Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Dons je blo pa res prow luštn, voda glih prov mrzla, kva pa ju3? ju3 bo tut treba it kej kolenčke ohladit? :whistle::whistle:

Jutri je tudi lepo vreme napovedno in do 29°C! Je kdo za to da se tudi jutri dobimo gor prakrat vržemo v vodo?????

Objavljeno
Bli smo mal prej gor..ceu kordon, drgač smo se pa mi srečal glih k sta pršla u vas Rakitno...GSX-R pa CBR 125...Kdo je biu pa tvoj kolega za tabo?

Se vaju spomnim ja :D ...sošolc Dančy z1000 fura :D

Objavljeno
Jutri je tudi lepo vreme napovedno in do 29°C! Je kdo za to da se tudi jutri dobimo gor prakrat vržemo v vodo?????

Jutr še jst v kopalkah pridem :naughty:

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Jest sm za,..sam upam da ste tut za da gremo kšnkrat gor pa dol,... :whistle::whistle:

Objavljeno

Dejte mi sam to povedat, če grem iz Lj. so ti ''hudi'' ovinki pred Rakitno ali po njej? Pa po keri poti greste tisti iz Lj. - Ižanka itd.???

Objavljeno (popravljeno)

ti prides na rakitno po hudih owinkih :evilgrin:

Popravljeno . Popravil straza
Objavljeno
Dejte mi sam to povedat, če grem iz Lj. so ti ''hudi'' ovinki pred Rakitno ali po njej? Pa po keri poti greste tisti iz Lj. - Ižanka itd.???

pol morš na Brest-Jezero-Podpeč-Preserje-Rakitna

Objavljeno

Bolj se ti splača, da greš skozi Črno vas in Podpeč...

Objavljeno

Bom šu kr tko kokr je Kumše reku. Drgač pa hvala, ane.

Objavljeno
Bom šu kr tko kokr je Kumše reku. Drgač pa hvala, ane.

A pol te lahko jutr prčakujemo? :naughty:

Objavljeno

hehehehehehe ti rai zmol dons kei za jutr...pa zame da bom meu benz :winkiss::004:P

Objavljeno

Glavna atrakcija današnjega dne, ni pa še nč povedala... :rolleyes: :evilgrin:

Objavljeno
Jutr še jst v kopalkah pridem :naughty:

ti boš debeuca angleščino uču hh

Objavljeno
Glavna atrakcija današnjega dne, ni pa še nč povedala... :rolleyes: :evilgrin:

hehehhee tih bot....k bo zaceu se nebo ustav :whistle:

lahko noč vsm rakitnovozačem :winkiss:

Objavljeno
hehehhee tih bot....k bo zaceu se nebo ustav :whistle:

lahko noč vsm rakitnovozačem :winkiss:

ej a mogoče veš kdo se je po tistm k sm jst šou prpelu gor z enim črnim SM, zravn pa še en cestak? K bi mu rad sam svetovov, da če ne zna čez ovink pelat brez da bi mu zadn konc odnašal po celi cesti da nej bl počas fura pa ne bo meu problemov. Me je skor sklatu v ovinku :slap:

Objavljeno

Hello, dons pa tut jz pridm, ene 3x odpelat....

Objavljeno
ti boš debeuca angleščino uču hh

Sj če dons ne bo naredu ga nimam kj učit :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Hello, dons pa tut jz pridm, ene 3x odpelat....

oky oky....lahk se kopalke prneses:P:P gremo se baje kopat :whistle:

Objavljeno
ej a mogoče veš kdo se je po tistm k sm jst šou prpelu gor z enim črnim SM, zravn pa še en cestak? K bi mu rad sam svetovov, da če ne zna čez ovink pelat brez da bi mu zadn konc odnašal po celi cesti da nej bl počas fura pa ne bo meu problemov. Me je skor sklatu v ovinku :slap:

hmmmmm a ni biu modr??? xt600x pa en cestak sam si pa nespomnm ker....widu sm jih sam jih pa nepoznam ce sta to tedwa k misls....ti raj dons prid gor ampak probi se zment da sam :whistle: aja a si najdu pol uno cesto???

Objavljeno

ej kdaj boste kej gor?? :? Jst pridem okol 12:30 ampak dons pa res k nimam nč u šol.

Objavljeno
A pol te lahko jutr prčakujemo? :naughty:

:grim

Objavljeno

Kakor sem prebrav bo potem tudi danes ponovljen včerajšni dan! Zbor od 12:30 naprej na Rakitni!

Objavljeno

Matr spet bote zgodnji, jz prej k ob 16.30h ne bom gor....Bom pa brez kopalk....

Objavljeno

Pridem....sam ob dveh.....nč prej ;)

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!