straza Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 ej _Mihaa_ a se nisi najedu čevapov na kamnški veselic ? Kdo bo zdej naredu majce oz. jih oblikoval ? fruc---->oblaček :lol1: :lol1: :lol1:
MoTo G_P Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Fantje upam, da bo dans kej sonca, da pridem nove drsnike razdevičt...muahahahah zj se me paste(a veš kao)... :evilgrin:
fruc Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 straža a vidš kdaj sm račun naredu ? takrt sm biu še u enmu cod klanu....pa sm se mogu neki spomnt
straza Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 straža a vidš kdaj sm račun naredu ? takrt sm biu še u enmu cod klanu....pa sm se mogu neki spomnt hahahaha...sei lahk zaprosš da ti spremenijo nick...
casper7 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Mene očitno še neki cajta ne bo gor....Pa tut nikamor drugam z motorjem....
straza Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Mene očitno še neki cajta ne bo gor....Pa tut nikamor drugam z motorjem.... zakwa ne??? kwa ti je pa šlo???
casper7 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 (popravljeno) Zvem čez kakšne pou urce, po vsej verjetnosti pa ne bo manj kukr 800€ katerih pa seveda nimam.....Ker po dosedanji diagnozi je skurjen motorček za gas al neki u tej smeri.... PS. Čedali bolj me drži, da bi presedljal nazaj na Hondo.... Popravljeno Julij 7, 2009. Popravil casper7
straza Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Zvem čez kakšne pou urce, po vsej verjetnosti pa ne bo manj kukr 800€ katerih pa seveda nimam.....Ker po dosedanji diagnozi je skurjen motorček za gas al neki u tej smeri.... PS. Čedali bolj me drži, da bi presedljal nazaj na Hondo.... uf jeba jeba :BUA: una je kr mikawnca cena ja une cbr-e
casper7 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Ja sej una litrca mi zdej že neki časa šviga po glavi....Cena je pa več kot odlična.... Sam k bi trajal da svojga prodam....
straza Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Ja sej una litrca mi zdej že neki časa šviga po glavi....Cena je pa več kot odlična.... Sam k bi trajal da svojga prodam.... probi..... ma dj tuki je tok kisu wreme...dele grewa z bratom na tvoj konc....
casper7 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Kam ga pičita, jz ga na šihtu veham....
straza Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Kam ga pičita, jz ga na šihtu veham.... Pa pelala swa awto na optiko ke u brigstone... Fantje men je modem skuril...tko da se neslismo par dni...dele pa iz mobitela pisem... Uziwite
Mic0 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Pa pelala swa awto na optiko ke u brigstone... Fantje men je modem skuril...tko da se neslismo par dni...dele pa iz mobitela pisem... Uziwite ja pa to ne smeš pustit prkloplen med nevihto
Miha27 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 (popravljeno) @capsper7 jst ti ga kupm :D sam morm prej svojga prodat Povej na kolk € ga ceniš, pa da popravš kar je zjebano zdj oz. menjam za mojga-kjuč za ključ @oblaček pozdravljen na forumu Popravljeno Julij 7, 2009. Popravil _Mihaa_
Miha27 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 O:-) O:-) O:-) Kva je to? Prašič? Ste mel koline :naughty:
straza Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Kva je to? Prašič? Ste mel koline :naughty: hahaha lani :evilgrin:
Miha27 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 hahaha lani :evilgrin: Sam je pa ogromen
casper7 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 @capsper7 jst ti ga kupm :D sam morm prej svojga prodat Povej na kolk € ga ceniš, pa da popravš kar je zjebano zdj oz. menjam za mojga-kjuč za ključ @oblaček pozdravljen na forumu Yo, plastik ne bom menju to zihr ne....Uno bom probu čim prej zvedt kok me bo pršlo, pol bom pa vidu kaj in kako..... Kluč za kluč pa ne hvala, že mamo enga identičenga čoperja doma :grim hahaha
Miha27 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Yo, plastik ne bom menju to zihr ne....Uno bom probu čim prej zvedt kok me bo pršlo, pol bom pa vidu kaj in kako..... Kluč za kluč pa ne hvala, že mamo enga identičenga čoperja doma :grim hahaha Matr porinu bom tista jajca v grabn :hooray: Noben noče met Ti bom dau čoperja :krneki: hehe
straza Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 fantje zrihtite motorje da gremo mau na marof pogledat u blizni prihodnosti...nardimo RAKITNA GP
Miha27 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 fantje zrihtite motorje da gremo mau na marof pogledat u blizni prihodnosti...nardimo RAKITNA GP S kawcem sva se že menila...ampak je pol use propadl Se pa strinjam da gremo mal drajsat na Marof
Kawc Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 (popravljeno) Jest če me servis ne bo preveč pršu, bom meu pol krneki dnarja v dobrm :evilgrin: :naughty: In bi z veselm šov kej podrajsat lahka tut večkrat, sam to po 18. avgustu Oziroma še ne vem točno, k nevem kdaj mam popravca :krneki: Če bo pa servis kšn velk dnar, pol pa še za na rakitno nau dnara Popravljeno Julij 7, 2009. Popravil Kawc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se