Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
ga prostora (omejitev višin) .... in povsod se ne leti več. Sedaj tisti ki letijo (le tam kjer še lahko) zelo skrbijo za red in opozarjajo druge, z željo da bodo tam lahko še leteli. Upam, da je za koga zgodbica poučna.

A nis ti zanč v eni temi spraševal, kako iz tvojga Z750 narest racing machine? Pa ne,da pri pri vožnji 'po omejitvah' treba met racing machine? :naughty:

Objavljeno

Sej ko bodo asvaltiral še un kos ceste iz Rakitne proti Cerknici..boste pa tam dirkal ;) ...pomoje nebo tolk problemov z domačini :)

Objavljeno
A nis ti zanč v eni temi spraševal, kako iz tvojga Z750 narest racing machine? Pa ne,da pri pri vožnji 'po omejitvah' treba met racing machine? :naughty:

Mashina, izboljšava slabšega vzmetenja mojega Z nimajo nobene zveze z objestnostjo nekaterih. Podobno tudi moja vrhunska akustična kitara nima zveze z dretjem in pijanstvom nekaterih v nočnih urah v nekaterih okoliših... Samo več strpnosti in upoštevanja drugih pa bo za vse bolje.

Pripravlja se predlog da bi zavarovalne premije in premije zdr.zavarovanj tako imenovanih rizičnih dejavnosti zvišali (omenjena je vožnja z motornim kolesom), postavili strožje hitrostne omejitve za motoriste (najprej povsod tak kjer so že opozorilne table), pa še vse tiste z rednimi policijskimi kontrolami na "moto" odsekih (hitrost, dokumentacija, tehnične ustreznosti...). Ne dajmo jim razlogov in povodov za take ukrepe.

Objavljeno
Nej tm lepo postavjo omejitev 70, pa tablo, da je radar pa bo stvar rešena za vse. Bolš to kt pa da nm teži da ns bo povozu.

Pred ovinkom je tabla 40 ;)

Objavljeno
Js sm se lansko sezono kr velikrat pelov z enim od teh, kao rejserjev (ta k ma na YouTube tud filmčk) in po ovinkih je šlo 0x po omejitvi pa 0x po nasprotnem pasu pa skos po kolenu, velikrat tud po tački, medtem ko čez vas je tud sam reku drugim nej ne navijamo ker gremo stanovalcm sigurn na živce.

Premalkrat si biu gor kaj se za res dogaja...Tisti k govorite tuki, da se naši časi bližajo koncu, đabe govorite, ker tisti rejsrji kt je že blo rečen se ne zadržujejo po motosvetu. Maš tiščače k tiščijo samo po hosti, eni grejo pa tud čist do preserja pa tm čez divjajo-pa do vrha.Tisti ks e pa redno ob jezeru dobiva pa vozmo čez vasi po omejitvah...Itq je pa kawc povedu, da odkar so bli leteči gor je teh rajderjov vse mn zapazt...Razni na Cbrkah pa Z-jih so jih vrjetn dobl... :headbang: :headbang: :krneki:

Objavljeno
Pred ovinkom je tabla 40 ;)

Dejansko? Bom pogledu k grem naslednič k res nism vedu da je :D

Premalkrat si biu gor kaj se za res dogaja...

Mogoče res, ampak lani sm biu gor vsak sončn dan v juniju in do sredine avgusta :rolleyes:

Objavljeno

Klimbra in sopotnica dons ob petih na Rakitni?

Objavljeno

A bo kdo dans kej gor?? :naughty:

Objavljeno
A bo kdo dans kej gor?? :naughty:

Dons grem na poroko. Kawc pa RaCeR47 bosta zihr se kopala :D

Jutr pa lahko gremo en krog pa mal se v vodo ohladit :OK:

Objavljeno

Bil gor, bilo super. Prvič sem polagal s tem motorjem (in sploh s kerim koli pravim motorjem) in moram reč da je ninja res super, drži smer, gume tut limajo super tako, da sem bil zelo zadovoljen. Zadovoljen pa tud z lastno vožnjo, saj sem gume spravil prav do roba na eni in par mm od roba na drugi strani. Še zmeri pa nimam čist občutka kok lohka grem hitr v ovink, čeprov ga lepo dobivam.

Rakitna=zakon!

Objavljeno

enkrat je bila debata glede tega z domačini.

Na koncu je en motorist rekel ... postavite grbine na ceste, radarje....

kaj so domačini rekli? AHHHHHHH KJEEEEE TO PA NEEEEE!!!!

le zakaj??? Klimbra in podobni??? ste se kdaj prašal? se je že kak junak motosekreta kdaj peljal gor za kakšnim domačinom????

Sm se jaz in povem da sm ga kr pošteno mogu navijat da sm mu pobegnu... Njih motijo motorji, z avtomobili pa ni problema če greš 200 čez ovinke... če le zmore kdo :)

Objavljeno
Jebat ga........sedaj bomo morali tudi "normalni obiskovalci".......trepetati, kje nas bo snel radar!!!!!

vozi po omejitvah pa ti ni treba trepetat ;) če je pa težko se pa opravičujem, ker potem smo vsi v isti juhci .)

Objavljeno
Dons grem na poroko. Kawc pa RaCeR47 bosta zihr se kopala :D

Jutr pa lahko gremo en krog pa mal se v vodo ohladit :OK:

Smo se dobl zdele, drgač pa jutr jst vrjetn bl popoudne pridem...hehe :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Danes bil prvič na Rakitni letos :) Cesta lepa, nič peska, samo prometa in kolesarjev ogromno, tako, da je potrebno previdno.. Sem si privoščil in odpeljal ene 6 rund, gume držijo, po kolenu še znam it, po nasprotnem pasu nisem vozil, kar pa ne morem rečt za tiste v gajbah s štirimi kolesi, en kombi prišel en meter po mojem pasu v ovinku in en avto.. No obakrat je lepo šlo mimo, ker k sreči ne grem nikoli tako na nož, da se ne bi bil sposoben kakšen meter umaknit, ampak vseeno. Če bi pa vprašal kakšnega zunanjega opazovalca, sem pa ziher jaz bil danes "divjak" na rakitni, ker je Suzy malo zapela nad 10k rpm in ker sem dal koleno na tla. Tistih v avtih, ki se vozijo kot da bi bili sami na cesti pa noben ne vidi.

No ja, tako pač je :) Zdej pa gumo zamenjat, tazadnja Gp Racer po 5500km počasi postaja nelegalna, drug teden pridem pa ulaufat novo, ki že čaka v garaži na montažo :)

Popravljeno . Popravil Jure
Objavljeno
Danes bil prvič na Rakitni letos :) Cesta lepa, nič peska, samo prometa in kolesarjev ogromno, tako, da je potrebno previdno.. Sem si privoščil in odpeljal ene 6 rund, gume držijo, po kolenu še znam it, po nasprotnem pasu nisem vozil, kar pa ne morem rečt za tiste v gajbah s štirimi kolesi, en kombi prišel en meter po mojem pasu v ovinku in en avto.. No obakrat je lepo šlo mimo, ker k sreči ne grem nikoli tako na nož, da se ne bi bil sposoben kakšen meter umaknit, ampak vseeno. Če bi pa vprašal kakšnega zunanjega opazovalca, sem pa ziher jaz bil danes "divjak" na rakitni, ker je Suzy malo zapela nad 10k rpm in ker sem dal koleno na tla. Tistih v avtih, ki se vozijo kot da bi bili sami na cesti pa noben ne vidi.

No ja, tako pač je :) Zdej pa gumo zamenjat, tazadnja Gp Racer po 5500km počasi postaja nelegalna, drug teden pridem pa ulaufat novo, ki že čaka v garaži na montažo :)

Cesta supr tko k pravš :OK: Drugič prid pa še vodo probat, tut supr :D:D prov fain za shladit se :D To pa k si reku,.avto po tvojem pasu, to pa ni nobena redkost na rakitni, sam itq norci smo sam motoristi :D

Objavljeno
enkrat je bila debata glede tega z domačini.

Na koncu je en motorist rekel ... postavite grbine na ceste, radarje....

kaj so domačini rekli? AHHHHHHH KJEEEEE TO PA NEEEEE!!!!

le zakaj??? Klimbra in podobni??? ste se kdaj prašal? se je že kak junak motosekreta kdaj peljal gor za kakšnim domačinom????

Sm se jaz in povem da sm ga kr pošteno mogu navijat da sm mu pobegnu... Njih motijo motorji, z avtomobili pa ni problema če greš 200 čez ovinke... če le zmore kdo :)

Jest tud to z avto delam, pred ovinkom prestava dol gasa pa se mu nalimam na rit, dej kurci še skoz ovinke ga 150 gonte, nimate jajc ane.

Objavljeno
drug teden pridem pa ulaufat novo, ki že čaka v garaži na montažo :)

Povej k boš gor šou, ti pridemo še drugi družbo delat :naughty: :naughty:

Objavljeno
pred ovinkom prestava dol gasa pa se mu nalimam na rit

jaz pa pri takih idiotih kot ti pohodim bremzo, pol pa uživaj. :photo:

Objavljeno

Jest lahko uživam ja, ti pa bolj težko

Objavljeno (popravljeno)
Jest lahko uživam ja, ti pa bolj težko

Dej frajer pomer se mal no, ti pa tvojih 150 ovinkih pa uživanje v gazenju motoristov,... :headbang::headbang:

raj se kdaj pa kdaj pejt na jezer mal ohladit .) .)

Popravljeno . Popravil Kawc
Objavljeno (popravljeno)

Mater ejga... Včeraj sem bil pa tudi jaz na hribu. Pa še konje smo malo niže vmes preganjal.

Bilo dobro, samo prevroče.

Popravljeno . Popravil moto rider
Objavljeno (popravljeno)

Miha&company (CBR, SV itd.) dons na Rakitni. Nikol več tolk pozn gor, sonce ti direkt v glavo sije :blink:

Popravljeno . Popravil _Mihaa_
Objavljeno (popravljeno)

Še ena punca, z naked motorjem (rdečim :blink: ), rdeč kombinezon in bela čelada. Se katera prepozna?

:topic: sem, vem :D

Popravljeno . Popravil _Mihaa_
Objavljeno

danes je bilo fajn.. sam prot večeru te ovira sonce .. ne vidš pou kurca v nekaterih ovinkih. :)

Objavljeno

kako bi se najlaže ognil tistemu delu na cesti v Goricah, če grem iz Ljubljane?

Res nočem zmeraj motorja umazat.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!