straza Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Sm lih kar pogledu slike in sm zvedu, da imam do kolena še ''a long way to go'' Vam pa svaka čast kje si pogledu slike????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Pr nas je cesta že suha :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Pol pa napiš email polciji, če lahko dobiš še v digitalni obliki :naughty: hahahhaha a misls da bi bli tok dobri pa use poslal??? :evilgrin: Pr nas je cesta že suha :naughty: pr nam pa nwm se:P sam dons je weselica se pije na gorni brezuci :evilgrin: GreenPower27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 kje si pogledu slike????? Ja Kawc mi je poslal link od njih KLIK , za U.I. in geslo pa se nanjga obrni, da ti on pove. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 straza komentar poglej :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Ja Kawc mi je poslal link od njih KLIK , za U.I. in geslo pa se nanjga obrni, da ti on pove. hehehehehehe on je itak moj srck mam jst use poskrbljeno :evilgrin: heheh sam mi tok cas slike odpira da mi bo dau kr fotic pa kabl da si dam dol GreenPower27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 hehehehehehe on je itak moj srck mam jst use poskrbljeno :evilgrin: heheh sam mi tok cas slike odpira da mi bo dau kr fotic pa kabl da si dam dol No kaj mata vidva med sabo jst ne vem....hec hec Drgač pa ko sm vidu slike, sem mi je zazdelo, da ti hodiš/hodil na SGGEŠ? Popravi me če se motim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 No kaj mata vidva med sabo jst ne vem....hec hec Drgač pa ko sm vidu slike, sem mi je zazdelo, da ti hodiš/hodil na SGGEŠ? Popravi me če se motim. hehehhehe midwa swa dream team :evilgrin: ane kawc ja sm sm kako veš???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 hehehhehe midwa swa dream team :evilgrin: ane kawc ja sm sm kako veš???? že od 125ccm nprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Sm lih kar pogledu slike in sm zvedu, da imam do kolena še ''a long way to go'' Vam pa svaka čast Ah kje tok deleč pa spet ni, naslednič k bo kej lepzga vremena prit gor, pa ti damo kšn nasvet Sicer največji mojster je biker77 :naughty: , ampk kšn napotk kako se metat z motorja lhka pa tut od nas dobiš :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 ja če hočš sam do kolena pridt to ti kr nas upras....to baje znamo mi pa skor naravnost se pelat....to ni blema....ce bi pa rd po tacki prsu mors pa druge mojstre uprasat k na KAČJE RIDE III pišejo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Ah kje tok deleč pa spet ni, naslednič k bo kej lepzga vremena prit gor, pa ti damo kšn nasvet Sicer največji mojster je biker77 :naughty: , ampk kšn napotk kako se metat z motorja lhka pa tut od nas dobiš :evilgrin: kako se metat z motorja mu boste res lahko demonstriral in opisal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 hehehhehe midwa swa dream team :evilgrin: ane kawc ja sm sm kako veš???? Prepoznal sem te na sliki, pol pa sm se spomnu da v šolo tut en z ninjo hodi, pa sm pač predvidevu, da si ti...ni kej sm pač Sherlock Holmes...hec hec Ah kje tok deleč pa spet ni, naslednič k bo kej lepzga vremena prit gor, pa ti damo kšn nasvet Sicer največji mojster je biker77 :naughty: , ampk kšn napotk kako se metat z motorja lhka pa tut od nas dobiš :evilgrin: Nevem no, men zgled kr velik, pa tehniko rabm, čeprov sm prebral tudi že Sportridingtechniques knjigo v pdf. obliki na netu, pa se vsega probam držat, ampak zgleda ne gre...sej kokr pravjo vaja dela mojstra, mojster pa vajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mkrizma4 Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 ja če hočš sam do kolena pridt to ti kr nas upras....to baje znamo mi pa skor naravnost se pelat....to ni blema....ce bi pa rd po tacki prsu mors pa druge mojstre uprasat k na KAČJE RIDE III pišejo :evilgrin: jaja zj boš pa ti pamtn.... hh šalaaa jah na uprašanje kko do kolena al pa do tačke pridt je odgovor samo en.... hitrej pejt čez ovink =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Evo fočk dons čeprov je še mal mokra cesta GreenPower27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Prepoznal sem te na sliki, pol pa sm se spomnu da v šolo tut en z ninjo hodi, pa sm pač predvidevu, da si ti...ni kej sm pač Sherlock Holmes...hec hec Nevem no, men zgled kr velik, pa tehniko rabm, čeprov sm prebral tudi že Sportridingtechniques knjigo v pdf. obliki na netu, pa se vsega probam držat, ampak zgleda ne gre...sej kokr pravjo vaja dela mojstra, mojster pa vajo. aja a si na sggeš??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Da hehehehhehehe dobr dobr zdj pa fantje cajt da se gremo mau na ride pokazat kai mens kawc???? :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 hehehehhehehe dobr dobr zdj pa fantje cajt da se gremo mau na ride pokazat kai mens kawc???? :evilgrin: :evilgrin: Jest sm za, sam nevem če se tam lhka peleš če greš s cbrko pa ninjo sam po tačkah pa kolenih?? pomoje morš vsaj do komolca al pa špegla?? :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 kako se metat z motorja mu boste res lahko demonstriral in opisal Mi smo cele dneve gor, v pričakovanju da nam pride velemojstr bajkr77 nakazat :krneki: , tebe pa od nikjer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 hehehehhehehe dobr dobr zdj pa fantje cajt da se gremo mau na ride pokazat kai mens kawc???? :evilgrin: :evilgrin: Za na ride morte še mal trenirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Za na ride morte še mal trenirat ti boš tut še mal mogu trenerat na ridah, da se boš lhka po rakitn vozu :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 ti boš tut še mal mogu trenerat na ridah, da se boš lhka po rakitn vozu :evilgrin: :evilgrin: hehehe..maš prav ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 hmmmmm a ni biu modr??? xt600x pa en cestak sam si pa nespomnm ker....widu sm jih sam jih pa nepoznam ce sta to tedwa k misls....ti raj dons prid gor ampak probi se zment da sam aja a si najdu pol uno cesto??? možno da je biu modr ja... sm mogu gledat kam bom jst zapelu če ga odnese. Ja sm najdu cesto ja, hvala. Tole za gor pridt pa nism vidu, tko da drugič Loh mi pa drugič na sms napišš kdaj bote gor da ne zamudim hehe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 možno da je biu modr ja... sm mogu gledat kam bom jst zapelu če ga odnese. Ja sm najdu cesto ja, hvala. Tole za gor pridt pa nism vidu, tko da drugič Loh mi pa drugič na sms napišš kdaj bote gor da ne zamudim hehe. hehehehehe so pa norci to k da nemorjo pocas pelat no sam da si najdu cesto....ni nc motor umazan pol bomo ti sporočil dons gremo sicer mau na ride pogledat profesionalne voznike da se naučimo kei :evilgrin: :evilgrin: GreenPower27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se