Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
straža je sicer učer reku da uleti sam ne vem al bo, drgač pa pridejo še eni kamnčani...

ja sm sam me nebo....dela powno...pridem ob 5-ih :evilgrin:

Objavljeno

Casper klicu, da pride gor enkrat po 4h-ih tko da jst tud takt enkat ueltim... :naughty:

Objavljeno

oblaček ob sedmih v Borovnici?

Objavljeno

uf uf uf.....blo noro dons spet :worship: :worship:

sam casper je dubu prepowed vožnje na rakitno :lol1: :lol1:

Objavljeno

ce ste me po nesreci slikali mi lahk posljete na pm slikce :P oni priden voznik ka je guzvo delal s crnim nejkedom in kufri spredi zadi :)

Objavljeno

kko je pa to ratal :D pa od koga ?:D

Objavljeno
oblaček ob sedmih v Borovnici?

tako je :D a si biu slučajno u godcu ? al kua nisi biu dons nč gor ?

Objavljeno
tako je :D a si biu slučajno u godcu ? al kua nisi biu dons nč gor ?

Biu u godcu ja ;) Dons smo bil na morju.....smo se ustavl na sladoledu v godcu :D

Objavljeno

pisda, teb je pa smešn ne :evilgrin: ror rabbbmmmm.....

@andrejba...bova se zmenla, k dobim slike....

Objavljeno
Biu u godcu ja ;) Dons smo bil na morju.....smo se ustavl na sladoledu v godcu :D

no sej bi kej zažvižgu al pa kej pa bi blo :D no dobr mogoče bi slišu :D

pisda, teb je pa smešn ne :evilgrin: ror rabbbmmmm.....

@andrejba...bova se zmenla, k dobim slike....

ej kdo ti je pa zamoril ?:D

Objavljeno

Jest sm pa razmišlo o menjavi rora, pa zgleda da pol pr temu ustanm,..k drgač se nam smeu na rakitno vozt al kaj? :whistle: :evilgrin:

Objavljeno

Zdj mam pa še eno prošno za vso tole našo druščino, ju3 kšna furca, rakitna, no če se ne smemo gor vozt, pa ride, al pakarkol???!!PROSM?čimveč udeležencev? :whistle::whistle: k moji kolenčniki asvalta niso vidl že vsaj 14 dni :cry: ,..in ju3 delam dopoldne tko da bi se šli lhka pelat :worship::worship: ,... k drgač bom znoru, k se nism vozu po ovinkih že lep cajt :krneki: :krneki: :cry:

Objavljeno
Zdj mam pa še eno prošno za vso tole našo druščino, ju3 kšna furca, rakitna, no če se ne smemo gor vozt, pa ride, al pakarkol???!!PROSM?čimveč udeležencev? :whistle::whistle: k moji kolenčniki asvalta niso vidl že vsaj 14 dni :cry: ,..in ju3 delam dopoldne tko da bi se šli lhka pelat :worship::worship: ,... k drgač bom znoru, k se nism vozu po ovinkih že lep cajt :krneki: :krneki: :cry:

jst ce grem grem na ride jutr :whistle:

jst sm pa kolencnike ze kr ful znucu :whistle:

Objavljeno

Jz na ride nam šou, k sm se spomnu da sm prejšn tedn kasiru porcijo....Tko da ke ne grem....Lahk bi šli Kočevje-Dvor...

Objavljeno
Jz na ride nam šou, k sm se spomnu da sm prejšn tedn kasiru porcijo....Tko da ke ne grem....Lahk bi šli Kočevje-Dvor...

ma za dvor bi mogu it prej....kar pa nimam cajta.... :BUA: :BUA:

lahk bi se zmenl za ksn wikend na ksno pistico :evilgrin:

Objavljeno
lahk bi se zmenl za ksn wikend na ksno pistico :evilgrin:

pa čim prej....

Objavljeno

vi sam cim prej povejte kam grmo dons pa kam ju3 pa kdaj seveda O:-) ....da si vem takt cajt uzet :D ...k pol me 14dni nau nc... :cry:

Objavljeno
vi sam cim prej povejte kam grmo dons pa kam ju3 pa kdaj seveda O:-) ....da si vem takt cajt uzet :D ...k pol me 14dni nau nc... :cry:

jah midwa z bratom pičiva na rakitno :evilgrin:

Objavljeno

se gre kdo u vodo vržt tam okol 3h ? nej sporoči če kdo pride ;)

Objavljeno

Je pa tok vroče zuni da tud pomislm ne da bi se obleku v ledr :P

Objavljeno
Je pa tok vroče zuni da tud pomislm ne da bi se obleku v ledr :P

veš sej lohka prideš u kopalkah pa sam kkšno jakno al pa kej gor, pa greš lepo "počas" gor :P:D

Objavljeno

matr se mate eni fajn.... :BUA:

eni smo pa nehal sele zdele.... :BUA:

Objavljeno

straža ti raj prprav opremo za ju3, pakšne kandidate še naber, da nauva sama :evilgrin: :evilgrin: :whistle:

Objavljeno
straža ti raj prprav opremo za ju3, pakšne kandidate še naber, da nauva sama :evilgrin: :evilgrin: :whistle:

ja ja....nc bat :whistle: jah dawor baje pride....gašperja nebo neki cajta se mi zdi gor....druzga pa ni wec :whistle: razn fruc....sam ta bo sigurn delu....al pa nebo hotu it k mu kao nikamor negre :slap::P

Objavljeno (popravljeno)
ja ja....nc bat :whistle: jah dawor baje pride....gašperja nebo neki cajta se mi zdi gor....druzga pa ni wec :whistle: razn fruc....sam ta bo sigurn delu....al pa nebo hotu it k mu kao nikamor negre :slap::P

kua kurac če pa res nikamor ne gre... še za navzdol ga morm potiskat :D aja pa tud delat morm :D se bom šu pa popovdne vržt u jezer na rakitni :D

Popravljeno . Popravil oblaček

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!