Max Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 8) :D 8) Klimbra cestitam - CAR (sej si itaq ze skos 8) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 klimbra ....... 8) :wink: ......gobec :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 6, 2003 Deli Objavljeno Marec 6, 2003 Čestitke Gregsu in Teyi ob zaroki Hvala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 6, 2003 Deli Objavljeno Marec 6, 2003 Cestitam, Hanzi ma nov avatar :!: 8) :D :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 6, 2003 Deli Objavljeno Marec 6, 2003 Cestitam, Hanzi ma nov avatar :!: 8) :D :!: Ma to sem dubu kot darilo za 1500 :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 hanzej lepa kapa, čestitam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Hanzi ma pa novo kapo, novo kapo Hanzi ma... 8) Jo je dobu od gasilcev, k se na špricanje spozna... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 damjan zih-vesela jesen ali kaj je že bilo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Cestitam, Hanzi ma nov avatar :!: 8) :D :!: Ma to sem dubu kot darilo za 1500 :oops: Čestitke za 1500. Kapa je dobra in me je takoj spomnila na maškurce (sedaj vsaj za to več ne bom rabila prevoda :wink: ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 klimbra, čestitam za cesarski naslov. mal pozno maybe, ampak boljš pozno kot nikoli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Čestitke Gregsu in Teyi ob zaroki Hvala... In kdaj bo poroka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 hmm.....ce me spomin ne vara,bi to moralo biti najprej po sestih mesecih od zaroke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 klimbra ....... 8) :wink: ......gobec :lol: Hvala enako.............. :P :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Čestitke Gregsu in Teyi ob zaroki Hvala... In kdaj bo poroka? Kaj sem jest slabo obveščen ................ a je blo to na 24 ur objavlen???? Letos bo pa naš Gregs-i ogromn kilometrou naredu!!!!!!! 8) 8) 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Letos bo pa naš Gregs-i ogromn kilometrou naredu!!!!!!! 8) 8) 8) 8) Bo avtocesto znucu :roll: :twisted: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 In kdaj bo poroka? Matr si firbcna... :twisted: .... drugo leto... :wink: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Čestitam mojmu SR No.1, da je zbral pogum, da se je odločil, da je danes raztural, da ...da.. je tako lepo... kot še nikol... 8) p.s. Vem, da je to za u hormonca, ampak.. ne morm si pomagat.... 8) p.p.s. gregs, tisto, kar si zadnjič samo ovinkaril, je danes postalo res :P :D Lav ju ol :!: :D :D :D 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 Živel osmi marec ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 Vsem punčkam, tetam, mamicam in ženam, čestitke ob prazniku. Pa še ena, ki mi je ostala tam nekje zadaj, v temnem kotičku, skrita še iz soci-časov in je danes privrela na dan. Vse mamice sveta, slavijo dan žena in moja mama tudi, se vsak dan z mano trudi. Zato pa za plačilo, povem ti to voščilo: Ta šopek tebi dam in hkrati vsem ženam. :B-fly: :B-fly: :B-fly: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 Čestitke ob dnevu žena vsem motoristkam in ostalim(mame,punce,tete..........,sestre) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 Vsem punčkam, tetam, mamicam in ženam, čestitke ob prazniku. .... Zato pa za plačilo, povem ti to voščilo: Ta šopek tebi dam in hkrati vsem ženam. :B-fly: :B-fly: :B-fly: Nice, very nice :!: 8) :D Jst se tudi pridruzujem in vam voscim za vas praznik veliko veselja, srece in ljubezni :idea: :arrow: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 Cestitam, John za nov avatar 8) :!: :D Sam, a si to ti po tazadnjem :?: :idea: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 10, 2003 Deli Objavljeno Marec 10, 2003 Čestitam HHV za njegovo prvo službeno pot na njegovi orlici letos 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 10, 2003 Deli Objavljeno Marec 10, 2003 Čestitke nam mučenikom.... Rožam se odrekamo v korist Društva za zaščito mučenikov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 10, 2003 Deli Objavljeno Marec 10, 2003 Sedaj se pa vidi koliko naše drage na nas mislijo! :twisted: Če pa ni bilo 8. vse njim posvečeno in namenjeno je bil pa cel halo! :oops: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave