Miha27 Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 @straza&kawc k rit pa srajca GreenPower27 1
straza Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 @straza&kawc k rit pa srajca jah ne to pa ne....k lewa pa desna ritnca.... :evilgrin: GreenPower27 1
MoTo G_P Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 jah ne to pa ne....k lewa pa desna ritnca.... :evilgrin: Hajde da se volimo...
straza Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Hajde da se volimo... hehehehe ti si pa kocina na riti...tut brez nje nemormo :evilgrin:
Kawc Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Jaojao fantje,..tole so pa že čist privat pogovori, a ste prepričani da hočte tole po forumih pisat? P.S. Kdo je biu dons še kej na rakitni??
straza Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Jaojao fantje,..tole so pa že čist privat pogovori, a ste prepričani da hočte tole po forumih pisat? P.S. Kdo je biu dons še kej na rakitni?? davor casper7 toni pa se welik drugih...sam te so pr men taboril med džjem O:-)
casper7 Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 ja hvala za streho dobr je blo, sam kurc k se je pol uscal....
Kawc Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 ja hvala za streho dobr je blo, sam kurc k se je pol uscal.... A vode vam pa dons ni ponudu? :evilgrin: :naughty: :evilgrin:
casper7 Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 smo tok u debato padl, da men se zdi ni biu sploh noben žejn....
Tony Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 ja hvala za streho dobr je blo, sam kurc k se je pol uscal.... Ja men je blo čist good . Sem en tank bencina spraznu pred dežjam, tko da sem se spet kr dobr navozu Družba je bla super .) GreenPower27 1
andrejba Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 davor casper7 toni pa se welik drugih...sam te so pr men taboril med džjem O:-) andrejba je tudi drsal gor pa dol mau sem gledal, nisem bil preprican, samo zdej vem kdo je davor - a tolk sem ze star, da ti lahk gixxerja vozis decki dobr ga stisnete, skoz ravnine, mene tam malo srce boli da bi ga ganju do konca kelnarca pa res ni slaba PS: ravno dovolj sem pr brunarci pocakal, da me cist nic ni opralo, sem pa videl deklco z ducejem, ko se je nazaj iz crne vasi proti jezeru vracala GreenPower27 1
Kawc Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Dons vas je pa blo kr nekej, zdj mi je pa žov da nism pršu tole udeležbo bo treba v kratkm ponovit NUJNO!! :grim GreenPower27 1
straza Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 andrejba je tudi drsal gor pa dol mau sem gledal, nisem bil preprican, samo zdej vem kdo je davor - a tolk sem ze star, da ti lahk gixxerja vozis decki dobr ga stisnete, skoz ravnine, mene tam malo srce boli da bi ga ganju do konca kelnarca pa res ni slaba PS: ravno dovolj sem pr brunarci pocakal, da me cist nic ni opralo, sem pa videl deklco z ducejem, ko se je nazaj iz crne vasi proti jezeru vracala matr to pa zdj usak pohval to kelnarco...treba mau it gor pogledat :evilgrin: za casperja pa uno blond bejbo zrihtat :evilgrin: Dons vas je pa blo kr nekej, zdj mi je pa žov da nism pršu tole udeležbo bo treba v kratkm ponovit NUJNO!! :grim jah kwa pa si rewez pa se recesijo igras....
Kawc Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 jah kwa pa si rewez pa se recesijo igras.... Ah sej veš da za motor pa rakitno se zmer kšn €€ najde Vsaj za parkrat podrajsat :evilgrin: :evilgrin:
straza Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Ah sej veš da za motor pa rakitno se zmer kšn €€ najde Vsaj za parkrat podrajsat :evilgrin: :evilgrin: wsaj za 80 km nardit :evilgrin:
Miha27 Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Dons vas je pa blo kr nekej, zdj mi je pa žov da nism pršu tole udeležbo bo treba v kratkm ponovit NUJNO!! :grim Za vikend ane GreenPower27 1
straza Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Za vikend ane ali prej O:-) GreenPower27 1
mkrizma4 Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Jaojao fantje,..tole so pa že čist privat pogovori, a ste prepričani da hočte tole po forumih pisat? P.S. Kdo je biu dons še kej na rakitni?? jest sm biu pa davorja sm sreču pa še eno hondo cbr-600 k je je svetla kda bi jo lih zj iz trgovine prpelu.. rdeča novejši model
straza Objavljeno Julij 2, 2009 Opozori Objavljeno Julij 2, 2009 jest sm biu pa davorja sm sreču pa še eno hondo cbr-600 k je je svetla kda bi jo lih zj iz trgovine prpelu.. rdeča novejši model a je meu rdeč kobinezon???? pa brez špeglou??? to je 1000rr :evilgrin:
MoTo G_P Objavljeno Julij 2, 2009 Opozori Objavljeno Julij 2, 2009 (popravljeno) mau sem gledal, nisem bil preprican, samo zdej vem kdo je davor - a tolk sem ze star, da ti lahk gixxerja vozis PS: ravno dovolj sem pr brunarci pocakal, da me cist nic ni opralo, sem pa videl deklco z ducejem, ko se je nazaj iz crne vasi proti jezeru vracala Sj sm reku, da e da gor počakat, ker je bla glih tm črta da gor ni padal...Je sam mem šlo. Andrejba leta varajo. matr to pa zdj usak pohval to kelnarco...treba mau it gor pogledat :evilgrin: za casperja pa uno blond bejbo zrihtat :evilgrin: jah kwa pa si rewez pa se recesijo igras.... hahahahahah...Casper je skoz govoru, da ona ne sme zravn ceste hodt k se on na Rakitno voz, da je možnost da bo usmodu. Pa sedimo na pijači pa mu povem kok je stara, mu je blo pa pol skoz bad... :evilgrin: Popravljeno Julij 2, 2009. Popravil MoTo G_P GreenPower27 1
casper7 Objavljeno Julij 2, 2009 Opozori Objavljeno Julij 2, 2009 Dej tih botte o uni blondi matrrrrr hahaha U glavnm jz bom okol 16h gor....Še kdo?
Kawc Objavljeno Julij 2, 2009 Opozori Objavljeno Julij 2, 2009 Dej tih botte o uni blondi matrrrrr hahaha U glavnm jz bom okol 16h gor....Še kdo? Ja jest bom tut prletu gor, sam če je kdo pred mano gor, en ležalnik je zame rezerviran :evilgrin: :evilgrin:
Hytech Objavljeno Julij 2, 2009 Opozori Objavljeno Julij 2, 2009 Če bo sploh vreme zdržu Mal pada,komi gor drži,ker že doolg ni nič padal :naughty: GreenPower27 1
straza Objavljeno Julij 2, 2009 Opozori Objavljeno Julij 2, 2009 zdele so ble mau plohce...take mau wečje awspuh zmunteran fantje... :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se