Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Servus! :D

Dajte kaj napisat o rolanju!

Kakšne rolerje priporočate začetniku,ki bi se rolav po asfaltu? Na kaj naj bom pozoren pri nakupu? Število,material,premer koles?

Ležaji? Zaščitna oprema? Firme,ki so OK? Kakšen link?

Objavljeno

Kakšne rolerje priporočate začetniku,ki bi se rolav po asfaltu?

drugje gre malce težje ! :P

Objavljeno

Dajte kaj napisat o rolanju!

Kakšne rolerje priporočate začetniku,ki bi se rolav po asfaltu? Na kaj naj bom pozoren pri nakupu? Število,material,premer koles?

Ležaji? Zaščitna oprema? Firme,ki so OK? Kakšen link?

začetnik? vsa zaščitna oprema..predvsem so v začetku na udaru zapestja in rit..

pa glavo zaščiti..

število koles: 4

velikost koles: 78-82 mm

firme: Rolerblade, Roces, Salomon, Bauer ima bolj specialne..

pri nakupu veljajo iste stvari kot drugje..raj mal več € in kupit dobro kot pa 2x kupovat

drugje gre malce težje ! :P

ampak gre..maš rolerje za teren tudi ;)

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Ene take terenske, bi z veseljem preizkusil..... :worship::worship::worship:

Popravljeno . Popravil GRUNF
Objavljeno

to pa niso več rolerji ampak une gosence..

Objavljeno (popravljeno)

Ma vem, ampak bi blo z veseljem za probat....na rolerjih mi je že tečno.....uh, pokošen snežni stadion bi bil zakon...

Objavljeno (popravljeno)
začetnik? vsa zaščitna oprema..predvsem so v začetku na udaru zapestja in rit..

pa glavo zaščiti..

število koles: 4

velikost koles: 78-82 mm

firme: Rolerblade, Roces, Salomon, Bauer ima bolj specialne..

pri nakupu veljajo iste stvari kot drugje..raj mal več € in kupit dobro kot pa 2x kupovat

ampak gre..maš rolerje za teren tudi ;)

Sam imam že druge K2 in sem z njimi zelo zadovoljen....da ne bom čisto :topic: Drugače pa norci http://www.grasski.net/index.php?option=co...&Itemid=116

Objavljeno

Fantje,hvala za nasvete! :worship:

Grem pogledat v Hervis,majo neke akcije! :D

• 6 mesecev pozneje...
Objavljeno

norooooooooooooo!!!! ekstremno rolanje :kva2:

je za probat.

• Všeč mi je 2
  • 1 leto pozneje...
Objavljeno

Kako je kaj z rolanjem po mokrem asvaltu? Najbrš kar dosti drsi. Zanima me namreč, ker razmišljam da bi se z rolerji vozil do faksa.

Objavljeno

Kako je kaj z rolanjem po mokrem asvaltu? Najbrš kar dosti drsi. Zanima me namreč, ker razmišljam da bi se z rolerji vozil do faksa.

Mehkejsa so kolesa, manj bo drselo v mokrem. Trdota 78A bo tud v dezju kar dobro prijela, bos pa moral dobro skrbet za lezaje in

jim po vsakem mokrem izletu namenit vsaj kapljo ali dve WD40...

Objavljeno

Mehkejsa so kolesa, manj bo drselo v mokrem. Trdota 78A bo tud v dezju kar dobro prijela, bos pa moral dobro skrbet za lezaje in

jim po vsakem mokrem izletu namenit vsaj kapljo ali dve WD40...

WD40 ni za mazanje ležajev!!!

Če se boš veliko fural po mokrem in vsranem bo treba ležaje večkrat ščistiti in namazati. Priporočam ti, da na eni strani odstraniš zaščito zaradi lažjega čiščenja (to stran potem obrneš v kolešček). Ko boš čistil ležaje jih izbij iz koleščkov in jih potopi v WD40, pusti nekaj časa, da WD40 dvigne umazanijo, nato jih spihaj z zrakom oz. jih malo zavrti, da umazanija pade ven, nato namaži z oljem (strojno olje je vredu), spet malo zavrti, obriši odzunaj in vstavi v kolešček ... namažeš lahko tudi z kakšno mastjo, vendar bodo ležaji postali občutno počasnejši.

• 3 let pozneje...
Objavljeno

Obujam staro temo, da ne odpiram nove.

Katere naj bi bile kvalitetne znamke rolerjev? Včasih 15 let nazaj vem, da je bil Roces zelo vredu, imam tudi še dva para teh rolerjev, ene najbrž stare res že 10let druge malo manj pa so še vedno super, uporabljam jih pa skorajda vsak dan od pomladi do jeseni.

Kje kupiti, kje bo največ izbire? Je slučajno še prekmalu, bolje počakati kakšen mesec? Hervis včeraj je imel kakšne 4 vrste otroških in 1 odrasle. Giga nimam pojma kje je odkar so ga selili.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!