Blazx Objavljeno Junij 26, 2009 Opozori Objavljeno Junij 26, 2009 Jaz pa imam en problem, z mojim skuterjem. In sicer z Keewayom, matrix 50... Sedaj ima prevoženega okoli 4300 km, notri sem menjal valjčke, federca, gor sem dal avspuh leovince zx, vzet je bil obroček pri jermenici... Problem je pa v tem, da je skuter kar na enkrat začel izgubljati moč, ampak od začetka potegne tako kot treba, po kake 500 metrov vožnje, pa začne izgubljati moč, še posebej v hrib, ker pri velikih obratih skuter še vedno dobi brzino, nevem kot da bi mu vklopil neko blokado... (menjali smo že bat, spolirali cilinder, valjčki so vredu) Sedaj res nevem kaj bi blo narobe, če se komu kaj sanja, kaj bi blo narobe, bi lepo prosil, če mi lahko pomaga. Lp, Blaž
jgsays Objavljeno Junij 28, 2009 Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 povej če ti začne trokerat (cukat pri vožnji v hrib) ? , možno da je kej z elektriko narobe
Blazx Objavljeno Junij 28, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 povej če ti začne trokerat (cukat pri vožnji v hrib) ? , možno da je kej z elektriko narobe Ne cuka, sam moč nahitr zgubi, mi leti v hrib 60 (po števcu) in je šel ponavad skos do konca hriba tolk...zdej pa kr na enkrat tam sred hriba, ko ni več hitrosti zaleta, sam moč zgubi...in se peljem lepo 25,30 (po števcu)
rojcek5 Objavljeno Junij 29, 2009 Opozori Objavljeno Junij 29, 2009 mogoče je pa izpuh preveč odprt za tvojo mašinco
jgsays Objavljeno Junij 29, 2009 Opozori Objavljeno Junij 29, 2009 mogoče je pa izpuh preveč odprt za tvojo mašinco izpuh nemore bit preveč odprt če je leovince zx pomoje da je neki z prenosi narobe
Matrix50 Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Jaz pa imam en problem, z mojim skuterjem. In sicer z Keewayom, matrix 50... Sedaj ima prevoženega okoli 4300 km, notri sem menjal valjčke, federca, gor sem dal avspuh leovince zx, vzet je bil obroček pri jermenici... Problem je pa v tem, da je skuter kar na enkrat začel izgubljati moč, ampak od začetka potegne tako kot treba, po kake 500 metrov vožnje, pa začne izgubljati moč, še posebej v hrib, ker pri velikih obratih skuter še vedno dobi brzino, nevem kot da bi mu vklopil neko blokado... (menjali smo že bat, spolirali cilinder, valjčki so vredu) Sedaj res nevem kaj bi blo narobe, če se komu kaj sanja, kaj bi blo narobe, bi lepo prosil, če mi lahko pomaga. Lp, Blaž Pri men je isto, sam da se to dogajati začne že na ravnini če ga peljem z ročico do konca, če pa ne zategnem v polno gas pa nikamor ne gre heh :D je****
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se