Kawc Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 Sm ja....ne teram ga takoj ko štartamo iz avtobusne....ampak zmerno Pa tud ne grem čist dol obrnt pa nazaj gor :evilgrin: P.S. Vsaj nimam LeoVince gor tko k eni :naughty: hahaha Si ja :evilgrin: :evilgrin: Uuu čak zdle ga bom pa mal bl naviu da bom še dsnga dubu na kol** To tut nisi ti reku an :naughty: Sory, sem videl, da ste mi mahal, samo mi sploh ni prišlo na pamet, da bi se ustavil ...brez zamere...pa drugič. Aja, danes videna ena modra gsxr-ka in en črn motor-ne vem ker. P.S.: Kawc men je pa danes ''letečko'' z roko pokazal naj zmanjšam hitrost in glej ga zlomka, zgoraj na ovinku policijski avto in dva policaja ...sam pomoje je takih policajev malo, samo ta pa je legenda. Kej tacga pa res še nism vidu, letečko mi ponavad še odzravi ne :krneki: A una dva na ovinku gor sta pa ustavlala al kaj?
straza Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 Si ja :evilgrin: :evilgrin: Uuu čak zdle ga bom pa mal bl naviu da bom še dsnga dubu na kol** To tut nisi ti reku an :naughty: Kej tacga pa res še nism vidu, letečko mi ponavad še odzravi ne :krneki: A una dva na ovinku gor sta pa ustavlala al kaj? pozdravjo fantje kr....do zdej me sam ene par me ni
Hytech Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 Smo mel pa relativno prazno Rakitno dons a ne Casper in Hytech? Super je blo,prov super,še enkrat THNX za "lekcijo" Tony...sparks
RaCeR47 Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 dons bo pa pouh 125 gor na rakitni...to ga bomo tisal:-D...okol 2-3 popoudne bomo gor:-D...lahka pride se kdo poglrdat...
straza Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 dons bo pa pouh 125 gor na rakitni...to ga bomo tisal:-D...okol 2-3 popoudne bomo gor:-D...lahka pride se kdo poglrdat... nwm ce si upam
RaCeR47 Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 nwm ce si upam sej bol da ne k itak nam nc nemors :naughty:
Miha27 Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 (popravljeno) Dons videni: straza, RaCeR47, oblaček, miha je glih gor šou in rot s svojim 1098 Trga gate Slike še pridejo....zvečer Popravljeno Julij 13, 2009. Popravil _Mihaa_
straza Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 Dons videni: straza, RaCeR47, oblaček, miha je glih gor šou in rot s svojim 1098 Trga gate Slike še pridejo....zvečer sam da si me widu jst sm tut tebe
Miha27 Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 @straza zdj bova oba lahko mirno spala
straza Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 @straza zdj bova oba lahko mirno spala jst bl tezko...k te nebo ob men
Miha27 Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 jst bl tezko...k te nebo ob men Dobr no....se bova zmenila Lojze zakuru gumo hehhe
Kawc Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 Straža, dej mi ti raj povej kaki so občutki kolenčkat v kavbojkah? :evilgrin: :evilgrin:
straza Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 Straža, dej mi ti raj povej kaki so občutki kolenčkat v kavbojkah? :evilgrin: :evilgrin: odlično :evilgrin: :evilgrin:
Mic0 Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 a zdej je pr vas nova moda al kaj d u kawbojkah kolenčkate,hehe
straza Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 a zdej je pr vas nova moda al kaj d u kawbojkah kolenčkate,hehe kolencku u kavbojkah (dons) sm pa na wasmu teritoriju...na ridah
Mic0 Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 kolencku u kavbojkah (dons) sm pa na wasmu teritoriju...na ridah aja, hm...zanimivo pa se obnese, d še jst mal probam kok to zgleda hehe
straza Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 aja, hm...zanimivo pa se obnese, d še jst mal probam kok to zgleda hehe se se....za zawaowalnco je odlično :evilgrin: sam sei pol je ena popihala mau....pa še kei :evilgrin: O:-)
Mic0 Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 se se....za zawaowalnco je odlično :evilgrin: sam sei pol je ena popihala mau....pa še kei :evilgrin: O:-) a no pol pa sploh ni panike, bom pa tud jst mogu probat
MoTo G_P Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 a ta k kur gumo je lojz?? :evilgrin:
Miha27 Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 a ta k kur gumo je lojz?? :evilgrin: Jap :yes: Dons gre zamenat pa je učeri zakuru
Kawc Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 se se....za zawaowalnco je odlično :evilgrin: sam sei pol je ena popihala mau....pa še kei :evilgrin: O:-) a je sam pihala? al je tut kej vlekla? :evilgrin: :evilgrin:
MoTo G_P Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 (popravljeno) a je sam pihala? al je tut kej vlekla? :evilgrin: :evilgrin: hahahahhahahahahahahah...Ja valda motor sta mogla vn na cesto potegnt, valda da je pol vlekla... :winkiss: :evilgrin: Fak zdele zutri je že 25 stopinj, a se gre kdo popoudne gor kopat? Popravljeno Julij 14, 2009. Popravil MoTo G_P
fruc Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 hahahahhahahahahahahah...Ja valda motor sta mogla vn na cesto potegnt, valda da je pol vlekla... :winkiss: :evilgrin: Fak zdele zutri je že 25 stopinj, a se gre kdo popoudne gor kopat? ja pomoje da...čeprou bi šli lohka u bližni prihodnosti na morje ....učer sm jest zajebu k sm mislu da nam mogu it pa se je drugač izkazal.... tko da...kdaj gremo dol
Kawc Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 (popravljeno) hahahahhahahahahahahah...Ja valda motor sta mogla vn na cesto potegnt, valda da je pol vlekla... :evilgrin: Fak zdele zutri je že 25 stopinj, a se gre kdo popoudne gor kopat? En more še zame notr skočt :evilgrin: Jest še dons pa ju3 delam popoldne Pol pa kšna furca, pa kšn skok v jezero :naughty: :naughty: Ja ja nvem, kukr jest stražata poznam je mogla kej druzga vlečt :naughty: :naughty: :evilgrin: Popravljeno Julij 14, 2009. Popravil Kawc
MoTo G_P Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 ja pomoje da...čeprou bi šli lohka u bližni prihodnosti na morje ....učer sm jest zajebu k sm mislu da nam mogu it pa se je drugač izkazal.... tko da...kdaj gremo dol Kak petk al pa četrtk bi se lahka zmenil za dol...Da se gremo mal not vržt... :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se