MoTo G_P Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 (popravljeno) Za uno je pa pol dost, če si nek sposodš že pošmerglane sej te ne vid kako se čez ovinke gor prpeleš Mogoče pa na podlagi oči pogleda kok si z navdušenjem gor pršu..Al si naspideran al sam kukr en ležern voznik Popravljeno Julij 1, 2009. Popravil MoTo G_P
casper7 Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 Jz dons po šihtu uletim gor, drsnike čohat, če bo vreme.... Kelnarca nova, je pa tko, no vsaj men osebno, srednja žalost..... Biu gor učer okol 20h.... En z Hornet-ko je pršu sam obrnt.....
straza Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 Jz dons po šihtu uletim gor, drsnike čohat, če bo vreme.... Kelnarca nova, je pa tko, no vsaj men osebno, srednja žalost..... Biu gor učer okol 20h.... En z Hornet-ko je pršu sam obrnt..... mogoc se widmo sam powej kdaj gres to gor...
MoTo G_P Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 Jst tud pridem kej pogledat, pa če bo tkole vroče pridem u kopalhak...upam da je jezero že zadost topu, po tem deževnem obdobju :naughty:
Kawc Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 dž pada tle na našmu koncu A je še mokro pr vam,.al se je kej posušl? :krneki:
straza Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 A je še mokro pr vam,.al se je kej posušl? :krneki: zdj je sonck....sam nwm ce bom su kei gor...k grewa z frucom gumo zgt pa ga grem posnet:P hahahaha :evilgrin:
macak333 Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 (popravljeno) Ja eni pa delamo cele dneve Tko da je za vikend frej Aja, mene pa terajo, da še v soboto delam Popravljeno Julij 1, 2009. Popravil macak333
Prevtzer Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 Aja, mene pa terajo, da še v soboto delam Vsaj deu dobite, js mam v petk neko predavanje o pakiranju (?) in pol loh sam upam da me vzamejo.
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 Mogoče pa na podlagi oči pogleda kok si z navdušenjem gor pršu..Al si naspideran al sam kukr en ležern voznik Ja, brez naspiderancije nam živeti ni ... thumper 1
Miha27 Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 Aja, mene pa terajo, da še v soboto delam Za vikend sm mislu nedeljo V soboto tud jst delam :yes: P.S. Mogoče pridem pozno popoldan dons gor
Prevtzer Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 Za vikend sm mislu nedeljo V soboto tud jst delam :yes: P.S. Mogoče pridem pozno popoldan dons gor V nedelo skor ni za hodt gor k je taka gužva.
Miha27 Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 (popravljeno) kk pa zgleda kolen drkat Ti drugič pokažem k se vidmo, sicer pa sam veš kako je Popravljeno Julij 1, 2009. Popravil _Mihaa_
macak333 Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 Za vikend sm mislu nedeljo V soboto tud jst delam :yes: P.S. Mogoče pridem pozno popoldan dons gor Aha, no če ne druzga boš pa vsaj zaslužu Aja, v soboto sem mislil z bratom priti gor, pa bo mal slikal pa snemal, tko da pozerji navalite
straza Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 Ti drugič pokažem k se vidmo, sicer pa sam veš kako je to pa se mene zanima kako se kolen drka...ga še nikol nism....po kolenu sm ze wozu sam drku ga pa še nism
Miha27 Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 to pa se mene zanima kako se kolen drka...ga še nikol nism....po kolenu sm ze wozu sam drku ga pa še nism Drkanje je vožnja po kolenu ampak non-stop gor in dol
straza Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 fantje dons je dan za weselje....jutr bo pa dan za šraufanje :evilgrin:
MoTo G_P Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 (popravljeno) fantje dons je dan za weselje....jutr bo pa dan za šraufanje :evilgrin: A si ga zdele pklicu k smo šli?? :evilgrin: Gor ns je pa mal napral, sam zarad ene dobre motosvetovske duše smo šli podstreho... .) Popravljeno Julij 1, 2009. Popravil MoTo G_P
straza Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 A si ga zdele pklicu k smo šli?? :evilgrin: Gor ns je pa mal napral, sam zarad ene dobre motosvetovske duše smo šli podstreho... .) ja prejle me je klicu... ja sei lahk powes da sm ws jst pod streho dau....
MoTo G_P Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 Pol če bo lep vreme boš jutr že gonu?? Da vidmo zadevo... :naughty: Al boš prej homologeru?? :evilgrin:
Kawc Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 ja prejle me je klicu... ja sei lahk powes da sm ws jst pod streho dau.... Jao jao noben več nau spau na rakitni :closedeyes: :evilgrin: Kdo je pa še biu kej dons gor? :unsure: Pol če bo lep vreme boš jutr že gonu?? Da vidmo zadevo... :naughty: Al boš prej homologeru?? :evilgrin: Ah kje...tablco zakrivu,.. :evilgrin: Kukr ga jest poznam :evilgrin: :evilgrin:
straza Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 Pol če bo lep vreme boš jutr že gonu?? Da vidmo zadevo... :naughty: Al boš prej homologeru?? :evilgrin: ja pa zdj bom pa se homologacijo caku....nč :evilgrin: tablco bom nazaj obrnu pa gasa.... :evilgrin: GreenPower27 1
Kawc Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 ja pa zdj bom pa se homologacijo caku....nč :evilgrin: tablco bom nazaj obrnu pa gasa.... :evilgrin: Ahaha poglej kaj sm en post nazaj napisu :naughty: :naughty: Dobr jest tebe poznam :evilgrin: :evilgrin:
straza Objavljeno Julij 1, 2009 Objavljeno Julij 1, 2009 Ahaha poglej kaj sm en post nazaj napisu :naughty: :naughty: Dobr jest tebe poznam :evilgrin: :evilgrin: hehehehe jah res je tezko wedt kasn sm k si ti ISTI :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se