Nearrain Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 ......Gregs...... ....................ČESTITAM..................... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 Menda te je na cestah videti na novem moperlu. Vsekakor čestitam, Gregs :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 SREČNO IN VARNO :!: :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 A bi lahko mi bizgeci zvedli kej več? :?: :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 pazi se, srečno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 me samo zanima,kdo je "uspesno" pobrisal Cestitke II,ki sem jih odprl. gregs: kaj ti naj nakladam,itaque ves. :wink: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 9, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 A bi lahko mi bizgeci zvedli kej več? :?: :?: :?: ....zdej je pa to že javna tajna.... 8) ...moram priznat, da me je že kr mal tiščal..... :roll: :!: :!: :!: ........GREGS MA NOVO MOFO!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 kaJ pa ma???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 Baje CeBeeRo 600 :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 Baje CeBeeRo 600 :!: Ce Be Ro 600 F, srebrno :?: Matr smo pametni :twisted: Dej Gregsi povej nam kej vec al pa zrihti malo bolše vreme da pridemo na tvoje bombončke :P Drgač pa čestitke :multi: pa čimmanj dežja, pa čimmanj rolling stonsov na cesti, pa veliko lepih ovinkov, pa tko naprej ..... aja pa spey za ketno si tud kupi :evil: Kat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 Gregs, čestitke tudi od mene, pa velik varnih km ti želim. Zdej lahk pa nrdimo primerjalni test CBR 600 F vs CBR 600 FS 8) :lol: LP - Rude Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 Gregs, čestitke tudi od mene, pa velik varnih km ti želim. Zdej lahk pa nrdimo primerjalni test CBR 600 F vs CBR 600 FS 8) :lol: LP - Rude Ja, ja z Allo in Kat na prvih zicih :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 Gregs, čestitke tudi od mene, pa velik varnih km ti želim. Zdej lahk pa nrdimo primerjalni test CBR 600 F vs CBR 600 FS 8) :lol: LP - Rude Ja, ja z Allo in Kat na prvih zicih :twisted: :twisted: :twisted: No way!!!! Alla se nima izpita, zato to odpade... ...lahko pa nareidmo to, kar je Rude predlagal... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 A bi lahko mi bizgeci zvedli kej več? :?: :?: :?: ...pssssssttt...... slikca pove vse.... avatar... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 A bi lahko mi bizgeci zvedli kej več? :?: :?: :?: ...pssssssttt...... slikca pove vse.... avatar... :wink: BLJAKKKKKKk Plastičar :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 Gregs takoj poliester ali bolje kevlar gor. Investicija, ki se dobro obrestuje. I tata bi tako napravijo, da ima novu mofu, pogotovo ovako skupu, što jedva čeka, da poljubi pod. Čestitke in naj ti zvesto služi kot Alla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 BLJAKKKKKKk Plastičar : Hehehe... klimbra, ti pa kar tiho bodi... ker si tudi sam postal napol plasticar.... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 Gregs takoj poliester ali bolje kevlar gor. Investicija, ki se dobro obrestuje. I tata bi tako napravijo, da ima novu mofu, pogotovo ovako skupu, što jedva čeka, da poljubi pod. Čestitke in naj ti zvesto služi kot Alla. Hehehe.... jep... to je kot druga investicija v planu.. se prej so pa stranski cepi... za vsak slucaj, se preden pride poliester.... pa hvala za cestitke... Drugace pa: kako ves, ce mi zvesto sluzi?! A. namrec?! :o :wink: :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Gregs, čestitke tudi od mene, pa velik varnih km ti želim. Zdej lahk pa nrdimo primerjalni test CBR 600 F vs CBR 600 FS 8) :lol: LP - Rude Ja, ja z Allo in Kat na prvih zicih :twisted: :twisted: :twisted: No way!!!! Alla se nima izpita, zato to odpade... ...lahko pa nareidmo to, kar je Rude predlagal... :wink: Plastičar :twisted: nek se pa tud mora naučiti :twisted: Drgač pa Alla - hitr v avtošolo, CBR 600 je full za ženske narejana (lahka, okretna, pri nizkih obratih čist pohlevna), potli pa v boj za ključ :P :P :P Pa brez zamere Gregsi :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Drgač pa Alla - hitr v avtošolo, CBR 600 je full za ženske narejana (lahka, okretna, pri nizkih obratih čist pohlevna), potli pa v boj za ključ :P :P :P Pa brez zamere Gregsi Ne zamerim nic... jo bom se delnicarstva naucil, potem pa gre lahko na prvi zic... hihihihi..... :wink: :twisted: :D :D :D Pa brez izpita ne bo nic... razen kaksnega kroga po BTCju.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Ker sta kot rit in gate nekako sklepam, da nista fizično povezana ampak vaju veže nekaj drugega. CBR ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Kaj je žlehnoba: Da prijatelju iz vsega srca privoščiš čisto nov motor, s preiskusnimi tablicami, ki veljajo tri dni - in potem vse tri dni ščije :twisted: :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Kaj je žlehnoba: Da prijatelju iz vsega srca privoščiš čisto nov motor, s preiskusnimi tablicami, ki veljajo tri dni - in potem vse tri dni ščije :twisted: :roll: :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Climber, tudi tebi cestitam za nov motor... in siv istem zosu.... glede dezja... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Ker sta kot rit in gate nekako sklepam, da nista fizično povezana ampak vaju veže nekaj drugega. CBR ? :D Si mislil, da naju lahko veze sploh se kaj drugega kot CBR?! :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave