ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Upam, da kdo od prisotnih pozna kakega dobrega in ne preveč zlatarsko usmerjenega serviserja starih, a trpežnih pralnih strojev. Če je tako, ga prosim, da mi posreduje podatke. Imam eno mašinko, ki rabi popravilo :-) sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 ziher niso uporablal calgonita Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Tukaj na tem forumu vse znate(znaš) zakaj še pralni stroj nepopraviš sam, jaz sem pred kratkim zamenjal semering in oba ležaja brez kakršnih koli problemov, je ennostavneje kot pri motorju ketno in verižnike zamenjat. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 ziher niso uporablal calgonita se opravičujem CALGON....da pralni stroj bo dlje živel dodaj CALGON da za drugič veš LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 poznam samo za Candy perice ! @ Sky - calgon je za ušesa ! kosmata ! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se