rojcek5 Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Dan, mene pa sam zanima če lahk dam v skuterja olje za krose (2 taktne)? Not sn mislo dat castrola tts. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 No kolikor sem slišal lahko, vendar je to olje prvotno namenjeno visokovrtečim mašinam. Tako, da pomoje bi bil boljši motul Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Jap jz sm tanku tts-a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rojcek5 Objavljeno Junij 30, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2009 No kolikor sem slišal lahko, vendar je to olje prvotno namenjeno visokovrtečim mašinam. Tako, da pomoje bi bil boljši motul ja sej js mam leovince zx gor pa sn dlih zato mislo če bi lahk to olje not tanko. Ker mal večji pbrati so ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PeterFortuna Objavljeno Julij 5, 2009 Deli Objavljeno Julij 5, 2009 čist praviloma sicr ni priporočljivo. poznam primere, kjer se je zaradi tts-a agregat "zapacal" ter motor npr v hrib ni potegnil. tako da če ni najman kakšen kit notri, ti ga osebno ne priporočam...za org cilinder je zelo dober valvoline durablend scooter oil. ga priporočata tudi polini in malossi za org cly agregate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se