GRUNF Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 poleg @GRUNF-a Kurba, a tak status sn si priboril? :naughty: Jaz pa sn mislo, da je to mashina..... grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Še mene štej zravn Pa mene, sam jz bom mau kasnej, ker bom tapru ene parkrat odpelu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Pa mene, sam jz bom mau kasnej, ker bom tapru ene parkrat odpelu.... bom tut jest se dons pelu kšn krog več kukr pa sam gor sam če ne bo preveč peska na cest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Uhuv...kva ns je blo, prov cela ploščad je bla pouna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Hehe :grim , sm se tud jest prkazal po dolg cajta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Si pa ne spomnm kdaj je blo nazadne tok motoristov na rakitni, hvala usm za družbo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Ob sedmih smo bili samo še štirje junaki... ...zgleda, da morm naslednjič prej pridt, če hočem kaj motorčkov vidt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Ob sedmih smo bili samo še štirje junaki... ...zgleda, da morm naslednjič prej pridt, če hočem kaj motorčkov vidt Taglavn naval si zamudila, mal čez 6 nas je krneki šlo, drugič morš pa prej pridt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GT4turb0 Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Po vsej reklami glede Rakitne , sem sem si danes ogledal to čudo, sem pa bil malo zgoden tako da tega "zbora motoristov" nisem ujel Šel sem: Logatec-Cerknica-Rakitna-Vrhnika-Logatec in domov. Med Cerknico in Rakitno sem naletel na cca 2km makadama (SS motor ). A sem jaz kaj zaf___ ali je samo ta povezava, pa tudi po cesti je bilo res veliko peska :glare: A je tudi kje za se ustavit pa kaj pojest na tistih koncih? thnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 (popravljeno) Po vsej reklami glede Rakitne , sem sem si danes ogledal to čudo, sem pa bil malo zgoden tako da tega "zbora motoristov" nisem ujel Šel sem: Logatec-Cerknica-Rakitna-Vrhnika-Logatec in domov. Med Cerknico in Rakitno sem naletel na cca 2km makadama (SS motor ). A sem jaz kaj zaf___ ali je samo ta povezava, pa tudi po cesti je bilo res veliko peska :glare: A je tudi kje za se ustavit pa kaj pojest na tistih koncih? thnx Ne ne, je makedam(sicer v planu da bojo asvaltiral) ampk to nevem če kdo ve kdaj bo, tut jest s cbrko ene parkrat po tismu makedamu Drugač pa si lahka na jezeru prvošš toast, pa mislm da majo še neke čevape, pa še kej bi se vrjetn najdl. Pa gor k se dvigaš proti rakitni je zmer velik peska, sam k se pa spuščaš z rakitne ga nej pa ne bi blo,.. :unsure: Popravljeno Junij 12, 2009. Popravil Kawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 jest sm tut zamudu naval..sem se pa okoli pol štirih odpeljal.. peska pa ni..razen unih 2km makadama.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Taglavn naval si zamudila, mal čez 6 nas je krneki šlo, drugič morš pa prej pridt no glavno, da sem ujela še zadnji prosti trening in pa vaš photoshooting... pohvale motoristu v belem alpinestarsu (katere pasme je bil motor pa žal ni bilo časa pogledat)... lepo zalaganje kdaj so jutri kvalifikacije? ...v nedeljo pa dirka? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 dons je blo pa kr dobr druzba:P skor moto zbor rakitna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 no glavno, da sem ujela še zadnji prosti trening in pa vaš photoshooting... pohvale motoristu v belem alpinestarsu (katere pasme je bil motor pa žal ni bilo časa pogledat)... lepo zalaganje kdaj so jutri kvalifikacije? ...v nedeljo pa dirka? :evilgrin: od 4 naprej caki pa neki bos ze ulovila drgac pa je blo kr fajn dons lohk bi se z enimi kej veckat vidl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xyznanixyz Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 A je uradni fotograf od danes tukej ? Slikan sem najverjetneje bil, pa me zanima, če se bi se dalo marbit fotko dobit. Najverjetneje sm v tazadnem Photoshooting-u. Ker ko sem šu dol vas ni blo več tam. Srebrn Bandit 1200s, pa bili smo v dvojini. THX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 (popravljeno) Dons je blo pa uhuuuuuuuuhhhhuuu, k pa 11 komadov leti gor je pa sinfonija za ušesa....Tnx za dobro družbo vsem Jutr popoldne enkat, se vidmo gor.....U nedeljo gremo pa kam mal dl :naughty: Popravljeno Junij 12, 2009. Popravil casper7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Zakon blo učeri! Fantje hvala za družbo! Sam motorjev je pa blo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Slikce.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 To Mihaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Ob sedmih smo bili samo še štirje junaki... ...zgleda, da morm naslednjič prej pridt, če hočem kaj motorčkov vidt mal pred osmo pa čiiist nobenga več...vsi doma F&F gledal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Ob pol petih smo bli zmenjeni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Za tolk izkušenega motorista kot se maš pa pri teh letih te je lahko sram da take pišeš. Tebe tudi pri tvojih... Miha27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 podpis Vse za mir v temi RAKITNA in na motosvetu Upam da ste tut ostali za premirje Če ste za premirje med ljudmi, potem se nehite drkat po rakitni gor dol, kot da bi vam manjkal kromosom za formiranje možganov ... Stvar je simpl - cesta ni dirkališče, pa če se vam še tako zelo kdaj zazdi, da je. Miha27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Ob pol petih smo bli zmenjeni Kdaj pa dons? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Kdaj pa dons? Hm...Jst ne vem če bom frej...sam če bom bom pa vrjetn mal poznej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se