sergini Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Nikol si nisem mislu, da bo ONE MAN BAND razpadu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 A je sploh umrl ? Ali je se je samo izmuznil DOLGOVOM ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 7, 2009 Deli Objavljeno Julij 7, 2009 zanimivo, kolk znanih na kup sam bolj zanimiu je pa zih tale pogreb k naš parlament Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 7, 2009 Deli Objavljeno Julij 7, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 7, 2009 Deli Objavljeno Julij 7, 2009 pokopali ga bodo v zlati škrinji ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 pokopali ga bodo v zlati škrinji ? Njegovi starši so rekli da bodo trugo zabetonirali da ne bodo mogli ukrast trupla. Zmiraj bolj mi je sumljivo da v tej zlati škrinji sploh ni jackota in da se je na takšen spektakularen način skril pred velikimi dolgovi, saj veste v ZDA je vse mogoče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Njegovi starši so rekli da bodo trugo zabetonirali da ne bodo mogli ukrast trupla. Zmiraj bolj mi je sumljivo da v tej zlati škrinji sploh ni jackota in da se je na takšen spektakularen način skril pred velikimi dolgovi, saj veste v ZDA je vse mogoče a on se lah skrije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Njegovi starši so rekli da bodo trugo zabetonirali da ne bodo mogli ukrast trupla. Zmiraj bolj mi je sumljivo da v tej zlati škrinji sploh ni jackota in da se je na takšen spektakularen način skril pred velikimi dolgovi, saj veste v ZDA je vse mogoče Bolj bi koga ta škrinja zanimala kot truplo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se