manjak Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 Bravo smeško :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 Hvala vsem, ki ste se spomnil name! :oops: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 In če se ne motim v mescu več kot 500! :shock: :D S tem da jih je vsaj 20% postalo nevidnih :evil: Krutost ne pozna meja! :twisted: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 Hvala za cestitke Alter, Hanzi, stigma, manjak 8) 8) 8) :oops: tokrat priznam sem prehitu samga sebe in sm opazu 800tico za vami :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 500 :D :D Cestitkam na dodatni zvezdici :D Chris, Enduras! 700+ 8) 8) 8) Cestitkam tudi vama :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 17, 2003 Deli Objavljeno Februar 17, 2003 No, ja pa čestitam svojemu ta starejšemu sinkotu, ker si je v soboto pripeljal domov svoj prvi motor za svoj zaslužen denar! Sicer moped, a leti kar malo preveč. Aprilia RS 250. In da izkoristim forum kot budistični molitveni listič, mu želim veliko varnih in lepih kilometrov in veliko dobrih motorističnih in ostalih prijateljev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 18, 2003 Deli Objavljeno Februar 18, 2003 Horjo horjulis vulgaris, to mu tut jst želim. pa temu ti pravš moped :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 18, 2003 Deli Objavljeno Februar 18, 2003 Čestitam si, da sem spet pod 1000 postov :? :evil: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 18, 2003 Deli Objavljeno Februar 18, 2003 Čestitam si, da sem spet pod 1000 postov :? :evil: :cry: Ne več vicov pisat. Sm jast tud ugotovu, da se ne splača. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 18, 2003 Deli Objavljeno Februar 18, 2003 Čestitam si, da sem spet pod 1000 postov :? :evil: :cry: Ne več vicov pisat. Sm jast tud ugotovu, da se ne splača. :( Jap, mal se bo treba nazaj držat :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 18, 2003 Deli Objavljeno Februar 18, 2003 No, ja pa čestitam svojemu ta starejšemu sinkotu, ker si je v soboto pripeljal domov svoj prvi motor za svoj zaslužen denar! Sicer moped, a leti kar malo preveč. Aprilia RS 250. In da izkoristim forum kot budistični molitveni listič, mu želim veliko varnih in lepih kilometrov in veliko dobrih motorističnih in ostalih prijateljev. nekoč si je pred maxijem (Al HHV junior al pa metalbike ne vem kdo press) zanimal za virago 250 zdaj pa ka rRS 250! No saj kubatura je res zelo podobna ampak PS pa :shock: Mislim da zna kakega SS600 zadaj pustit zato ga imej na začčetku mal na špagci! No saj malo ga bo imel tudi Petrol ker poraba bo x5! :shock: Čestitam pa vsaj prvih nekaj kkm po pameti da ne bo bolelo! :? manjak! Normalno da je moped saj ima malo več kil kot skuter kubatura pa tud ni ne vem ravno kaka! Kakih PS pa ne bi omenjal! :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Ja Hanzi, je res! Saj zato sem pa tudi tisto o molitvenem lističu napisal, dasiravno sem ateist. Upam, da ga bo poleg razmišljanja o svojih celih kosteh in koži, malo na špagci držala misel na draga popravila plastike in ostalih delov mopeda. Pa upam, da mu je lanska šola kaj glavo posolila! :? :? Saj Metalbike se bo letos pa s Falcom okoli fural. Kaj češ Hanzi, Deca raste! Zaželimo jim lahko le veliko sreče in užitkov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 No, ČESTITAM vsem motosvetovcem,ki so včeraj preživeli sankanje na Pohorju! :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Se pridruzujem cestitki za prezivelim Forumasem :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Imamo dva, samo dva admina teh strani in bilo bi nakljucje, ce jim nebi priznali dosedanjega truda in vlozenega dela... 8) :lilangel: Za vse, ki niste opazili ali pa niste dovolj pogumni, da bi storili naslednji korak, vam v tem trenutku, sedaj vsem odpiram moznost, torej: Codeine cestitkam za 800+ postov :wink: :oops: 8) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Max. Čestitke za 900, 1000, 1100 in 1200 postov, ker ti ne mislm več vsak ta drug dan čestitat. :D 8) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Bravo Max. Ne vem kak ti ratuje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 :oops: se enkrat vec ugotavljam, spet ste me prehitel :oops: in mi pokazal kako se dela med prijatelji :wink: :D Upam, upam, da neum zfulal mojo tretjo zvezdico.... Vam pa zdaj cist zaupam, da me boste opomnili ob pravem casu :roll: 8) :D 8) :lilangel: :mrgreen: Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Max za tretjo zvezdico te pa čakamo v OLP al pa ti bomo mi kako dol sklatl! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Čestitam Maticu za nov avatar (pa ne povem zakaj ga ma) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Cestitam Rockyu na novi pridobitvi :wink: 8) :idea: :arrow: zmagovalec je v garazi :roll: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Ja 8) Lucy 8) :D tole je pa treba oznacit :lol: Cestitam za 700+ :shock: 8) :D :!: :idea: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 21, 2003 Deli Objavljeno Februar 21, 2003 Čestitam Fiftyu za nov avatar :icecream: (njaaaamiiii) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 21, 2003 Deli Objavljeno Februar 21, 2003 Čestitam Maxu ker je tudi danes napisal nekaj postov! sem mislil da nas bo vsaj danes ko je na IMOTu pustil na miru ampak kot kaže ne gre! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Februar 22, 2003 Deli Objavljeno Februar 22, 2003 No, ČESTITAM vsem motosvetovcem,ki so včeraj preživeli sankanje na Pohorju! :wink: :lol: Hvala !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave