MoTo G_P Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Jz bom dons že okrog 17h gor....Biker77 pa na klopc se ustav, da se spoznamo....Pa vsi k bote pršli se ustavte na klopci hehe A si ti že kej fotke daju na comp iz digića??
casper7 Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Stari nism še, sej nimam nč cajta....Zjutri sm na šihtu do zdej....Pol pridm dam se zrihtam, sm na Rakitni do20h ponavad, pol tuš in hranjenje, pol pa še s temi frendi/cami kle pa je to to....Sej bom....
biker77 Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Jz bom dons že okrog 17h gor....Biker77 pa na klopc se ustav, da se spoznamo....Pa vsi k bote pršli se ustavte na klopci hehe jutr jutr..dons pospravljam
Miha27 Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Tony....pol me je tamala uprašala še enkrat če smo res kej o njej pisal hehehe
MoTo G_P Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Kutli, kdaj jo boš pa kj prpelu na Rakitno tvojo sestrco?? Sam tm po ridah jo vozš... PS: Macak prav da bo dou za pijačo k gor pride, tko da se narište čim več folka...
Miha27 Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Kutli, kdaj jo boš pa kj prpelu na Rakitno tvojo sestrco?? Sam tm po ridah jo vozš... PS: Macak prav da bo dou za pijačo k gor pride, tko da se narište čim več folka... Dons sm jo pelu gor Zamudu si termin Kdaj da macak za pijačo? Jutr?
biker77 Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Dons sm jo pelu gor Zamudu si termin Kdaj da macak za pijačo? Jutr? jutr še jest pridem
Kawc Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Dons tony pa casper 7 na konc črne vasi??? Pa usi neki hodte na rakitno glih k sm popoldne na šihtu sreda, četrtk, petk maste da se kej naberete :evilgrin:
MoTo G_P Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Dons tony pa casper 7 na konc črne vasi??? Pa usi neki hodte na rakitno glih k sm popoldne na šihtu sreda, četrtk, petk maste da se kej naberete :evilgrin: U sredo se pa še jst mejbi gor narišem... Sam kutli si pa P****C, da nisi nč povedu, da jo boš gor prpelu. U sredo jo morš tud, da ji bom pokazu kako se plava a veš... :evilgrin:
Tony Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Tony....pol me je tamala uprašala še enkrat če smo res kej o njej pisal hehehe Ja sej take so vse, firbčne ^_^
straza Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Dons tony pa casper 7 na konc črne vasi??? Pa usi neki hodte na rakitno glih k sm popoldne na šihtu sreda, četrtk, petk maste da se kej naberete :evilgrin: jst sm zaklucu za ta mesc
Tony Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Dons tony pa casper 7 na konc črne vasi??? Pa usi neki hodte na rakitno glih k sm popoldne na šihtu sreda, četrtk, petk maste da se kej naberete :evilgrin: Dolgo luč maš. Zadnji moment sem te opazu
biker77 Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 jst sm zaklucu za ta mesc a ti si ročko rihtal?
straza Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 a ti si ročko rihtal? ne ne....nejc jo je.... jst nimam wec za benz oz. mam sam rabm tut pocas nowe gume
Miha27 Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 @straza sj lahko počas peleš ti ne bo tolk popil Fantje kdaj jutr? Jst bom tam nekje ob pol šestih gor
straza Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 @straza sj lahko počas peleš ti ne bo tolk popil Fantje kdaj jutr? Jst bom tam nekje ob pol šestih gor sei pocas furam....
mkrizma4 Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 ne ne....nejc jo je.... jst nimam wec za benz oz. mam sam rabm tut pocas nowe gume jz morm tud gume menat pa za benz bo tud počas kriza
mkrizma4 Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 @straza sj lahko počas peleš ti ne bo tolk popil Fantje kdaj jutr? Jst bom tam nekje ob pol šestih gor a s kolesom spet :naughty: hh šala
mkrizma4 Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 sei pocas furam.... straža mi smo s tabo.. mislm ti vrjamemo..
straza Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 straža mi smo s tabo.. mislm ti vrjamemo.. ja res.... O:-)
Mary Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Jaz pomojem pridem okol sestih, zato ker moram motor oprat, pa mal me vrocina daje, tko da raj pocakam, kokr da me v ovinku kap zadane. No pa motor je res svinski, kr ne vem kere barve je, dokler ne pogledam v prometno al pa homologacijski kartoncek
straza Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Jaz pomojem pridem okol sestih, zato ker moram motor oprat, pa mal me vrocina daje, tko da raj pocakam, kokr da me v ovinku kap zadane. No pa motor je res svinski, kr ne vem kere barve je, dokler ne pogledam v prometno al pa homologacijski kartoncek hehehehehehehe....sei jst bi ga mogu tut mau....sam se mi tut neda k je prewroce.....
fruc Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 hehehehehehehe....sei jst bi ga mogu tut mau....sam se mi tut neda k je prewroce..... ej mislm da boš najbol naredu če ga boš najprej bratu dej ga prepriči da si usaj prvi del sčisti k se hmal nau vidl luči
angi Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 ej mislm da boš najbol naredu če ga boš najprej bratu dej ga prepriči da si usaj prvi del sčisti k se hmal nau vidl luči očitno je da rabta eno pošteno brco v rit da bi se malo zmigala
straza Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 očitno je da rabta eno pošteno brco v rit da bi se malo zmigala ali malo wec časa...pač delamo do 5 pol pa sam na motor....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se