Jure Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 Ne vem ne vem, da ne bo potem še manj se vozil in več šraufal :evilgrin: Neki crkujejo honde zadnje čase
Kawc Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 Haha evo sm ga odgriznu Zdj pa nasledn problem,..pridt do svečk Sam tko blesav sistem k ma pa moja cbrka za svečke zamenat ga pa še nism vidu
mkrizma4 Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 alo gre kdo kj gor dans al bote usi doma čepel pa gleal sončk zuni?
straza Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 alo gre kdo kj gor dans al bote usi doma čepel pa gleal sončk zuni? eni šraufamo žmiguce na nou zadk aja dons me majo rakičani namen prefukat na weselici hahaha sam nwm zakaj pride kdo pomagat??? :evilgrin:
Miha27 Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 eni šraufamo žmiguce na nou zadk aja dons me majo rakičani namen prefukat na weselici hahaha sam nwm zakaj pride kdo pomagat??? :evilgrin: Namen te majo prefukat??? A to so uni hribovci k so bli enkrat ob jezeru z enim ATX-om predelanim? Valda da pridemo......
straza Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 Namen te majo prefukat??? A to so uni hribovci k so bli enkrat ob jezeru z enim ATX-om predelanim? Valda da pridemo...... hehehe nwm keri...
Miha27 Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 hehehe nwm keri... Frka u bajti hehe
Miha27 Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 macak333 lepo te je blo spoznat Se mi zdi da je bil gor še Schmid87 okol pol sedmih pa še par motoristov
macak333 Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 macak333 lepo te je blo spoznat Se mi zdi da je bil gor še Schmid87 okol pol sedmih pa še par motoristov Tebe tudi A ta Schmid87 naj bi bil un s cbr-ko, ane.
straza Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 qutly je ze pr men prpravlen na pitje :evilgrin: davor prihaja.... :evilgrin:....kawc pa se newe sram te bodi
skofk Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 Dons okol 14 tih ni blo pa nobenga rejserja gor
Mic0 Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 usi so se skrival, pol pa ni ostal druzga kt d sva šla neki spit hehe
Kawc Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 usi so se skrival, pol pa ni ostal druzga kt d sva šla neki spit hehe Včer ob 14 smo bli pa vsi tisti k se gor ponavad vozmo bli v večini vsi v garažah in kej šraufal na naših motorjih :evilgrin: :evilgrin: Mal glejta po forumu kdaj bomo gor, če nas hočte gor najdt, ponavad zmer napišemo da bomo gor Al pa bi vidla napisala da gresta pa bi zihr kšn gor prletu..... Muc muc mucki moji kako ste (straža, miha, miha)? :evilgrin: A se kej muckasto počutte?
straza Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Včer ob 14 smo bli pa vsi tisti k se gor ponavad vozmo bli v večini vsi v garažah in kej šraufal na naših motorjih :evilgrin: :evilgrin: Mal glejta po forumu kdaj bomo gor, če nas hočte gor najdt, ponavad zmer napišemo da bomo gor Al pa bi vidla napisala da gresta pa bi zihr kšn gor prletu..... Muc muc mucki moji kako ste (straža, miha, miha)? :evilgrin: A se kej muckasto počutte? eo qutly je dele su dam...nc nimam mucka k sreci kai pa ti???? oz ti si biu ql kwa pa tvoja druga polovica lepote :evilgrin: hahhahaa
Kawc Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 eo qutly je dele su dam...nc nimam mucka k sreci kai pa ti???? oz ti si biu ql kwa pa tvoja druga polovica lepote :evilgrin: hahhahaa Jest sm pol kasnej (nevem točne ure) bil kr na vodi, da dons ni mucka da bo kšna furca mogoče Če se boste ostali streznl , moja bolša polovica,.je pa čist druga pesm
straza Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Jest sm pol kasnej (nevem točne ure) bil kr na vodi, da dons ni mucka da bo kšna furca mogoče Če se boste ostali streznl , moja bolša polovica,.je pa čist druga pesm jst sm trezn dj pust me da grewa tekmowt (petra) pol mi pa ukrade borovnicke...ahahhahaha
Kawc Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 jst sm trezn dj pust me da grewa tekmowt (petra) pol mi pa ukrade borovnicke...ahahhahaha Hahaha, sej bi kšno sliko gor prlepu sam je prekruta Jao je kr bla ja,.. :naughty:
straza Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Hahaha, sej bi kšno sliko gor prlepu sam je prekruta Jao je kr bla ja,.. :naughty: hahahhahahahahaha wem wem hahahahahahhahahahahahahah :lol1:
skofk Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Včer ob 14 smo bli pa vsi tisti k se gor ponavad vozmo bli v večini vsi v garažah in kej šraufal na naših motorjih :evilgrin: :evilgrin: Mal glejta po forumu kdaj bomo gor, če nas hočte gor najdt, ponavad zmer napišemo da bomo gor Al pa bi vidla napisala da gresta pa bi zihr kšn gor prletu..... Sej nisva vedla..to sm se kar tku mal na hitr spomnu pa sva šla ..pa drugč
straza Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Sej nisva vedla..to sm se kar tku mal na hitr spomnu pa sva šla ..pa drugč to ma zasebne treninge...no sei to so RIDAŠI....zajebanci hahahaha
skofk Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 to ma zasebne treninge...no sei to so RIDAŠI....zajebanci hahahaha Zdej hodm mal na izvidnico da cesto pogruntam pol pa bom pršu gor takrat k boste vi
Kawc Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Zdej hodm mal na izvidnico da cesto pogruntam pol pa bom pršu gor takrat k boste vi Kwa je pa za pogruntat? Par levih, par desnih ovinkov, pa par ravninc Nobena znanost :evilgrin:
Miha27 Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Evo me doma Zdele pod tuš pol pa še ne vem...... Sam je blo zakon Straza hvala ti še enkrat @skofk nimaš kj gruntat maš sam dva ovinka :naughty:
straza Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 hahhahahahah sesauc se mi je pregreu pa crknu k tok awto pucam.....hahahahhaa dele je pa fotr reku da se mi je ze sam przgau
Mic0 Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 to ma zasebne treninge...no sei to so RIDAŠI....zajebanci hahahaha ja sej mi smo zajebanci vi ste pa pozerji,heheheh
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se