Ales Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Ma kdo kaj pojma kako se nastavi wap pr Ericssonu A2618s??? Navodil nimam,pa tudi na mobitelovi strani nisem našel nič uporabnega.
Desmo Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Najenostavneje je da si nastavitve naročiš preko SMS-ja in jih tako tudi dobiš nazaj. Navodila so klele, res pa je, da 2618 ni omenjen: http://www.mobitel.si/slo/ponudba/gsmnaroc...sonprekosms.asp
Ales Objavljeno Oktober 8, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Sem probal pa mi niso nič (SMS) poslali nazaj!? :( Aja,pa nimam naročnine,mam Mobi.
klemens Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Živjo ! Na tehnični pomoči pri Mobitelu bo zagotovo kdo vedel. Če že plačuješ storitve jih malo koristi :) LP, klemen
Lucky Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Malo študiram... Da ni to tisti fenomenalni telefon, ki je imel wap prek SMS? To pri nas ne dela. Wap prek CSD je dobil šele naslednik - a2628.
Noise Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Vprašaj še na mobisux.com :arrow: www.mobisux.com
SPIDI Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 Nastavitve za WAP za aparate Ericsson lahko prejmete tudi preko SMS sporočila. Vse kar morate storiti je to, da sporočilo s ključno besedo WAP pošljete na številko 1918. Kot odgovor na poslano sporocilo boste prejeli ustrezne nastavitve za dostop do WAP-a. Na zaslonu se vam bo izpisalo: Koda sprejeta Ime: mobitel Shranim? Pritisnite YES Izberete pod kateri profil boste shranili nastavitve Potrdite s pritiskom na YES Bo vredu?
Lucky Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 Spidi, ne bo v redu, ker tega žal ne podpirajo vsi telefoni, tastari pa sploh ne. Velja za ericssone in nokie. Potrjujem, da a2618 wap v Sloveniji ne dela!!
Ales Objavljeno Oktober 9, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 Ok, hvala vsem. Sem mislil da mogoče dela,ker je v meniju bil wap. Ni panike, telefon sem dobil zastonj.
Dream_er Objavljeno Oktober 10, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2002 Malo študiram... Da ni to tisti fenomenalni telefon, ki je imel wap prek SMS? To pri nas ne dela. Wap prek CSD je dobil šele naslednik - a2628. Točno tako, A 2618 podpira SMS wap, ki ga pri nas operaterji niso nikoli podpirali. Njegov naslednik A 2628 pa že ima normalen Wap.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se