabla PREPOVEDANO in od takrat ne letimo več na Kamniškem vrhu. Podobna zgodba je bila na Ženčku in Skerci v Logatcu na Dolskem in Šmarni gori niso upoštevali zračnega prostora (omejitev višin) .... in povsod se ne leti več. Sedaj tisti ki letijo (le tam kjer še lahko) zelo skrbijo za red in opozarjajo druge, z željo da bodo tam lahko še leteli. Upam, da je za koga zgodbica poučna.

ti jest povem da NI!

Objavljeno

Pričakujte radarje!!!!!!

Kakor sem jaz slišal informacijo! So te racerji lokalci!

Objavljeno (popravljeno)

Normalni obiskovalci se čez naselje peljejo 50, tam po ovinkih pa mislim, da ne več kot 90, tako da je ta skrb odveč :rolleyes:

BTW, podpiram to, da se naredi nekaj za "normaliziranje" stanja na Rakitni, letos sicer še nisem bil gor, ma lani sem videl kar precej kaskaderjev tam gor, ki so mislili da so na grobniku.. Pa ne, da se jaz peljem po omejitvah tam (izven naselja), se ne, jebat ga, ampak gledam pa toliko, da sem na svojem pasu, da ne vozim po sredini ceste in da grem čez naselje, oziroma tam kjer so hiše počasi.

Popravljeno . Popravil Jure
Objavljeno

Js sm se lansko sezono kr velikrat pelov z enim od teh, kao rejserjev (ta k ma na YouTube tud filmčk) in po ovinkih je šlo 0x po omejitvi pa 0x po nasprotnem pasu pa skos po kolenu, velikrat tud po tački, medtem ko čez vas je tud sam reku drugim nej ne navijamo ker gremo stanovalcm sigurn na živce.

Objavljeno

Odkar so bli ene parkrat na rakitni letečkoti fantov (ki mislijo da so na grobniku) ni več na rakitno, saj jaz jih nisem več zapazil,pa sem gor skoraj čiiisto vsak vikend, pa tut med tednom, kdaj pa kdaj, lahko pa zagotovo trdim da niso lokalci, vsaj večina le -teh. Kar se pa tiče radarja se bodo motoristi umirili le čez naselje, čeprav večina motoristov, ki sem jih vidil na rakitni, se čez naselje pelejo po omejitvah, seveda so tut izjeme. Samo večina "rejsrjov" itaq do jezera sploh ne gre ampk samo drsajo gor pa dol, pa mal na klopci počivajo. :D

Objavljeno
Js sm se lansko sezono kr velikrat pelov z enim od teh, kao rejserjev (ta k ma na YouTube tud filmčk) in po ovinkih je šlo 0x po omejitvi pa 0x po nasprotnem pasu pa skos po kolenu, velikrat tud po tački, medtem ko čez vas je tud sam reku drugim nej ne navijamo ker gremo stanovalcm sigurn na živce.

Sej je več skupinc teh rejsrjov, eni se pelejo pač hitro ampak se držijo svojega pasa tako kot si tudi sam rekel. Smo pa skupaj stali (s tem k ma na YouUtbe filmčk), in smo gledal kako je en si uzemov ovinke, čist na nasprotn pas,...S tem se pa tut jest ne strinjam, je pa res da domačinom gre na živce celodnevno hrumenje ni važno katera skupina rejserjov je.

Objavljeno

Enkrat je mene en domačin poštopov, k mu je šlo na jetra da obračam pred njegovo bajto, tam pr avtobusni postaji. Če skrajšam kar je povedu, da ga ne moti če se tera po hosti, sam saj tam ko je bajta se naj gre počasi. Pač tist en lep ovink zamudiš

Če bi se "dirkači" tega držal ne bi bil tak problem.

Objavljeno (popravljeno)
Enkrat je mene en domačin poštopov, k mu je šlo na jetra da obračam pred njegovo bajto, tam pr avtobusni postaji. Če skrajšam kar je povedu, da ga ne moti če se tera po hosti, sam saj tam ko je bajta se naj gre počasi. Pač tist en lep ovink zamudiš

Če bi se "dirkači" tega držal ne bi bil tak problem.

Nej tm lepo postavjo omejitev 70, pa tablo, da je radar pa bo stvar rešena za vse. Bolš to kt pa da nm teži da ns bo povozu.

Popravljeno . Popravil Prevtzer

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!