RaCeR47 Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 hehehehehe so pa norci to k da nemorjo pocas pelat no sam da si najdu cesto....ni nc motor umazan pol bomo ti sporočil dons gremo sicer mau na ride pogledat profesionalne voznike da se naučimo kei :evilgrin: :evilgrin: ja kdaj bos pa sou ti na ride?? a grem lahka tut js zravn??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 ja kdaj bos pa sou ti na ride?? a grem lahka tut js zravn??? uuuuf to bo odvisn od 2 dejavnikou od mojga mucija k ga še cajtam pa od frendou kdaj se bomo zmenil....mislm da tm ob ene 4-ih da bi šli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 uuuuf to bo odvisn od 2 dejavnikou od mojga mucija k ga še cajtam pa od frendou kdaj se bomo zmenil....mislm da tm ob ene 4-ih da bi šli... Ob 4 pr mantovi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Ob 4 pr mantovi? mogoče :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Jure viden na Rakitni......ejga zanalašč nism šou prehitevat čez polno črto da nebi dajal dirkaškega zgleda :naughty: GreenPower27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Hehe, se mi je kr zdelo da se šparaš, no sm pa jst zato šu Sam sm mel mal rodea spodi.. Pred tistim ovinkom za ravninco pa odcepom je bil na vstopu v levi ovink direkt na sredini ene 20cm širok pas peska.. Pa prvič nisem videl sploh, sem zgleda zraven zapeljal.. Drugo rundo pa direkt čez ko sem že začel malo nagibat.. Skratka motor je kar lepo zaplesal, tako da ko se je vse skupaj umirilo sem bil že pol metra od roba No sej ni blo še take panike, bi lahko še mal bol založu če bi blo treba, ampak ni blo pa prijetno.. Pa da ne bo izpadlo, da nekaj pesek krivim, je bila popolnoma moja krivda tole, ni nobene potrebe, da sem šel naganjat na cesto, ki jo niti dobro ne poznam 1 dan po dežju Sem potem raje zaključil današnji session, pa se odpravil še do rid obrnit, se nisem niti nič ustavljal, potem pa domov naredit burnout, ker grem jutri gumo zamenat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Hehe, se mi je kr zdelo da se šparaš, no sm pa jst zato šu Sam sm mel mal rodea spodi.. Pred tistim ovinkom za ravninco pa odcepom je bil na vstopu v levi ovink direkt na sredini ene 20cm širok pas peska.. Pa prvič nisem videl sploh, sem zgleda zraven zapeljal.. Drugo rundo pa direkt čez ko sem že začel malo nagibat.. Skratka motor je kar lepo zaplesal, tako da ko se je vse skupaj umirilo sem bil že pol metra od roba No sej ni blo še take panike, bi lahko še mal bol založu če bi blo treba, ampak ni blo pa prijetno.. Pa da ne bo izpadlo, da nekaj pesek krivim, je bila popolnoma moja krivda tole, ni nobene potrebe, da sem šel naganjat na cesto, ki jo niti dobro ne poznam 1 dan po dežju Sem potem raje zaključil današnji session, pa se odpravil še do rid obrnit, se nisem niti nič ustavljal, potem pa domov naredit burnout, ker grem jutri gumo zamenat Važn da si se ujel Drugič pa enkrat gor pa dol za ogled ceste pol pa po pameti Naslednič gremo na kofe v brunarco Dons se mi je mudil domov k smo mel obiske....tko da drugič GreenPower27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Hehe, pa sej sem šel prvo rundo čist počas, glih iz tega razloga, če bi bil kot pesek.. Ampak tu ga res nism vidu.. Sej ga ni blo dost, ampak zadost da je odneslo Drugač pa lih tisto "po pameti" me je rešilo, ker če bi priletel na polno, ne bi zvozil Tako, da se ziher splača met neki rezerve, ker nikol ne veš kje te kej čaka, oziroma kje si kej spregledal.. No zmenjeno, drugič pa na en đus, že dolgo nism bil u brunarci.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 (popravljeno) Pa prej se najav da prideš Da vem kdaj od doma štartat P.S. Dons so pa sami upokojenci na cest :unsure: Popravljeno Junij 21, 2009. Popravil _Mihaa_ GreenPower27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Pa prej se najav da prideš Da vem kdaj od doma štartat P.S. Dons smo pa sami upokojenci na cest :unsure: jap Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Pa prej se najav da prideš Da vem kdaj od doma štartat P.S. Dons so pa sami upokojenci na cest :unsure: aja kr upokojenc si biu zakwa pa to??? mi smo sli pa mau na ride pogledat ce je ksn profič gor pa jih ni blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 jap Ti tud biker jap GreenPower27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 potem pa domov naredit burnout, ker grem jutri gumo zamenat Na parkirišču pri jezeru??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 malo hecna cesta..... pride od nikoder (asfalt do zacetka je obup) in pelje nikamor (cez hrib pa mcadam). in potem se potite zaradi 3 min voznje? eh, vsakemu svoje..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 (popravljeno) fantje gremo jutr kei pogledat gor če je kei snega zapadl k je tok mrz pr nas Popravljeno Junij 22, 2009. Popravil straza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 fantje gremo jutr kei pogledat gor če je kei snega zapadl k je tok mrz pr nas Jp lahko bi šli, pa palce pa drsalke mejte sabo za kšn hokej na jezeru :evilgrin: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Kva je zdj banda..kaj počnete? Jst umiram od dogčasa Upam da bo kmal sonce posvetu...... GreenPower27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 komi gledam...in razmislam a bi su pociwat mau k sm ze 3 ure pokonc :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Upam na sonce čez vikend, ker že doug nism biu na rakitni (ceu tedn)haha, tko da grem čez vikend enkat zih gor mau zaropotat....Drgač pa na šihtu umiram..... Straža, dej bejš spat ne morš bit tok cajta pokonc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Upam na sonce čez vikend, ker že doug nism biu na rakitni (ceu tedn)haha, tko da grem čez vikend enkat zih gor mau zaropotat....Drgač pa na šihtu umiram..... Straža, dej bejš spat ne morš bit tok cajta pokonc sočustvujem s tabo smo na prbližno istem hehehheh am za wikend je se neki dž napowedan.... mah morm se delat it....tko da nemorm spat it spat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 sočustvujem s tabo smo na prbližno istem hehehheh am za wikend je se neki dž napowedan.... mah morm se delat it....tko da nemorm spat it spat Za vikend nj bi ble občasne plohe.... Matr da gremo enkrat v džju gor...si kdo upa? GreenPower27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Za vikend nj bi ble občasne plohe.... Matr da gremo enkrat v džju gor...si kdo upa? ni problema....men je huda vozna u džu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 ni problema....men je huda vozna u džu.... A se bomo šli kaplcam zmikat? :evilgrin: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se