Manu Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 A je 600 tut kakšna posebna prelomnica? :roll: :roll: :roll: Ma tut če ni... jaz si čestitam.... :smilecolros: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Manuela, še jaz ti čestitam za 600+ :smilecolros: Pa še sama sebi častitam, da sem to kar sem, pa čeprav to ni vsem všeč.... 8) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Čestitam vsem ki so dopolnili šest mesecev. Tudi mojemu Žaku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Ups ! :oops: Prejna čestitka bi morala biti v drugi temi. No, pol pa naj bo ta za št postov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 A je 600 tut kakšna posebna prelomnica? :roll: :roll: :roll: Ma tut če ni... jaz si čestitam.... :smilecolros: Manu, bravo, bravo.... Cestitkam 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 CESTITAM Hanziju :D na dan vseh, ki niso tam kjer bi hoteli biti in se trenutno nahajajo v bolnisnicnih ustanovah :cry: (semslisalporadiupress 8) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 CESTITAM Hanziju :D na dan vseh, ki niso tam kjer bi hoteli biti in se trenutno nahajajo v bolnisnicnih ustanovah :cry: (semslisalporadiupress 8) ) Kaj si slišu :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Cestitam mikiju za osvojeno in pridobljeno zvezdico ter na 1000 novih modrosti se naprej. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 CESTITAM Hanziju :D na dan vseh, ki niso tam kjer bi hoteli biti in se trenutno nahajajo v bolnisnicnih ustanovah :cry: (semslisalporadiupress 8) ) Kaj si slišu :shock: Slisal sem danes zjutraj na radiu Slovenija prvi program in prec pomislu nate :? :o . Pa se cestitke z zeljami so prebrali... :) js sm pa kr na forum teb cestitu :D Ziva res! :wink: (by stigmata 8) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 12, 2003 Deli Objavljeno Februar 12, 2003 Cestitam IKEu, SFu in transalpu za dosezenih 700 postov. Welcome to the club 700+… 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Noisu čestitam za nov naslov. Sicer ne motosvetovski ampak taki iz RL. Zgleda, da se intelektualna raven našega foruma počasi dviga. Gregs kaj pa ti čakaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Vsem Zenskam celega sveta čestitka za Valentinovo :smilecolros: Saj je danes! :? ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Jest sem si pa pozabu cestitat za 200 post----jah nekej je no.. LP, Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Lep valentinski dan z izbranim srčkom, soncem za čez dan in zvezdico za čez noč :wink: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Vsem Zenskam celega sveta čestitka za Valentinovo :smilecolros: Saj je danes! :? ? Pa saj ni dan žena??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Malo ste postali pocukrani bom postala še diabetik! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Noisu čestitam za nov naslov. Sicer ne motosvetovski ampak taki iz RL. Zgleda, da se intelektualna raven našega foruma počasi dviga. Gregs kaj pa ti čakaš? Me too :!: Cestitam Mag. Glasen podatek... 8) :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 15, 2003 Deli Objavljeno Februar 15, 2003 Maxovih 800 8) :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 15, 2003 Deli Objavljeno Februar 15, 2003 Maxovih 800 8) :D :wink: In če se ne motim v mescu več kot 500! :shock: :D S tem da jih je vsaj 20% postalo nevidnih :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 15, 2003 Deli Objavljeno Februar 15, 2003 In če se ne motim v mescu več kot 500! :shock: :D S tem da jih je vsaj 20% postalo nevidnih :evil: Krutost ne pozna meja! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 15, 2003 Deli Objavljeno Februar 15, 2003 Čestitke Maxu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 15, 2003 Deli Objavljeno Februar 15, 2003 500 :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 Kar je nad 500 ni slabo. :wink: Smeško, ČESTITAM :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 smesko, cestitam.. :D 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 500 :D :D Čestitke, trudi se v tej smeri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave