Hanzi Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 Vceri ponoc dobili izboljsano verzijo foruma: Upgrade foruma z verzije 2.0.3 --> 2.0.4 !!! 8) By Codeine :angel: Jupi za MS Forum :D Ja, in kaj je boljšega ?? :? A ni ocitno :roll: :shock: Upgrade foruma z verzije 2.0.3 --> 2.0.4 !!! Okol cifer se svet vrti :D Sicer ne vem ce je za to kaj boljs je pa nova cifra :twisted: Spremembe katere sem jaz opazil! 1. Ko odgovarjam in dam pošlji nenormalno traja da se vrne nazaj na stran! :evil: 2. To pa je lahko čestitka: Takoj ko prideš na motosvet ti pokaže kdo so na chatu :D 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Čestitam motoratorju ker je imel j...a in je uresničil desmotovo objavo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 .... Kar ne spada v določene čestitke bo moj globinski sesalec vse posesal!..... čestitam (malo pozno ampak iz srca), ker si si globinski sesalec nabavu :lol: :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 .... Kar ne spada v določene čestitke bo moj globinski sesalec vse posesal!..... čestitam (malo pozno ampak iz srca), ker si si globinski sesalec nabavu :lol: :twisted: :lol: mislim da si v veliki zmoti! Nekdo drug ga je nabavu jaz se še vedno z metlo trudim! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 ...mislim da si v veliki zmoti! Nekdo drug ga je nabavu jaz se še vedno z metlo trudim! ..... :( a pol je bil sposojen? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Ne moja kolegica ga ima in se mi je ponudla da mi počisti malo mojo sobo! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Ne moja kolegica ga ima in se mi je ponudla da mi počisti malo mojo sobo! :cry: Kirby je zakon.....čestitam kolegici,ker se je v stroške vrgla. Hanzi,sesalci so zelo uporabna reč....še posebej globinski......k,ne????? :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Pridna kolegica! Čestitke njej! Mislim da bo treba odpret extra temo o sesalcih ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 btw........a kakšna predstavitev tega globinskega sesalca pride tut na dom?????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 Mopedfan je dobil zvezdico! Cestitam 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Končno mojih 1000 postov :multi: :multi: :multi: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 MANJAĆE, ćestitam za tvojih taužnt :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Končno mojih 1000 postov :multi: :multi: :multi: Bravo, bravo, le tako naprej 8) Cestitam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 1000 čestitk v Litijo... :smilecolros: :smilecolros: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Naj ti še jaz čestitam pa želim da bi do jutri vseh 1001 postov preživelo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 8, 2003 Deli Objavljeno Februar 8, 2003 PEROTU za njegov castitljivi Jubilej (800) in se na mnogo zdravih, dolgih, in modrih postov 8) :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Februar 8, 2003 Deli Objavljeno Februar 8, 2003 Symruju, ker ma na svoji strani originalni best off HBDJKV gor (obe strani kasete) in ker ima že tretji dan isto sliko... El B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 8, 2003 Deli Objavljeno Februar 8, 2003 elbarto maš ti še kaki del HBDJKV??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 8, 2003 Deli Objavljeno Februar 8, 2003 Jst mu tud čestitam za tako dolg obstoj te grde :wink: slike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Februar 8, 2003 Deli Objavljeno Februar 8, 2003 Cestitam SymRu-ju za kompletno zbirko avatarjev, predvsem pa za originalnost namena pogostih zamenjav. :rainbow1: :smilecolros: :Fade-color :D :D lp DTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 8, 2003 Deli Objavljeno Februar 8, 2003 Res, čestitke Sym. Postajaš vse lepši in lepši. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Februar 8, 2003 Deli Objavljeno Februar 8, 2003 jst pa (spet) čestitam "tazgornjim", da so (spet) sneg zrihtal :infinity: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 8, 2003 Deli Objavljeno Februar 8, 2003 jst pa (spet) čestitam "tazgornjim", da so (spet) sneg zrihtal :infinity: Mislim da ti kat ne bo za tole čestitala :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 elbarto maš ti še kaki del HBDJKV??? mam City-ev Christmas edition (best off), star menda tri-štiri leta, na 2 cdjih, samo jih moram najt med drugimi 25 kg cdjev...huh...pa Milanov malo morje... El B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave