Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ma kdo kaj pojma kako se nastavi wap pr Ericssonu A2618s???

Navodil nimam,pa tudi na mobitelovi strani nisem našel nič uporabnega.

Objavljeno

Sem probal pa mi niso nič (SMS) poslali nazaj!? :(

Aja,pa nimam naročnine,mam Mobi.

Objavljeno

Živjo !

Na tehnični pomoči pri Mobitelu bo zagotovo kdo vedel. Če že plačuješ storitve jih malo koristi :)

LP,

klemen

Objavljeno

Malo študiram... Da ni to tisti fenomenalni telefon, ki je imel wap prek SMS? To pri nas ne dela. Wap prek CSD je dobil šele naslednik - a2628.

Objavljeno

Vprašaj še na mobisux.com :arrow: www.mobisux.com

Objavljeno

Nastavitve za WAP za aparate Ericsson lahko prejmete tudi preko SMS sporočila. Vse kar morate storiti je to, da sporočilo s ključno besedo WAP pošljete na številko 1918. Kot odgovor na poslano sporocilo boste prejeli ustrezne nastavitve za dostop do WAP-a. Na zaslonu se vam bo izpisalo:

Koda sprejeta Ime: mobitel Shranim?

Pritisnite YES

Izberete pod kateri profil boste shranili nastavitve

Potrdite s pritiskom na YES

Bo vredu?

Objavljeno

Spidi, ne bo v redu, ker tega žal ne podpirajo vsi telefoni, tastari pa sploh ne. Velja za ericssone in nokie.

Potrjujem, da a2618 wap v Sloveniji ne dela!!

Objavljeno

Ok, hvala vsem. Sem mislil da mogoče dela,ker je v meniju bil wap. Ni panike, telefon sem dobil zastonj.

Objavljeno
Malo študiram... Da ni to tisti fenomenalni telefon, ki je imel wap prek SMS? To pri nas ne dela. Wap prek CSD je dobil šele naslednik - a2628.

Točno tako, A 2618 podpira SMS wap, ki ga pri nas operaterji niso nikoli podpirali. Njegov naslednik A 2628 pa že ima normalen Wap.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!