MoTo G_P Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Ma jst bi uni bjondi pokazu še kej več stuntanja notr u šumadiji, da bi pokal k za nov let.. :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Ma jst bi uni bjondi pokazu še kej več stuntanja notr u šumadiji, da bi pokal k za nov let.. :evilgrin: :whistle: tako kot vsem do sedaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xva Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Popoldansko varstvo. A jih greva vahtat? Mas cas jutri? Jaz se za danes oproscam, sem zabluzila. Mam pa ofrišan motor. Jutri v opravičilo častim velko kokto po n-slamcah. bo0m prletu gor če bom najdu mal tele ptičke pogledat pa že zarad kokte se splača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 matr kai pa ce bi piknik zdej že mi počas nardil???? k nas je že tok:P jst prnesem roštil:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 tako kot vsem do sedaj? Ja kakopak, sej mrde bi jo še zapelu an en krog... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 matr kai pa ce bi piknik zdej že mi počas nardil???? k nas je že tok:P jst prnesem roštil:P A kr že jutr? Lahko, jst prnesm čevape pa meso za pečt :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 A kr že jutr? Lahko, jst prnesm čevape pa meso za pečt :naughty: men je useen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 A kr že jutr? Lahko, jst prnesm čevape pa meso za pečt :naughty: pa bučke..unedve policajke sta zihr bl fine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 (popravljeno) Kaj pol jutr zapečemo? Ste za? Sam bolš bi blo v nedeljo Popravljeno Julij 21, 2009. Popravil _Mihaa_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Kaj pol jutr zapečemo? Ste za? Sam bolš bi blo v nedeljo mislm da ja rai nedelo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 mislm da ja rai nedelo Oky Jutr....pa sestank da se zmenmo hahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Kaj pol jutr zapečemo? Ste za? Sam bolš bi blo v nedeljo Uff, to bi še jst pršu, pa čeprov mam kriv disk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Uff, to bi še jst pršu, pa čeprov mam kriv disk sej se počas peleš..tko kt vsi na rakitni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 (popravljeno) sej se počas peleš..tko kt vsi na rakitni Odkr sm kazn fasu skos pelm po omejitvah, itak se sam po mestu pelm. Pa še bencin pršparam Na rakitni so pa itak sami pussiji Popravljeno Julij 21, 2009. Popravil Prevtzer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Odkr sm kazn fasu skos pelm po omejitvah, itak se sam po mestu pelm. Pa še bencin pršparam Na rakitni so pa itak sami pussiji Pol se bom ja jutri prav cjazila, da me bojo policaji zihr ustavl, potem bom pa rekla da pocas vozim zato, ker znam brat, dddddddd. Sej novjo stekal. A pol bom jaz tud potemtakem pussy? LOL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 (popravljeno) Pol se bom ja jutri prav cjazila, da me bojo policaji zihr ustavl, potem bom pa rekla da pocas vozim zato, ker znam brat, dddddddd. Sej novjo stekal. A pol bom jaz tud potemtakem pussy? LOL ti si že itak pussy(cat) :naughty: MOTO GP ti bo pa ostale stvari "razložu" Popravljeno Julij 21, 2009. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 ti si že itak pussy(cat) :naughty: MOTO GP ti bo pa ostale stvari "razložu" PHA Jst sm itq glavni pussy tm tk, da jst nimam kj razlagat.... :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Joj fantje kako sem se zdejle nasmejala Sem kar vedela, da bom danes na tem forumu lahko brala o tej prigodi Je bilo zanimivo brat vaše komentarje, res. Ne vem zakaj se nekateri jezijo na nas, mi pač pridemo kamor nas pokličejo oz. napotijo in mislim, da smo bili popolnoma korektni in prijazni, ane? .) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Joj fantje kako sem se zdejle nasmejala Sem kar vedela, da bom danes na tem forumu lahko brala o tej prigodi Je bilo zanimivo brat vaše komentarje, res. Ne vem zakaj se nekateri jezijo na nas, mi pač pridemo kamor nas pokličejo oz. napotijo in mislim, da smo bili popolnoma korektni in prijazni, ane? .) lp ooooooooooo gospodična policajka ja jst ws morm pohvalt.... a lahk prasam kera ste bla??? blond al črna O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 (popravljeno) Ah dej no, sej tle smo domači služba je služba, družba je pa družba. Sem vam kar malo zavidala ... tudi jaz bi se raje furala na motorju kot pa bila na šihtu, verjemi Haha, to pa naj bo skrivnost PA NE ME VIKAT! To je ukaz! Popravljeno Julij 21, 2009. Popravil Mark1984 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Ah dej no, sej tle smo domači služba je služba, družba je pa družba. Sem vam kar malo zavidala ... tudi jaz bi se raje furala na motorju kot pa bila na šihtu, verjemi Haha, to pa naj bo skrivnost PA NE ME VIKAT! To je ukaz! skoda da je to skrivnost razumem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 (popravljeno) u marija mi pa take klatmo... :evilgrin: Casper bo veseu k radio...hehehe k bo tole brou... Popravljeno Julij 21, 2009. Popravil MoTo G_P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 u marija mi pa take klatmo... :evilgrin: ja zdej mors bit pa O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Ah dejte fantje, sej smo vsi ljudje .) Kaj vi mislite, da bom jaz v svojem prostem času tukaj visela in brala kaj pišete in potem vse to poročala komandirju?? JA PA KAJ ŠE. Vi kr nadaljujte debato, je bilo zanimivo brat Upam, da vam nisem pokvarla česa zdej tukej, samo enostavno se nisem mogla upret ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Ah dejte fantje, sej smo vsi ljudje .) Kaj vi mislite, da bom jaz v svojem prostem času tukaj visela in brala kaj pišete in potem vse to poročala komandirju?? JA PA KAJ ŠE. Vi kr nadaljujte debato, je bilo zanimivo brat Upam, da vam nisem pokvarla česa zdej tukej, samo enostavno se nisem mogla upret ... jah zdej se bomo mau bal pisat hehehehehehe lahk se pa oglasš kei u prostm času ne u službenem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se