Torres Objavljeno Junij 28, 2009 Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 Naslednje leto bom dopolnil 16 let in namerava narediti izpit za 125ccm motor. Zdaj pa me zanima kje v Kranju je najbolj ugodno delat izpit? In pa še kateri motor mi priporočate? Lah nov ali pa star. Hvala!
impulz Objavljeno Junij 28, 2009 Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 najbolj ugodno je pri türku IZBIRE OGROMNO!! od mobitelov, do bančnih kartic vse po najnižjih cenah TOP TOP če se boš lepo obnašu mu jaz povem da ti zrihta en motor. yamaha motor, čist nov brez praske, dela ko šus! ima abs, hgs, thc, lcd, lsd, vsi papirji, vse vse!!!!...samo po avstriji se ne preveč vozit z njim.
Ervin93 Objavljeno Junij 28, 2009 Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 najbolj ugodno je pri türku IZBIRE OGROMNO!! od mobitelov, do bančnih kartic vse po najnižjih cenah TOP TOP če se boš lepo obnašu mu jaz povem da ti zrihta en motor. yamaha motor, čist nov brez praske, dela ko šus! ima abs, hgs, thc, lcd, lsd, vsi papirji, vse vse!!!!...samo po avstriji se ne preveč vozit z njim. hahahahaha
_LuX_ Objavljeno Junij 28, 2009 Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 (popravljeno) Naslednje leto bom dopolnil 16 let in namerava narediti izpit za 125ccm motor. Zdaj pa me zanima kje v Kranju je najbolj ugodno delat izpit? In pa še kateri motor mi priporočate? Lah nov ali pa star. Hvala! pejd na B&B pa reč nej ti dajo Konca, drugače pa kakšen motor sploh hočeš... 2Tal 4T Jest bi ti kakšno huso priporoču Aja pa teme že obstajajo Popravljeno Junij 28, 2009. Popravil _LuX_
Tabo Objavljeno Junij 28, 2009 Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 (popravljeno) najbolj ugodno je pri türku IZBIRE OGROMNO!! od mobitelov, do bančnih kartic vse po najnižjih cenah TOP TOP če se boš lepo obnašu mu jaz povem da ti zrihta en motor. yamaha motor, čist nov brez praske, dela ko šus! ima abs, hgs, thc, lcd, lsd, vsi papirji, vse vse!!!!...samo po avstriji se ne preveč vozit z njim. Drugače maš 4takte:yamaha xt 125,tomos sm125, sach x-road ¸125 Al pa 2takte:Husqarna,ker ktm Popravljeno Junij 28, 2009. Popravil Tabo
Priporočene objave