Miha27 Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 dons smo se pa mel pa 2 izmene:P no jst pa kawc pa davor smo bli w obeh..... prej je biu pa se mkrizma4 pa aljaz92 pa grega pol pa casper7 pa dex je eno odpelu pa kutli Ej hvala za vodo Sam naša je bolša joke Družba, fajn ste
straza Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Ej hvala za vodo Sam naša je bolša joke Družba, fajn ste sei wem....wasa je z okusom XXXXXXXX :evilgrin:
Jure Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 (popravljeno) Jp, hvala za vodo Lepo vas je blo vse spoznat Popravljeno Julij 3, 2009. Popravil Jure
straza Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Jp, hvala za vodo Lepo vas je blo vse spoznat hehehe ni problema.... ja tebe pa widt po 1 letu lahk weckrat prides na ta konc
Kawc Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Dons je blo pa res luštn, sicer ena manjša plohca ampk sam pr jezeru, tko da cesta bla suha, gume so se limale, družba odlična, še kej komu mankal?
straza Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Dons je blo pa res luštn, sicer ena manjša plohca ampk sam pr jezeru, tko da cesta bla suha, gume so se limale, družba odlična, še kej komu mankal? men...baba :evilgrin: kdaj gremo spet kelnarce pecat
Miha27 Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 casper7 sta bila s kolegom mokra? Kaj pravte na majce kot je omenu Jure :naughty:
Kawc Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 casper7 sta bila s kolegom mokra? Kaj pravte na majce kot je omenu Jure :naughty: Jest sm za,..a mogoče kdo ve kšno ugodno varianto?
straza Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 (popravljeno) Jest sm za,..a mogoče kdo ve kšno ugodno varianto? jst!!!!!!!! sosed dela tm k tiskajo mam pa tut idejo:P:P Popravljeno Julij 3, 2009. Popravil straza
casper7 Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 (popravljeno) Jo, nisva bla nč mokra, ker sm jz zakluču furanje do pondeljka, ker je neki narobe z loputo, in sva takoj obrnla pa šla prot domu..... Družba je bla itak zakon tko k zmer....slike bom še dau gor.... Jure, lpo te blo spoznat u živo, pa tnx za pomoč, respect...Teb straža pa hvala za vodo, res mi je sedu un litr hehe No sej mogoče pa z bratovo fazerco kej uletim gor.... Ps. za majce sm pa tut jz.... Popravljeno Julij 3, 2009. Popravil casper7
Miha27 Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 (popravljeno) Davor, pokaž še tvoj logo k si ga naredu da vidmo kako zgleda P.S. casper važn da nista bla mokra Z loputo je narobe? A motor normalno vleče? Čudno :unsure: Slike pa kr nalož ja da vidjo kašne zbore mamo Popravljeno Julij 3, 2009. Popravil _Mihaa_
straza Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Jo, nisva bla nč mokra, ker sm jz zakluču furanje do pondeljka, ker je neki narobe z loputo, in sva takoj obrnla pa šla prot domu..... Družba je bla itak zakon tko k zmer....slike bom še dau gor.... Jure, lpo te blo spoznat u živo, pa tnx za pomoč, respect...Teb straža pa hvala za vodo, res mi je sedu un litr hehe No sej mogoče pa z bratovo fazerco kej uletim gor.... hehehehehe smo mel mini servis pri STRAŽA MOTOSPORT kao čarman čimprej zrihti O:-) ma ni pene...eni ste wsaj zadovolni s tem
Kawc Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 jst!!!!!!!! sosed dela tm k tiskajo mam pa tut idejo:P:P Ja dej nalep to idejo gor, pa nej usak kšno idejo da gor, majco spredi pa zadi popiše/poriše pa nej gor prlepi, da bo več različnih idej Pa magar v slikarju, sam tok da se prbližn vidi ideja :naughty:
MoTo G_P Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 (popravljeno) kawc, straža...nej da en od vaju un logo k sm vm ga vama poslou, ker jst trenutno nism na svojmu kompu... :unsure: Dans je biu mini meeting pr straži hehehe...Važn da smo se nadrajsal... Popravljeno Julij 3, 2009. Popravil MoTo G_P
straza Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 kawc, straža...nej da en od vaju un logo k sm vm ga vama poslou, ker jst trenutno nism na svojmu kompu... :unsure: Dans je biu mini meeting pr straži hehehe...Važn da smo se nadrajsal... nenajdem jst :wacko: hehehe sei zdj skor usak dan...lahk nardimo MK STRAŽA z wsakodnewnimi moto zbori :P
mkrizma4 Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 men...baba :evilgrin: kdaj gremo spet kelnarce pecat hh od une k si jo dans neki pecu ti lah dam cifro če čš
mkrizma4 Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 hehehehehe smo mel mini servis pri STRAŽA MOTOSPORT kao čarman čimprej zrihti O:-) ma ni pene...eni ste wsaj zadovolni s tem kaj a spet si sam vodo talou? joooj dj straža js bi se zamislu hh šalaaaa:D:D joke
mkrizma4 Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 supr blo fantje dans kokr sm pač biu gor.. aja davor upm da te nism preveč overou ti si me na raunin saj čakou :evilgrin: sj pol čez ovinke blo ql ane?
Miha27 Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Evo zdele sva s Kawcom neuspešno končala poseg na njegovi CBR-i ker nisva mogla snet enga čepa :krneki: Tko da jutr jovo na novo hehe
straza Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 Evo zdele sva s Kawcom neuspešno končala poseg na njegovi CBR-i ker nisva mogla snet enga čepa :krneki: Tko da jutr jovo na novo hehe kakšn čep????
Kawc Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 (popravljeno) kakšn čep???? En ku**** čep na plastiki k je za enkratno uporabo, in sva se je**** sam s čepom pol ure Evo grem zdj tkoj v garažo, in ga bom odgriznu če bo treba :evilgrin: Popravljeno Julij 4, 2009. Popravil Kawc
straza Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 En ku**** čep na plastiki k je za enkratno uporabo, in sva se je**** sam s čepom pol ure Evo grem zdj tkoj v garažo, in ga bom odgriznu če bo treba :evilgrin: no no umer se fnt bos use zjebu k pridem dam iz awstrije pridem pogledat....
Miha27 Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 En ku**** čep na plastiki k je za enkratno uporabo, in sva se je**** sam s čepom pol ure Evo grem zdj tkoj v garažo, in ga bom odgriznu če bo treba :evilgrin:
Hytech Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 Fantje lepo vas je blo spoznat,čeprav sem si samo Jureta zapomnu kdo je Samo eno sem odpelu pa še to asfaltno-izvidniško Upam,da se bomo kej več pelal,ko bo casper motor nabavu hondo
miha Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 Upam,da se bomo kej več pelal,ko bo casper motor nabavu hondo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se